2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Açken daha çok hareketli oluyorlarmış, maşallah miniciğe

Evet canım topuk ağrım bir süre sonra tam geçmesede çoook hafifliyor ama uykumdan uyandığımda hep aynı üzerine zor basıyorum, o yuzden parmak ucunda yürüyorum biraz.
Suyu çok içiyorum fakat çok hareketli değilim bu aralar haklısın egzersiz şart ve sanırım tuzu hayatımdan çıkartmam lazım.

düğünümüz var yoğunuz yaaa cmt yi de atlatsam rahatlıcam

Canim seni merak ettim sonuclar cikti mi, hersey yolundadır inşallah

Kizlar tesekkur ederim iyi dilekleriniz için Hayırlı Kandilleriniz olsun bu mübarek günde benim icin dua edin daha sonuc cikmadi ben de yüreğim agzimda bekliyorum dua ediyorum cikinca size haber vereceğim İNSAALLAH guzel sonuclar alirim

Canım danıştım doktora ben de yazmayı unuttum herhalde birkaç gündür boğazım ağrıyo onla uğraşıyorum. Doktorum 12-8 tansiyonun hiç sıkıntı çıkarmadığını eğer 13-8 üstünü görürsek haber vermemi söyledi tuzu azaltmamı söyledi bir de. Sonrasında ben zaten hiç 12-8 görmedim. Su an 10 a 6 çıkıyor hep.

Bende hissetmiyorum canım çarşamba kontrole gittim dr gayet hareketli aslında biraz arkada bebiş ondan hissetmiyorsun eşi önde gibi bir şey söyledi ama yanlışta hatırlıyor olabilirim o kadar heyecanlı oluyorum ki gittiğimde bir dahakine ses kaydı alacağım hem de görüntüsünü kaydetmiş olurum sonra evde özleyince bakarım dr gidene kadar hasret gideririm yavrumla

Hayırlı kandiller canım, inşallah sonuçlar güzel çıkacak, dualarımızdasın

Yani emzik belli bir yastan sonra zararli o da damak ve dis yapisi için 2 yaşinda birakilmasi tavsiye ediliyor. Yoksa diger turlu bir zararini duyamdim

Kizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu
canım devlet hast. verilen tarama testleri e nabızda sonuç olarak görünüyor ama raporlama işleminin sonucu için 2 hafta sonra çağırıyorlar. ben 20 eylül de 3 lü tarama için kan verdim 30 eylül de e nabızda gözüktü ancak raporu doktoruna gitmeden öğrenemiyorsun. bana hastaneden mesajda gelmişti sonucunuz çıktı doktorunuza başvurabilirsiniz diye.

Evet aynen öyle, okuduğum kitapta yazıyordu bir çocuk kıyafeti kirli diye ev dağınık diye psikolojisi bozulmaz mutsuz olmaz özgüvensiz yetişmez. Ama ailede sevgi, ilgi görmediyse o zaman tüm hayatı etkilenir diye. Çok doğru biz ne kadar çabalasakta bi şekilde büyüyecek ve kendi karakteri şekillenecek önemli olan ailesinden ne kadar sevgi gördüğü ne kadar desteklendiği fikirlerine ne kadar saygı duyularak yetiştirildiği. Sırf anne-babayız diye çocuğa bizim kurallarımızı dayatmadan ona ne kadar kaliteli bir yaşama alanı sunabildiğimiz. Hiç anne sütü almayan bebekte bir şekilde büyüyor, emzik alan da almayan da, mama yiyen de büyüyor. Hiç kimse dönüp demiyor ki anne bana neden mama yedirdin neden süt vermedin. Ama ilgisiz sevgisiz büyüyen çocuk ömür boyu bunu sorgulayıp ailesini eleştiriyor. En güzel besin sevgi, şefkat. Bebeğimize verebileceğimiz en güzel, kolay ve en basit şey
düğünümüz var yoğunuz yaaa cmt yi de atlatsam rahatlıcam
Sana izin kağıdı yazalım o zaman cumartesiye kadar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Oh süper canım sevindim senin adına. Bu, ara herkeste benzer rahatsızlıklar var sanırım havalar birden serinlediği için çarptı biraz bol bol sıvı tüket boğazın nemli kalsın
Evet ya ultrasonda kıpır kıpırlar ama gel gör ki hiç birini hissetmiyoruz benim de plasentam öndeymiş sanırım ondan daha az hissediyoruz ben bu gittiğimde tüm ultrasonu videoya çektim 5 dk falan açıp açıp izliyorum

Anneler yardımınıza ihtiyacım var. Biz 18 hafta 3 günlük olduk. Bugün kontrollerimizde her şeyimiz normal denildi ama tek bir sorun dışında. Bebeğim olması gerekenden de aşağıdaymış. Şimdilik bir sorun olmaz ama bebek büyüdükçe aşağıya doğru büyüyecek, erken doğma riski var dedi doktor. Bana sadece bel korsesi hamilelerin karnını kaldırması iÇin bir korse verdi. Türkiye’de yaşamıyorum ama çok stres oldum. Sizce korkmalı mıyım ? Bana bi şeyler söyleyin

Canım hayırlı kandiller şu mübarek günler hürmetine refah haberler alırsın inşallah, dualarımız seninle..

doktordan iyi bilemem tabi ama bebek aşağıya dogru büyüyecek lafını cok anlayamadım, benim gördüğüm kadarıyla bebek yukarıya dogru büyüyor, yani önce göbek altında oluyor sonra büyüdükce kalp ve akciğerlerimize kadar büyüyor, hatta organlarımızın yeri değişiyor. panik olmayın belki birkaç hafta erken doğacaktır. benim de plasentam aşağıda denilmişti, bunun da erken dogum kanama gibi bir sürü riski var ama son kontrolde yukarıya cıkmaya baslamıs demişlerdi. belki sizinki de düzelebilecek bir durumdur, korse verdigine göre öyledir bence, panik yapmayın stres hem size hem bebege zarar, düzelir inşallah merak etmeyin.

Bu tarz durumlarda bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor diye biliyorum ben canım tabi sen yine de doktorunun verdiği korseyi falan kullan istersen ama bence çok endişe edecek bi durum yoktur. Rahim boyun iyiyse korkma bebek kendini yukarı çıkarıyor büyüdükçe

Çok şükür bütün değerlerim normal, ben de kötü bi şey hissetmiyorum. Ağrım yok sızım yok, kanamam yok. Mide bulantım halsizlik uyku durumu yok. Çok iyi bir gebelik geçiriyorum ama bebeğin aşağıda olması strese soktu işte. Yani aynı dili konuşamayınca da iletişim eksikliği oluyor doktor ile. O yüzden buraya yazmak istedim. İlerleyen haftalarda yukarı çıkabilir mi yani

anladım biraz iletişim eksikliği olmus dediginiz gibi, eğer imkanınız varsa baska bir doktora daha gidin isterseniz ya da bir sonraki kontrolde durumu daha net anlamaya calısın. çok ciddi bir durum olsa doktor yatış filan verirdi. agrınız kanamanız yokmus, rahat olun

Canım bende aynı senin gibiyim. Doktora gittikten sonra 1 hafta rahatım sonra başlıyor benim düşünceler iyi midir diye. Doktorumda bunu bildiğinden sağolsun 2 haftada bir gel diyor. Ama bana kalan 1 hafta geçmek bilmiyor. Çarşambaya randevu aldım. Tek olmadığıma sevindim şu an eşim bana kızıyor çünkü sen anamısın anlamazsın diyorum tamam en anne sensin başkaları değil diye dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…