- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Canım 3-5 gün fark olabiliyor. 1 haftaya kadar normal demisti bana doktorum. 1 haftadan sonrasına biraz daha dikkatli takıp ediyorlar.Bugün randevum vardı kalp atışı için. Gittik gördük çok şükür. Doktorum istersen dinlerim ama bebek küçük zarar görmesin dedi. Zaten gorunuyo dedi çok güzeldiAllah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insAllah
birsey kafama takıldı doktora sormayı unutmuşum normalde benim 6+4 ama ultrasonda 6+1 çıktı normal mi 0.43 cm ( yani 4.3 mm ) mis miniğim

senin hangi şehir ? Şuanda da hafif ağrım var mesela gelip geçiyor
 senin hangi şehir ? Şuanda da hafif ağrım var mesela gelip geçiyor
		 istanbul :))
 istanbul :)) 

o yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez  kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim
 o yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez  kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim