2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de öyle 10 hafta 6 günlüğüm en ufak bir belirtim yok hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum endişe etmeyin

Kızlar sabah kanamam oldu ilk defa .acile gittim ama doktor değil ebe baktı ikiz gebeliğim bebişler hareket ediyordu ama içim rahat etmedi uzman bakmadığı için inşallah yoktur bir problem.
Devam ediyormu kanaman? Ediyorsa doktoruna danis cnm

Kizlar merhaba, ben de insallah mayista anne olacagim sizler gibi. Tup bebek denememizin ucuncusunde sonunda bebisimize kavusacagiz. Tup bebek Doktorum kesinlikle kiz dedi, ama burda okudum belli olmaz diyorlar. 12+4 gunluk su an gebeligim. insan merak ediyor. Anliyorsaniz yardim ederseniz cok sevinirim.

Hamilelikte pek bisey yiyememe ragmen cok fazla kabizlik yasadim uzerine bide son baharda yaprak dokuntusunden midir nedir çok hapşırdım kasiklarimda cok agri oldu iki gundur sol kasigimin ustunde yumru gibi bir şişlik oldu findik büyüklüğü gibi annem kasik fıtigina benzetti hamilelikte olabiliyormus kasık fitigi doktora da sorucaz hafta sonu gecsin diye bekliyorum .kasik fitigi yasayan oldumu acaba ;(

Bulantilariniz gecti mi ya benim hala devam son gaz bir de gribim her oksurdugumde şimdi yine kusucam diye kosturuyorum
10+6dayım bu hafta prilamım bitmişti 2 gün içemedim o 2 gün kusmaktan bittim tuvaletten çıkamadım hiç. Aynı sizin gibi öksürünce bile kusuyordum. Şimdi yine ilaca devam ediyorum midem bulansa da kusmam olmuyor en azından, doktor 1-2 haftaya geçer dedi ama bana geçmeyecek gibi geliyor

Aynen cnm ben de tuvalete girdikçe kusuyorum resmen bir şey yemeye korkar oldum.

Bende bu sabah griple uyandım . Bu ay 2. Gribim gibi . Bulantılarda kusmada devam malesef . Dün öğlen dus alıp pazara çıkmıştım sifayı orda kaptım sanırım . tez vakitte şifamızı bulalım inşallah
Bulantilariniz gecti mi ya benim hala devam son gaz bir de gribim her oksurdugumde şimdi yine kusucam diye kosturuyorum

Canım bugün 14+2'deyim. Çok ağır bulantılarla serum ve Prilamla geldim bu haftaya kadar. Son hafta biraz daha iyiydim ama iki gündür Prilam hapım bitti, yazdıramadım. Perişan durumdayım. Hani bu haftalarda hafifliyordu, ben de hiç gerileme yok.

Merhabalar beni de listeye eklermisiniz
Yaş 32
Kilo 92
Tüp bebek Transfer tarihi 17 Ağustos
Ikinci gebelik ilk gebelik spontan ve 9. hafta kalp durması ile sonuçlandı.
Ilk tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı.
Muhtemel doğum tarihi 01.05.2023

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…