- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.181
Bende de aksine ilerleme var kusma işinde. Ne yesem çıkar hale geldim. Prilam kesmiyor maalesef.Canım bugün 14+2'deyim. Çok ağır bulantılarla serum ve Prilamla geldim bu haftaya kadar. Son hafta biraz daha iyiydim ama iki gündür Prilam hapım bitti, yazdıramadım. Perişan durumdayım.Hani bu haftalarda hafifliyordu, ben de hiç gerileme yok.
Burasi cogunlukla sakin cnm pek aktiflesemedik:)Gunaydin kızlar. Grup çok sakin ya neden acaba?
Bende oyle 3 kizimla ugrasmaktan kendimi unutuyorum, allahtan hafta ici okul kres gidiyorlarGünaydın hanımlar. benim bulantılarım 2-3 gündür azaldı maşallah diyelim buraya. geçen hafta ikili teste gittik, doktor bebişe kız dedi ama ilkinde de öyle olmuştu. kız demişlerdi sonra oğlum oldu. bekliyoruz bakalım.
sizler nasılsınız?
ilk hamileliğimde çok ponçiktim, bu hamileliğimde hamile olduğumu bile unutuyorum ev, iş, çocuk üçgeninde. bazen "aaa ben hamileydim." oluyorum.
Bu bende de oluyor cnm kosturmadan araya kayniyor ikinciler sanki Bi de daha karnimiz buyumedi diye heralde tam idrak edemedik.Günaydın hanımlar. benim bulantılarım 2-3 gündür azaldı maşallah diyelim buraya. geçen hafta ikili teste gittik, doktor bebişe kız dedi ama ilkinde de öyle olmuştu. kız demişlerdi sonra oğlum oldu. bekliyoruz bakalım.
sizler nasılsınız?
ilk hamileliğimde çok ponçiktim, bu hamileliğimde hamile olduğumu bile unutuyorum ev, iş, çocuk üçgeninde. bazen "aaa ben hamileydim." oluyorum.
Günaydın benim göguz agrilarim yok denecek kadar azaldi bulantilarimda arada devam ediyo bugün 12haftaya girdik karnimin yan taraflarinda geceleri bir aci hissi oluyo karnim biraz sertlesiyo onun disinda hamilemiyim pek farketmiyorumGünaydın hanımlar. benim bulantılarım 2-3 gündür azaldı maşallah diyelim buraya. geçen hafta ikili teste gittik, doktor bebişe kız dedi ama ilkinde de öyle olmuştu. kız demişlerdi sonra oğlum oldu. bekliyoruz bakalım.
sizler nasılsınız?
Insanlar biraz kilo alinca aa nekadar kilo aldin biraz verincede cpk zayiflamissin diyorlar canim sen tqkma kimseyi cünki hep diyecekler kilo versen buseferde baska seyler diyecekler bizim insanlarimiz baskalariyla ugrasmaktan kendilerine bakamiyorlarAy çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Ben evlenene kadar 60li kilolarda olup ilk cocukla birlikte 90lara 100lere çıkmış ve maalesef hicbir zaman 85ten oteye dusememis biriyim. Su ara bulanti falan 95 oldum hamilelik bas8nda 105 idim.
Çok maruz kaldim 7-8 yildir bu kilo zorbaligina ama su an galiba hamilelik hormonlarinin etkisiyle de daha Bi alindim ve gucendim.
Zaten doktorla da konustuk hedefim doguma kadar ben kilo verip bebege aldirmak. Sonrasında da Allah izin verirse emzirirken 70lere duserim inşallah.
Ne bileyim kusura bakmayin icimi dokmek istedim buraya.
Bence hiç takılma saglıklı olalımda kiloluysak kiloluyuz ne yapalım yani, hamileyiz sonuçta fidan gibi olcak feshimiz ya kendini bilmez insan çok cnm, sen zayıflasanda inan konuşacak başka bişey bulucaklardır.Ay çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Ben evlenene kadar 60li kilolarda olup ilk cocukla birlikte 90lara 100lere çıkmış ve maalesef hicbir zaman 85ten oteye dusememis biriyim. Su ara bulanti falan 95 oldum hamilelik bas8nda 105 idim.
Çok maruz kaldim 7-8 yildir bu kilo zorbaligina ama su an galiba hamilelik hormonlarinin etkisiyle de daha Bi alindim ve gucendim.
Zaten doktorla da konustuk hedefim doguma kadar ben kilo verip bebege aldirmak. Sonrasında da Allah izin verirse emzirirken 70lere duserim inşallah.
Oyy sıkmayın canınızı. Bazı insanlar çok patavatsızca konuşuyor. Söylenecek söz değil ki. Kilo vermek kadar zor birşey görmedim. Kolay değil ki canınızı sıkmayın. İnşaallah doğum sonrası hayırlısıyla diyete başlarız artık ben de şimdiden 3-4 kilo aldım bile. Boyuma göre normal kalıyor ama ilerisini düşünemiyorum. Bebişler sağlıkla doğsun büyüsün biz de alırsak da veririz inşaallah sıkı bi diyetle sporla vs napalım veremezsek de elimizden geleni yaptık derizAy çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Benim de geçen haftalarda başıma gelmişti mecbur bi kaç kutu Prilam aldım kullanmaya devam. Benim için de kurtarıcı.10+6dayım bu hafta prilamım bitmişti 2 gün içemedim o 2 gün kusmaktan bittim tuvaletten çıkamadım hiç. Aynı sizin gibi öksürünce bile kusuyordum. Şimdi yine ilaca devam ediyorum midem bulansa da kusmam olmuyor en azından, doktor 1-2 haftaya geçer dedi ama bana geçmeyecek gibi geliyor
Yeni arkadaşınızın bu şekilde gelip size söylemesine ben daha çok takıldım açıkçası. Ne gereği vardı. Hamile birine hele kiAy çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Kese şekli kafa yapısı kız gibi görünüyor sağlıkla gelsin10+2 cinsiyet tahmini yapabilcek olan var mı
Arkadaşım kilo alınır verilir evet zayıfken bir anda kilolu olmaya alışmak zor geliyor ama sen dünyaya can katmışsın ne emekler veriyorsun Allah çaresiz dert vermesin olmadı uzman yardımı alarak ve egzersizlerle doğum ve emzirme sürecinden sonra hızla zayıflarsın merak etme. Kilo gider de densizlik aptallık kalıcı malesef ciddiye alma bu insanları.Ay çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Valla saglik olsun da istersek 200 kilo olalim kilo dediginiz şey nedir ki inaninki kafaya koyduk mu sonuclanmayacak birsey degil bende evlenirken kiloluydum diyet yapmama ragmen yine kilo aldim gelinligim 40 bedendi sonra bi cinnet gecirdim bi pislik canimi sıktı Allah da razi olsun bide onun uzerine dolmusta bi kiz gobegime bakip yer vermeye calisti hamilesandi beni 15 gunluk evliyim o zamanAy çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"
Günaydın doktor neye göre kız dedi acaba bacak arasını boş gördü mü? İlkinde de oldu demişsiniz merak ettim neye göre yorum yapıyor da sonra nasıl değişiyor acabaGünaydın hanımlar. benim bulantılarım 2-3 gündür azaldı maşallah diyelim buraya. geçen hafta ikili teste gittik, doktor bebişe kız dedi ama ilkinde de öyle olmuştu. kız demişlerdi sonra oğlum oldu. bekliyoruz bakalım.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?