2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende de aksine ilerleme var kusma işinde. Ne yesem çıkar hale geldim. Prilam kesmiyor maalesef.

Günaydın hanımlar. benim bulantılarım 2-3 gündür azaldı maşallah diyelim buraya. geçen hafta ikili teste gittik, doktor bebişe kız dedi ama ilkinde de öyle olmuştu. kız demişlerdi sonra oğlum oldu. bekliyoruz bakalım.

sizler nasılsınız?

ilk hamileliğimde çok ponçiktim, bu hamileliğimde hamile olduğumu bile unutuyorum ev, iş, çocuk üçgeninde. bazen "aaa ben hamileydim." oluyorum.

Bende oyle 3 kizimla ugrasmaktan kendimi unutuyorum, allahtan hafta ici okul kres gidiyorlar

Bu bende de oluyor cnm kosturmadan araya kayniyor ikinciler sanki Bi de daha karnimiz buyumedi diye heralde tam idrak edemedik.

Ay çok canımı sikan bir şey oldu sizinle paylasicam kızlar dertlesme amacli. Eski Bi arkadaş vardi benim yeni bir arkadasimla karsilasmislar ve en bastan direkt şey demis benim hakkimda "Hala kilolu mu?"

Ben evlenene kadar 60li kilolarda olup ilk cocukla birlikte 90lara 100lere çıkmış ve maalesef hicbir zaman 85ten oteye dusememis biriyim. Su ara bulanti falan 95 oldum hamilelik bas8nda 105 idim.

Çok maruz kaldim 7-8 yildir bu kilo zorbaligina ama su an galiba hamilelik hormonlarinin etkisiyle de daha Bi alindim ve gucendim.

Zaten doktorla da konustuk hedefim doguma kadar ben kilo verip bebege aldirmak. Sonrasında da Allah izin verirse emzirirken 70lere duserim inşallah.

Ne bileyim kusura bakmayin icimi dokmek istedim buraya.

Günaydın benim göguz agrilarim yok denecek kadar azaldi bulantilarimda arada devam ediyo bugün 12haftaya girdik karnimin yan taraflarinda geceleri bir aci hissi oluyo karnim biraz sertlesiyo onun disinda hamilemiyim pek farketmiyorum

Insanlar biraz kilo alinca aa nekadar kilo aldin biraz verincede cpk zayiflamissin diyorlar canim sen tqkma kimseyi cünki hep diyecekler kilo versen buseferde baska seyler diyecekler bizim insanlarimiz baskalariyla ugrasmaktan kendilerine bakamiyorlar

Bence hiç takılma saglıklı olalımda kiloluysak kiloluyuz ne yapalım yani, hamileyiz sonuçta fidan gibi olcak feshimiz ya kendini bilmez insan çok cnm, sen zayıflasanda inan konuşacak başka bişey bulucaklardır.

Oyy sıkmayın canınızı. Bazı insanlar çok patavatsızca konuşuyor. Söylenecek söz değil ki. Kilo vermek kadar zor birşey görmedim. Kolay değil ki canınızı sıkmayın. İnşaallah doğum sonrası hayırlısıyla diyete başlarız artık ben de şimdiden 3-4 kilo aldım bile. Boyuma göre normal kalıyor ama ilerisini düşünemiyorum. Bebişler sağlıkla doğsun büyüsün biz de alırsak da veririz inşaallah sıkı bi diyetle sporla vs napalım veremezsek de elimizden geleni yaptık deriz

Benim de geçen haftalarda başıma gelmişti mecbur bi kaç kutu Prilam aldım kullanmaya devam. Benim için de kurtarıcı.

Günaydın herkese, bugün doktor randevum vardı
Doktorumdan cinsiyet tahmini yapmasını istedim, bu haftalarda (12 haftalık hamileyim) ancak nub teorisine göre yorum yaparım ama bazen yanılma oluyor, Nub paralel kız göstergesi normalde ama nubu biraz uzun geldi erkeğe dönebilir bunu çok kez yaşadığını belirtti. En iyisi 1 ay sonra gelince kesin belirleyelim dedi. Nub teorisi tutmayan var mı aramızda acaba önceki hamileliklerinde vs?

Yeni arkadaşınızın bu şekilde gelip size söylemesine ben daha çok takıldım açıkçası. Ne gereği vardı. Hamile birine hele ki İnsanlar herşeye yorum yaparlar takılmayın, ben de kilolu hamile kaldım 87-88 kiloyum şuan. Önemli olan sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak değil mi?
Kendinize stres yapmayın boşuna, sevgiler

Arkadaşım kilo alınır verilir evet zayıfken bir anda kilolu olmaya alışmak zor geliyor ama sen dünyaya can katmışsın ne emekler veriyorsun Allah çaresiz dert vermesin olmadı uzman yardımı alarak ve egzersizlerle doğum ve emzirme sürecinden sonra hızla zayıflarsın merak etme. Kilo gider de densizlik aptallık kalıcı malesef ciddiye alma bu insanları.

Valla saglik olsun da istersek 200 kilo olalim kilo dediginiz şey nedir ki inaninki kafaya koyduk mu sonuclanmayacak birsey degil bende evlenirken kiloluydum diyet yapmama ragmen yine kilo aldim gelinligim 40 bedendi sonra bi cinnet gecirdim bi pislik canimi sıktı Allah da razi olsun bide onun uzerine dolmusta bi kiz gobegime bakip yer vermeye calisti hamilesandi beni 15 gunluk evliyim o zaman bi cinnet bi delirme son 5 yildir 60 kilonun ustune hic çıkmadım 56 58 arasi dolandim o zaman anladim ki hic de zor degilmis.baskasi icin kilo vermedim aslinda vesile oldu ya baskasi icinde olsa kendim icinde olsa amannnnn sonunda nefes almaya basladim kalp carpintim tansiyon astim da bir cok iyilesme sagladim yaglar gittikce hareket arttikca hem guzellestim hem sagligim iyileşti. Bana arkadasim aman milletin lafiyla kilo mu verilir diye kizmisti hakli tabi ama sonucu bana yaradi bi daha da hic yuksek kilolari görmedim. Dugunumde keske verseymisim diyorum ama 30lu yaslari gecince de artik ilk cumle aman once saglik oluyor.. siz suan guzel bir yola girmissiniz bebegi saglikla buyutup kendiniz pek ala incelip hem psikolojik hem fizyolojik olarak iyi hissedersiniz.ama gercekten şunu anladim kilo dert edilcek sey değilmiş pek ala veriliyormuş Allah sagligimizla sinamasin saglik olsun kilo alinir verilir

Günaydın doktor neye göre kız dedi acaba bacak arasını boş gördü mü? İlkinde de oldu demişsiniz merak ettim neye göre yorum yapıyor da sonra nasıl değişiyor acaba

Ya benim saçlarım cok dökülüyor deliricem hamileyken gürlesir dediler 12nci haftaya girdim hala dökülüyor simdide ilk trimester da dokuluyor sonra gürleşir dediler nolur dursun artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…