2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li

Ya Allah aşkına bu insanları ben gerçekten anlamıyorum. Kilo bu alınır da verilir de ona mı kalmış sizin kilonuzu sorgulamak? Oldum olası insanların fiziksel özelliklerine laf edenlerden nefret ederim, hele ki şu an hamilesiniz daha fazla kilolu da olabilirsiniz önemli olan bebeğinizin sağlığı. Böyle düşüncesiz insanları bence hiç önemsemeyin her yerde böyleleri var ve kötü düşünceden besleniyorlar. Siz sağlıklı olun bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah kilo hedefinize de ulaşırsınız

Bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı normalde 11+0 ama bebiş 11+4 çıktı ve doktor kesin olmamakla beraber ilk cinsiyet tahminini yaptı erkek dedi.
Öyle oluyor canım bende geçen hafta iki ayrı doktora gittim. İkisinin söylediği arasında 4 gün vardı. O değişebiliyor ölçümü yapan makine, doktor vs.
Benimde aynı hafta biri kız dedi, biri erkek dedi sanada erkek tahmin etti demek insan heyecanla merak ediyor tabi, sağlıkla gelsin yavrularımız en önemlisi o

Benim doktorda 12. Haftadan sonra bırak dedi bi de bi tane ilaç yazdı omegalı falan ona başlıycam şimdi
Hangi takviyeyi yazdi size ben artik devlet hastanesine gecicem ozelde ki doktora gitmeyecegim yeni dogan ünitesi yok oyuzden universite hastanedesinde devam edicem devletin yazdigi takviyeler ozeldeki hocalarin tavsiyesinden baya farkli oluyor.mesela devlet folbiol veriyor folik asitte ozelde 400 mg lik metilfolat formu veriliyor daha cok

Ya ben devlete gectim hem riskli gebelik bolumu hem yeni dogan unitesinden ötürü ama makinalari iyi ozel muayenesi olan bir dokror var ona gostermek istiyorum ama korkuyorum yakin zamanlarda iki kere muayene ultrason bebege zarar verirmi diye;( daha once bebegimi kaybettim bunda cok tedirgin oluyorum. Tam 1 aydir doktor kontrolune gitmiyorum 8nci haftada gittim 12de gel dediler ama icim icimi yedi bu sürede. Zarari olmayacagini bilsem her hafta gidesim var

Benim de ilk çocuğum o yüzden tüm merakım yoksa cinsiyet önemli değil Zaten doktor da bu kesin bir tahmin değil sakın kimseye söylemeyin falan dedi inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
ben folik asit folicus kullanıyordum şimdi o bitince 2 haftadır folbiol kullanıyorum ama yarım yarım kırarak. Zaten bu hafta son. Takviye olarak da devletin karşıladığı bir tane var dedi bi de istersen paralı olan var içinde omega falan olan dedi bende paralı olanı almayı tercih ettim adı life vit mom

Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li
Canım banada bu hafta folik asiti bırakabilirsin dedi. Omega 3 + D vitaminine geçirdi. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 7. haftadaydım. O hafta folik asite başlayabildiğim için, biraz daha kullansam mı dedim. Faydası olmaz dedi, folik asitten ilk 3 ay fayda görüyoruz dedi. Acaba azcık daha kullansam mı diye düşünüyorum. Sonuçta bir zararı olmaz. Varsa bu durumu yaşayanlar, yazarsa seviniriz.

Eki Görüntüle 3157373 arkadaslar burda nub belli mi. Dr erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum yani böyle hayal ederken bile hep kız bebek geliyor gözümün önüne
Biliyorum cnm diyer kiz bebegin melek oldugu icin gonlun kizdan yana Ama bu haftada doktor erkek dediyse erkektir bende erkek gibi goruyorum bebegini. Saglikla al kucagina insallah
Bende ilk bebegimi kaybettigimde erkekti, ve cok bekledim oglum olsun ama nasip 3 kizim olcakmis ve artik bu bebegimin cinsiyetinide pek merak etmiyorum saglikli olsun gerisi bos

Canım önceki üzücü tecrüben seni çok kaygılı hale getirmiş anlıyorum, kolay değil. Ama kalbini ferah tutmaya çalış, inan moralde çok önemli. Bende geçen hafta iki kere ultrason’dan muayene oldum. Onun bir zararı olmaz ki. Sonuçta bu süreç böyle ilerleyecek. Kötü düşünme canım

Benimde ilk canım benim Bende öyleyim anlıyorum seni belli olunca haberleşmek dileğiyle

Günaydın doktor neye göre kız dedi acaba bacak arasını boş gördü mü? İlkinde de oldu demişsiniz merak ettim neye göre yorum yapıyor da sonra nasıl değişiyor acaba
hiç bilmiyorum ki. normalde cinsiyet 12. haftada oluşmaya başlıyor. bebeğim 10 gün önde gidiyor ultrasonda ona binayen mi dedi bilmiyorum ama çok net söyledi. normalde oluşum açılarına göre tahmin yapıyorlar bu haftalarda. ilkinde oğlum %95 kız demişti doktor sonra baktık ki erkek. sağlıklı olsun önemli değil kız mı erkek mi ama emin olamıyorum ben büyümeden.

hamile kadınların kilosuna laf söyleme özgürlüğünü kim verdi acaba bizim topluma? ilk doğumumdan doğumdan sonra 66 kiloydum, benim için de demişler "çok şişmiş." boyum 165. bizim insanımız konuşmayı çok sever, patavatsızlar işte. hiç canını sıkmaya değmez. senle bebeğin sağlıklı olsun da kilo alınır, verilir. canın nasıl isterse.

Canım kesinlikle kafana takma. Sen ve bebeğin sağlıklı olsun da kilo alınır verilir. Bazı insanlar gerçekten çok patavatsız oluyor.
Canım ben regenesis max diye bir multivitamin e başladım. İçinde omega 3 falan var folik asitte var hala.
Birde d vitamini damla verdi ekstra.

Ben de 12+1de gittim doktor bacak arasından kız görünüyor ama kesin değil dedi ben de kız istiyorum değişmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…