2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Maalesef bazi insanlar sahiden acik aramak icin yasiyor ve kotu niyetliler. Hayatta kimsenin fiziksel bir ozelliginden dem vurmadim çok gunah bana gore belki rahatsiz kilo veremiyor belki depresyonda ya da ne bileyim boyunun çok uzun ya da kisa olmasi insanin elinde mi ya da agzi burnu ne bileyim cok ayıp.

Ben evlendiğimden yani kilo aldigimdan beri yillardir maalesef bu zorbaligi yaşadım zaman zaman eşim de soyledi hep kırıldım icime attim ama hirslanamadim aksine ben beceremem algisi gelistirdim. Ama artik Allah'in izniyle iki cocuklu bir anne olucam once kendi sagligim sonra da yavrularima daha kaliteli bakabilmek yetebilmek icin vericem bu kiloları dogumdan sonra inşallah. Kafaya koydum. Doguma kadar da doktorumun dedigi gibi benden ne gitse kar. Bebek büyüsün yeter.

O kadar haklisin ki ben buna da takildim hadi o hadsizlik yapti sen ne demeye gelip soylersin canını sıkarsın hamile halimle.

Ben biraktim cnm folat değerim yuksek cikti cok almisim gebelik oncesinde de almistim hep. Şimdi Demir D vitamini ve Multivitamin baslatti
Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li

benim ablam da çok kilo aldı. 100 kiloya kadar çıktı şu an 95 kilo. bir kere bile söylemedim, asla da söylemem. çok gereksiz gereksiz muhabbetler. insanın sadece ccanını sıkıyor ve asla iyi niyetli de bulmuyorum söyleyenleri.

Bence doktorunuzda 12 de birak dediyse bosuna vucuda yükleme yapmayin. Onun yerine 12haftadan sonra lazim olan vitamin takviyesini araştırın ozellikle omega3 d vit gibi içerikli bir takviye alabilirsiniz banada doktor 12de bırak dedi bıraktım

Azicik ev isi yapiyorum evi supurdum lavaboları sürttüm aman yarabbiiiii azicik cif den hemen boğuldum yerleri supurdum diye hemen kasiklarim agridi bi yoruldum.bu nedir ya ben cok nazli çıtkırıldım miyim en gicik aldığım insan tipi var hani boyle cam acsan dur ben hastalanırım iki dk halıyı supurse bayilir kimi kinadiysam basima geldi bu ne tripler nazlar normalmi ;( bu grupta kactane cocuk anasi var hem cocuk bakiyorlar hem temizlik hem yemek .annem diyor ki ben hamileyken dunyayi temizledim nerdeyse aşiret agirladim yemek mutfak bulasik ben iki oda supurdum yığıldım..

Verdi canım zaten 2 gündür omega 3 + D vitamini başladım, onlara kullanıyorum.
12. haftada dr’lar folik asiti yeterli bulup kesip ,başka vitamin takviyelerine başlıyor zaten. Benim ki psikolojik herhalde 7 haftada içmeye başlayınca (sürpriz bebek bizimki) folik asit’i acaba az mı içtim düşüncesi oluştu ondan. Daha içmem muhtemelen

Son düzenleme:
Hic korkmayin çoğu gebe kusmaktan hic folik bile icemiyormus .icersek guzel olur ama bizim turk mutfagimizda her turlu besin var o kadar guzel vitamin aliyoruz ki benim hic kullanmayan arkadaslarim var bende folik asiti hergun almadim mesela bilincli olarak haftada 4 5 defa aldim hic dusunmeyin onu yeterli olmuştur

Analık işte ilk rahme düşünce başlıyormuş, acaba yavruma yetti mi diye
Ama dediklerinde çok doğru söylüyorsun canım Güzel cevabın, desteğin için çok teşekkür ediyorum

Bugun ikili test icin gittim sata gore 12+4 ultrasonda 13+1 çıktı cinsiyet sordum ilk izlenimim erkek dedi ama net bisey söylemek için 2 3 hafta daha bekleyelim dedi

Kizlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım 10+3 uz bugün şiddetli miğde agrilari başladı böyle durum yaşayan oldumu ise ne yarar:-(

Bizimde cinsiyet tahminimizi yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20221107_183449_631.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li
Ben başından beri ocean mummy kullanıyorum en son kontrole gittiğimde 11 haftalikti iki hafta daha devam et çoğu vitamini içeriyor zaten.geldiginde değiştirelim dedi .Sağlık ocağı da 12.hafta devit3 verelim demisti onu sordum sindirimi hiç yorma kullanma verdiğim yeterli dedi.Devlete gidiyorum bu arada artık içeriği temiz vitaminleri devletteki doktorlar da yazıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…