2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar 12+5 deyim karnımın alt kısmına 3 gündür keskin sancılar giriyor kısa sürede geçiyor ama neden olur yaşayan var mı ? Doktorum Amerika’da sordum ama bir şey yazmadı
Bende de var ara ara. Yalnız bende 4 tane miyom varmış, onlara bağladım. Başından beri sancı oluyor kısa süreli. Doktor baktığında her şey yolunda dediği için biraz rahatladım. Sen de baktır istersen.
Bu arada benim miyomları perinatolog gördü. Onun ultrason cihazı baya iyiymiş. Diğer doktorum 1 tane görmüştü ama önemsememişti.

Kombine risk 2480/1 özele de gittim yaş önemli değil kombine risk anlamlı dedi. Bişey yaptırmaya gerek yok dedi.

Aynı benim de yaş riski yüksek diğerleri değerlerin altında zaten. Sanırım doktor risk almak istemedi.

15+1 de gittik biz de arkadaşlar bacak arası baya açıktı hiç çıkıntı yok %80 kız dedi doktor bir kız da bizden

%80 olasılık verilenler hep kız galiba Benim doktorda %80 gördüm dedi cinsiyet belirtmeden kıza mı delalet acaba

Bende bugün 13+1 im ama usg’ye göre 13+6 çıktı %80 kız dedi.Fetal dna yaptırmıştım onun sonucuda en geç çarşamba çıkar bakalım netleşcek inşallah bi kaç güne
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım cinsiyetin bi önemi yok sağlıklı olsunlar yeterliii

Bende 13 haftanin icindeyim gece yatarken bende hissediyorum pit pit diye sanki icerden cimdik atiliyormus gibi ama bebegin hareketlerimi yoksa bagirsak hareketimi bilemedim ikinci gebeligim kizimda 18 haftada hissetmistim
Bagırsak hareketinden farklı sanki bende başta öyle mi acaba diye heveslenmedim de ama hissettiğim farklı sanki ilk kızımda bende ne zaman hissettim hiç hatırlamıyorum sanırım daha büyüktü hareketleri hissettiğimde

Teşekkür ederim bende şehir hastanesinden randevu alıp gideyim geç kalmadan

Ben bunun ilk hamilelikte duyguyu bilmemeyi bagliyorum ki doktorlar da oyle ikincide artik hissettigin seyin ne oldugunh biliyorsun.

Dün biri bunu da cinsiyete bagladi yok kiz olsa hic hissetmezsin erkegi hissedersin falan dedi de bana sacma geldi ne alaka dedim. Sizce?

Bana da saçma geliyo ama annemde erkek çocuklarında 3 3 buçk aylıkken pırpır bişe hissediyomuş bende 5 aylıkken o pırpırı hissetmiş

Kızlar selamm Hepsiburada'dan aldığım bebek arabası geldi ve bence tam f/p ürünü ben çok beğendim, duruşu falan da güzel. Burda böyle şeyler konuşmak yasak mı bilmiyorum ama benim işime yaradı bazılarınız biliyordur zaten ama size de söylemek istediğim bişey var, hepsiburada da almak istediğim bebek arabasını oluşturduğum linke ekledim ve linki eşimle paylaştım. Eşim o linkten bebek arabamızın siparişini verince ücretin %10unu ben geri kazanmış oldum, ürün 3600tlydi bana geri 360tl hepsipapel olarak yatacak Zaten bebişlere bolca masraf yapıcaz en azından böyle değerlendirirsek aldığımız şeylerin %10unu kazanmak bile birikince çok para edicek aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…