2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hangi marka aldınız açaba ? Bizde 2-3 haftaya almayı düşünüyoruz kabin mineralle mi ne yapsak kararsızız bir çok şey var

Hangi marka aldınız açaba ? Bizde 2-3 haftaya almayı düşünüyoruz kabin mineralle mi ne yapsak kararsızız bir çok şey var
Ben 3600tlye yoyko city modelini aldım içinde puseti ve port bebesi var, malzemesi duruşu falan da kaliteli. Ayriyetten bir tane de kabin tipi(şimdilik chicco ve pierre cardinin modellerini beğendim) alıcam onlarda 3000 civarı. Şehir dışına tek başıma gitmem gereken zamanlar olduğu için kabin tipi de almam şart gibi bir şey benim için, travel sistemi de oturduğum yer kışın soğuk ve engebeli port bebe olması da o yönden işime yarayacak. Yani iki farklı araba almayı düşünüyorum toplamda max 7000tlye gelir bana ikisi, tek bir araba alacak olsaydım da yine bu fiyat aralığında bir araba alırdım. İlk çocuğum için alıyorum, diğer çocuklarıma da kullanmak niyetindeyim nasip olursa

Kizlar ben hala dogru duzgun yemek yapamiyorum mutfaga girmek canim istemiyor hatta icimden gelerek hic bir is yapasim gelmiyor bi halsizlik bi yorgunluk sizlerdede oluyormu
Benim de öyle, yemeği zorla yapıyorum yiyorum zaten temizlik desen işkence gibi. Kusmalarım azaldı ama mide bulantısı tam gaz devam ne zaman geçicek acaba bunlar

Simdi arkadaslar size bir sorum olacak 12+6olduk bugun simdi genelde yumusak bazen sertlesiyo bu normalmi benim haftamda sizler nasildiniz

Kızlar ya saclariniz ne alemde benimki zaten ince telli ve yipranmisti şimdi hormonlardan mi nedir berbat uclari yün gibi tiftik tiftik baya kotu durumda.

Keratin botoks yaptirirdim arada simdi kimyasal diye onu da yaptiramamam. Sizde durum nasil ve ne bakim yapiyorsunuz?

Bende de durum aynı ayrıca sedef hastasıyım yaralarda arttı iyice saç diplerimde oda doğal olarak inceltti genelde saçlar gürleşir diye saniyodum benim aksine dökülüyor ve kırılıyor

Bende de durum aynı ayrıca sedef hastasıyım yaralarda arttı iyice saç diplerimde oda doğal olarak inceltti genelde saçlar gürleşir diye saniyodum benim aksine dökülüyor ve kırılıyor
Geçmiş olsun benim de kronik egzamalarim var tum vucudumda ve en cok da sac diplerimde tum ilaclarim kortizonlu diye hamileyken kullanamiyorum her saniye saç diplerim cayir cayır yaniyor Allah kimseye bunu vermesin çok zor. Dokulme ve kirilma zaten var bende de.

Evet egzama da zor Allah yardım etsin. Kortizonlu krem aslında bazıları doktor kontrolünde kullanılıyormus ama kadın doğum doktoru çok rahatsiz etmediği sürece boşver dedi kullanma şu süreçte dedi . Bebeğim sağlıkla doğsun ilk işim sedef için tedaviye başlamak olacak .

Merhaba canım bende senin gibi şikayetlerim oluyor ilk gebeliğim az biraz ayakta durim yada yürüyim göğüs altı dalak yeri gibi bir yerde agrı oluyur ve nefesim kesiliyor bebege bir zararı olur mu ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur mu sunuz

Kabızlık var mı canım ?Bu atak ne kadar sürüyor mesela benim olurdu ertesi günü hiçbir şey yokmuş gibi oluyordum. Benim yürüme sonrası değil de taneli yiyecekler yiyince olurdu bulgur pilavı gibi.Safra kesesinde taş varsa ultrasonla belli oluyor.Dahiliye bölümü şikayetlerine göre de yönlendirir.Benim doğum tetiklemisti .Bebeğe zararı olacak derece olursa arkadaşım hamilelikte ameliyat olmuştu ama.eger başlangıç ise diyetle ataklar azalıyor

Zaten ince telli idi daha da zayıflasti .İlk hamileliğimde gürlesti ve canlanmışti bunda anlamadım da

Bana saçma geliyor artık harekette cinsiyete bağlı değildir yanı

Kabızlık bazen oluyor evet ataklarda aynen öyle uzanınca geciyor bazen oluyor bazen olmuyor en çok ayakta durunca oluyor ,dahiliye mi gitmem gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…