2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ya ben de dayanamayıp Bi cildiyeciye gidicem sanırım ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum. Alerji ilacın bile yut dedi kadın dogumcum ama ben yine de bir iki yuttum bıraktım sanki çok minik zarar vermek istemiyorum.

Aynen mesela ona bakarsan internette de kız bebek daha çok tekme atar diyor ne alaka hangisine inanak
ilk çocuğum kız doktor çok hareketli demişti ikincisine de kız ihtimal dedi ve oda çok hareketli dedi belki bundandır hemen hissetmemiz ve ikinci gebelik daha erken hissediyoruz sanırım tecrübelenincd bakalım yarın büyük gün inşallah cinsiyet öğreneceğiz 1 ay sonra gitmek çok heyecanlı cinsiyet önemli değil gerçi herkes gibi bende dua ediyorum sağlıklı olsun da

Kizlar ben hala dogru duzgun yemek yapamiyorum mutfaga girmek canim istemiyor hatta icimden gelerek hic bir is yapasim gelmiyor bi halsizlik bi yorgunluk sizlerdede oluyormu
Bende aynı şekilde bunlara ek olarak bel ağrısı başladı. Yere eğilirken özellikle yada biraz fazla iş yaptım mı hemen uzanma ihtiyacı hissediyorum.

Kizlar ben hala dogru duzgun yemek yapamiyorum mutfaga girmek canim istemiyor hatta icimden gelerek hic bir is yapasim gelmiyor bi halsizlik bi yorgunluk sizlerdede oluyormu
Ben bu kadar zamandan beri bugün ilk kez içimden gelerek mutfakta bir şeyler yaptım. Temizlik işini abartmıyorum, zaten genel bir yorgunluk hali var. Özellikle yürüyüş yapayım desem 300-400 metrede durup dinlenmem gerekiyor:/

Kabızlık bazen oluyor evet ataklarda aynen öyle uzanınca geciyor bazen oluyor bazen olmuyor en çok ayakta durunca oluyor ,dahiliye mi gitmem gerekiyor canım
Aslında genel cerraha gidebilirsin direk benim dahiliye doktoru bildi ameliyatını yapan asıl ilgilenen genel cerrah bölümü .Yağlı yiyeceklerden uzak durman lazım ,kahve yasak .İnsallah değildir ama olursa da hamileliğini etkileyecek şekilde ilerlemez insallah

Kızlar merhaba. Şekerim 110 civarında çıkıyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Varsa doktorlarınız ne önerdi yardımcı olursanız sevinirim.

Benim uclari kotu oldu cunku organik sampuan basladim hamile oldugumu ogrendigimde yani yuzde 96 98 bitkisel diyor yves roche ne kadar dogru bilmem sacim sekilsiz oldu ayrica dokuluyorda sonbahar dokulmesi mi hamilelille ılgili mi anlamadim.dip boyamda geldiği icin iyi degiller

Bu markanın saç ürünleri hiç iyi değil. Hatta bazen doğum günü hediyesi olarakta veriyorlar ben kullanmıyorum hiç makyaj fırçalarını yıkamak için kullanıyorum.
“Ducray anahapse “ şampuanı öneririm. Senelerdir kullanıyorum. İçeriği temiz. Saç dökülmesine etkili ve yeni saç oluşumunuda destekliyor. Hatta ekstra olarak 100ml şampuanın içerisine 1 tatlı kaşığı bal ve 1 diş sarımsağı elimle üçe bölerek karıştırıyorum. Daha etkili oluyor.

gecen hafta telefon aldik ordan keske once bilseydim bunu banada baya geri gelirdi

Oyyy sağlıkla gelsin prensesin canım
Teşekkürler canım
Anladım canım dr’una güveniyorsan için nasıl rahat edecekse öyle ilerlemek ne doğrusu
Açıkçası yaş riskinden amniyo zaten yaptırmak istemiyorum. Genetik olarak eşimin de benim de akrabalarda genetik rahatsızlığı olan kimse yok. Boşuna pimpiriklenmek istemiyorum. Ayrıntılı ultrason rutin kontrollerde bi sorun olsa yaptırırım acele etmicem.
İlk çocuğum erkek tam 18. haftanın içinde hissetmeye başladım. 2. kız 17. haftada başladı. 3. kız 7. haftadan beri seğirme gibi pıtırtılar hissediyorum. Erken canlanan erkek olur da tutmuyor herkeste

Zaten ince telli idi daha da zayıflasti .İlk hamileliğimde gürlesti ve canlanmışti bunda anlamadım da
Selamlar, iyot eksikliği olabilir mi? Doktorunuza bir sorun isterseniz.
İyotu sadece tiroit kullanıyor gibi saçma bir inanış var çoğu kişide. Halbuki özellikle kadınlarda meme dokusu ve üreme organları fazlasıyla iyot çeker. Hatta hamile kadınlarda meme dokusuna iyot depolanır. Bebeğe verilen ilk sütte de yüksek miktrar iyot vardır. Bu yüzdendir ilk süt için antibiyotik gibidir derler, mutlaka emzirmeye çalışırlar.
Benim de saçlarım avuç avuç dökülürdü, 1-2 sene önce. Rahatsızlığımı öğrendim, tabi altında iyot eksikliği de çıktık. Eksikliği tamamladım, çok şükür iyi şimdi. Hamile olduğum için bebeğim için de kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…