- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.201
Ya ben de dayanamayıp Bi cildiyeciye gidicem sanırım ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum. Alerji ilacın bile yut dedi kadın dogumcum ama ben yine de bir iki yuttum bıraktım sanki çok minik zarar vermek istemiyorum.Evet egzama da zor Allah yardım etsin. Kortizonlu krem aslında bazıları doktor kontrolünde kullanılıyormus ama kadın doğum doktoru çok rahatsiz etmediği sürece boşver dedi kullanma şu süreçte dedi . Bebeğim sağlıkla doğsun ilk işim sedef için tedaviye başlamak olacak .
Aynen mesela ona bakarsan internette de kız bebek daha çok tekme atar diyor ne alaka hangisine inanakBana saçma geliyor artık harekette cinsiyete bağlı değildir yanı
ilk çocuğum kız doktor çok hareketli demişti ikincisine de kız ihtimal dedi ve oda çok hareketli dedi belki bundandır hemen hissetmemiz ve ikinci gebelik daha erken hissediyoruz sanırım tecrübelenincd bakalım yarın büyük gün inşallah cinsiyet öğreneceğiz 1 ay sonra gitmek çok heyecanlı cinsiyet önemli değil gerçi herkes gibi bende dua ediyorum sağlıklı olsun daAynen mesela ona bakarsan internette de kız bebek daha çok tekme atar diyor ne alaka hangisine inanak
Bende aynı şekilde bunlara ek olarak bel ağrısı başladı. Yere eğilirken özellikle yada biraz fazla iş yaptım mı hemen uzanma ihtiyacı hissediyorum.Kizlar ben hala dogru duzgun yemek yapamiyorum mutfaga girmek canim istemiyor hatta icimden gelerek hic bir is yapasim gelmiyor bi halsizlik bi yorgunluk sizlerdede oluyormu
Ben bu kadar zamandan beri bugün ilk kez içimden gelerek mutfakta bir şeyler yaptım. Temizlik işini abartmıyorum, zaten genel bir yorgunluk hali var. Özellikle yürüyüş yapayım desem 300-400 metrede durup dinlenmem gerekiyor:/Kizlar ben hala dogru duzgun yemek yapamiyorum mutfaga girmek canim istemiyor hatta icimden gelerek hic bir is yapasim gelmiyor bi halsizlik bi yorgunluk sizlerdede oluyormu
Aslında genel cerraha gidebilirsin direk benim dahiliye doktoru bildi ameliyatını yapan asıl ilgilenen genel cerrah bölümü .Yağlı yiyeceklerden uzak durman lazım ,kahve yasak .İnsallah değildir ama olursa da hamileliğini etkileyecek şekilde ilerlemez insallahKabızlık bazen oluyor evet ataklarda aynen öyle uzanınca geciyor bazen oluyor bazen olmuyor en çok ayakta durunca oluyor ,dahiliye mi gitmem gerekiyor canım
Benim uclari kotu oldu cunku organik sampuan basladim hamile oldugumu ogrendigimde yani yuzde 96 98 bitkisel diyor yves roche ne kadar dogru bilmem sacim sekilsiz oldu ayrica dokuluyorda sonbahar dokulmesi mi hamilelille ılgili mi anlamadim.dip boyamda geldiği icin iyi degillerKızlar ya saclariniz ne alemde benimki zaten ince telli ve yipranmisti şimdi hormonlardan mi nedir berbat uclari yün gibi tiftik tiftik baya kotu durumda.
Keratin botoks yaptirirdim arada simdi kimyasal diye onu da yaptiramamam. Sizde durum nasil ve ne bakim yapiyorsunuz?
Bu markanın saç ürünleri hiç iyi değil. Hatta bazen doğum günü hediyesi olarakta veriyorlar ben kullanmıyorum hiç makyaj fırçalarını yıkamak için kullanıyorum.Benim uclari kotu oldu cunku organik sampuan basladim hamile oldugumu ogrendigimde yani yuzde 96 98 bitkisel diyor yves roche ne kadar dogru bilmem sacim sekilsiz oldu ayrica dokuluyorda sonbahar dokulmesi mi hamilelille ılgili mi anlamadim.dip boyamda geldiği icin iyi degiller
gecen hafta telefon aldik ordan keske once bilseydim bunu banada baya geri gelirdiKızlar selammHepsiburada'dan aldığım bebek arabası geldi ve bence tam f/p ürünü ben çok beğendim, duruşu falan da güzel. Burda böyle şeyler konuşmak yasak mı bilmiyorum ama benim işime yaradı bazılarınız biliyordur zaten ama size de söylemek istediğim bişey var, hepsiburada da almak istediğim bebek arabasını oluşturduğum linke ekledim ve linki eşimle paylaştım. Eşim o linkten bebek arabamızın siparişini verince ücretin %10unu ben geri kazanmış oldum, ürün 3600tlydi bana geri 360tl hepsipapel olarak yatacak Zaten bebişlere bolca masraf yapıcaz en azından böyle değerlendirirsek aldığımız şeylerin %10unu kazanmak bile birikince çok para edicek aklınızda bulunsun
Yaş 37 Giresun 3. Gebelik sat 10 Ağustos cinsiyet kızBizede bugün %80 kız dedilerlistede yoksun eklememi ister misin?
Teşekkürler canımOyyy sağlıkla gelsin prensesin canım
Açıkçası yaş riskinden amniyo zaten yaptırmak istemiyorum. Genetik olarak eşimin de benim de akrabalarda genetik rahatsızlığı olan kimse yok. Boşuna pimpiriklenmek istemiyorum. Ayrıntılı ultrason rutin kontrollerde bi sorun olsa yaptırırım acele etmicem.Anladım canım dr’una güveniyorsan için nasıl rahat edecekse öyle ilerlemek ne doğrusu
İlk çocuğum erkek tam 18. haftanın içinde hissetmeye başladım. 2. kız 17. haftada başladı. 3. kız 7. haftadan beri seğirme gibi pıtırtılar hissediyorum. Erken canlanan erkek olur da tutmuyor herkesteBen bunun ilk hamilelikte duyguyu bilmemeyi bagliyorum ki doktorlar da oyle ikincide artik hissettigin seyin ne oldugunh biliyorsun.
Dün biri bunu da cinsiyete bagladi yok kiz olsa hic hissetmezsin erkegi hissedersin falan dedi de bana sacma geldi ne alaka dedim. Sizce?
Canim cinsiyeti belli oldu muBen kiz a o kadar odaklanmistim ki bir suru guzel kiz ismi buldum ve ikisinde ikna olmuştum ama yuzden 70 erkek iki doktorda erkek gordu.ve hic bir sekilde erkek ismi bulamiyorum;(
Benim en basindan beri bel agrim var. Hala yoruldugumda ya da azicik bile yurudugumde hemen basliyor. Neden acabaBende aynı şekilde bunlara ek olarak bel ağrısı başladı. Yere eğilirken özellikle yada biraz fazla iş yaptım mı hemen uzanma ihtiyacı hissediyorum.
Evet canım, ilk benim.olsun sağlıklı olsunlarda ilk bebiş mi senin? Bide listede adını göremedim eklememi ister misin
Aklınızda bulunsungecen hafta telefon aldik ordan keske once bilseydim bunu banada baya geri gelirdi
EkliyorummYaş 37 Giresun 3. Gebelik sat 10 Ağustos cinsiyet kız
EkliyorummBen de listede yokum sanırım , yaş 31 İstanbul ilk çocuk cinsiyet henuz kesin belli degil
Son adet tarhi de yazabilr misin canımBen de listede yokum sanırım , yaş 31 İstanbul ilk çocuk cinsiyet henuz kesin belli degil
Selamlar, iyot eksikliği olabilir mi? Doktorunuza bir sorun isterseniz.Zaten ince telli idi daha da zayıflasti .İlk hamileliğimde gürlesti ve canlanmışti bunda anlamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?