2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba. Şekerim 110 civarında çıkıyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Varsa doktorlarınız ne önerdi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba aclik sekerimi aclik ise gebelerde en yuksek sınır 101 misbenim gecen ay aclik 101 cikti seker testimde doktorum sabah ogle aksam ölcturdu ve yediklerime dikkat ettim sonra duselde ama kizima hamileyken gebelik sekerim sinirda cikinca doktor beni diyetisyene gondermisto ge doguma kadar malesef sevdigim hsrseyden uzak kaldim dikkat edin doktoeunuza sorun

Kızlar merhaba. Şekerim 110 civarında çıkıyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Varsa doktorlarınız ne önerdi yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı, diyetisyen liste vermişti , 2 haftaya bir kontrole çağırmışlardı.Doğuma kadar da bir aksilik yaşamadım doğumdan sonra da geçti. Bu 110 senin açlık şekerin mi?

Bende pisman oldum sacimi mahvetti. Önerdiğiniz markayi alayim bitmek uzere zaten yves rocher. Hem ducray eczane urunuydu yanlisim yoksa . Tesekkur ederim bu arada catlak olmasin diye krem basladiniz mi ben yavaştan hindistan cevizi yagi basladim 1 ay sonrada lierac devam etmeyi dusunuyorum

Herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Ben şu an lifevit mom kullanıyorum içinde omega da var. Ama içtikten sonra ağzıma hep balık tadı geliyo birkaç saat boyunca o yönden çok kötü

Herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Multivitaminde kabizlik sorunum olduğu icin probiyotik destekli vinelac kullanıyorum. Omega3 de newlife marka kullaniyorum d vitamini doktor devit yazdi ama ben ocean markasinin d3k2 sini aldim.. bu arada demirim düşük cikti doktor demir takviyeside verdi ama hala almadim onu

Fetal dna icin kan verdim valla icim bi tuhaf oldu cunku 2li 3lu testlere girmemistim ilk kez ciddi bir teste girdim Allah kotu sonucla karsilastirmasin 10 gun nasil gecicek bilmiyorum. Bu arada 13ncu haftadan sonra ilk kontrolunuz ne zaman artik ayrıntıli ultrasyona kadar muayene gunu verilmiyor mu?

Ben kizima hamileyken kutularca kullandim catlak kremi ama yinede catladi hde organik bir.kremdi catlayacagi varsa catliyo anladigim kadariyla

Bence demir ilacini al canim cünkü bebek senin depolardan kullaniyo kan degerin cok düserbenim kanim 6 lardaymiş

13. Haftada gittim bir ay sonra gel dedi bana gel demesi kolayda nasi.gececek.bir ay minnakimi gormeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…