2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Olabilir canım hava kapalı, yağmurlu olunca
insan psikolojisi bazen istemsizce etkileyebiliyor çıktığında güzel haberlerini bekliyorum
ay evrene nasıl negatif enerji gönderdiysem giremedim ya kontrole doktorun acil doğumu çıkmış. bütün randevuları kaymış daha 11 hastasına yeni bakıyor falan

Tam olarak ben de böyleyim. Geçen hafta full elbise giymek zorunda kaldım, kıyafetlerim olmadı falan. Bugün pantolon giydim, hafif göbek kilosu almış gibiyim sadece.

aynı aynı benim de öyle hatta yatınca bi dümdüz oluyor panik oluyorum bişey mi oldu diye. sonra sabah kalkıyorum bişeyler yiyim hoop doğuma 3 gün kalmış gibi

Benimde ayni bazen cok sisiyo bazemde yumisacik oluyo anlamadim

Ben. Aksamlari 6 aylik sabahlari 3 aylik. O arada ne yasiyosam ya da ne yiyip iciyosam catlicak gibi oluyorum. Bide bende kabizlik da basladi bikac haftadir. Incir kayisi su yiyip iciyorum ama bana misin demiyor

Ben. Aksamlari 6 aylik sabahlari 3 aylik. O arada ne yasiyosam ya da ne yiyip iciyosam catlicak gibi oluyorum. Bide bende kabizlik da basladi bikac haftadir. Incir kayisi su yiyip iciyorum ama bana misin demiyor
Evet evet 6 aylık bir karın oluyor. Sen bu kadar büyük olamazsın diyorum geceleri mide sindiriyor, rahatlıyor sabahları 3 aylık haline geri dönüyorKabızlık için armut, sabahları bir kaşık zeytinyağı iyi geliyor diye duydum canım, dene istersen belki faydasını görürsün.

Herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Omega 3 lü bir multivitamin regenesis max kullanıyorum canım. Ayrıca d vitamin damla şekilde.
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. 16 da cinsiyeti netleştirmek için çağırabilir.
Aynı ben akşam 6 aylık sabah 3
Halbuki hiç kilo almamışım ya da 1 kilo falan iyi gidiyor şimdilik ama şişiyoruz

Evet açlık şekerim doktoruma söyleyeceğim hafta sonu bakalım ne diyecek. Teşekkürler yanıtınız için

Bakalım hafta sonu ne diyecek galiba sonuna kadar diyet yapıcam. Zaten etten tiksindim sadece karbonhidrat yiyebiliyorum

Bende bişe hissedemiyodum ama hep erkek istiyodm içten içten bugün kontrolümüz vardı doktor %80 kız dedi bende çıkarken hala pazarlık yapıyodum erkk olma ihtimali nedir diye
Bizim aynıydı günümüz sağlıkla gelsin kızçe Benim çarşamba günü randevum var belki söyler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…