2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugün kontrolüm vardı benimde kızlar çok şükür 2li test güzel çıktı sorun yokmuş cinsiyetine bi bakıcaktı ama bacaklarıyla kapattığı için göremiyorum dedi nasıl merak ediyorum anlatamam ilk defa adam akıllı düzgün bir ultrason kağıdı verdi şaşkınım

Eklentiler

• IMG_20221121_142019_1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 66
Tam olarak ben de böyleyim. Geçen hafta full elbise giymek zorunda kaldım, kıyafetlerim olmadı falan. Bugün pantolon giydim, hafif göbek kilosu almış gibiyim sadece.
Canım çoğumuzda var anlaşılan bir pantolon, bir elbise idare edicez artık.
Yavrularımız sağlıklı olsun da bir şiş, bir inik devam ederiz, onlar için

sutlaacc kuzum bebiklerin cinsiyeti belli oldumuu seninle aynıydık Pipicikleri gördün mü peki yoksa yüzdelik tahmin falan mı verdi doktorun. Yalnış hatırlamıyorsam biri zaten erkekti, diğeri belli değildi
Buarada geçmiş olsun kuzum, şuan herşeyin yolunda olmasına sevindim dinlenmeye bak

Canım çoğumuzda var anlaşılan bir pantolon, bir elbise idare edicez artık.
Yavrularımız sağlıklı olsun da bir şiş, bir inik devam ederiz, onlar için
Ben pantolon bulamıyorum ama Boyum 1.74. Hamiş pantolonları hep dar paça, yetmemiş bir de super skinny falan yapmışlar, şaka gibi. Boyları da standart. Biraz kalçalı olduğum için dar paça giyemiyorum. Bol yada boru paça arıyorum, bir de uzun. Bulduklarım hep kısa geldi. Varsa tavsiyeniz, çok makbule geçer. Bu gidişle oyshodan geniş paça hamile eşofmanı alıp çaktırmadan işe giyeceğim

Kızlar ben hala adam akıllı beslenemiyorum tiksindiğim için ama her gün birkaç çeşit meyve mutlaka yiyorum vitamini de içiyorum. Bunlar yeterli olur mu yoksa zorla da olsa artık et vs yemem mi gerekir?

Bacak araları gözüktü bayağı vardı bişiler erkek dedi ikisine de 3 hafta sonra çağırdı bi daha . Ay sağol canım inşallah sıkıntı olmaz bi daha Sen ne zaman gidecektin?
Canım super skinny olmayan waikikiden buldum ben bir siyah bir de kot aldım. Mom tarzı hatta rahat.
Ayy paşalar geliyor paşalaaar

Herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Omega için multivitamin Re genesis, d vitamini decavit, demir için ferrum. Ama ferrum kabızlık yaptı çarşamba günü sorcam her gün içmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı, 12 hafta kontrolünde kız demişti doktorumuz ,bugün erkek oldugunu öğrendik azda olsa kıza alışma fikrinden sanırım epey şaşırdık kızım biraz kız istiyordu sanırım birazcık bende rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizi yeni bir deneyim bizi bekliyor artık ben zaten ikinci gebeliğim ama sanki ilk gibi heyecanlıyım doktorun karşında

Sonradan süpriz yapmış annesi sağlıkla gelsin yavrucun

Kızlar ben hala adam akıllı beslenemiyorum tiksindiğim için ama her gün birkaç çeşit meyve mutlaka yiyorum vitamini de içiyorum. Bunlar yeterli olur mu yoksa zorla da olsa artık et vs yemem mi gerekir?
Canım bende etten hala inanılmaz tiksiniyorum, hiç tahammülüm yok
ama azda olsa yemeye çalışıyorum protein, vitamin almak adına.
Azda olsa biraz biraz herşeyden yemek gerekir bence. Tabi bu kusturacak kadar kesinlikle olmamalı.

Hep boyları kısa. Bileğime bile gelmiyor Hatta mağazada sordum, standart boy yapıyorlarmış hamile giyimi.
Yaa hiç uzun hamile yok muymuş ben kısa olduğum için sıkıntı olmadı bulursun inşallah canım
Ayy sağlıkla gelsin paşalar o zaman
Bende 2 hafta sonra gidicem, bakalım
Ay hadi bakalım hayırlısı

Herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Merhaba
Doktorumun tavsiyesi ile Regenesis max, ocean Methyl B12, ocean plus balık yağı kullanıyorum.

Kan tahlili ile biliniyorsa baktırmak lazım aslında

Bence demir ilacini al canim cünkü bebek senin depolardan kullaniyo kan degerin cok düserbenim kanim 6 lardaymiş
Ictigim bu takviyeler o kadar midemi bulandiriyor ki gunlerdir pekmez kuru uzum etli beslendim bugun demir e baktirdim 26 cikmis yine dusuk galiba ama eskiye gore yükselmiş. Yarin alirim yazilan ilaci

Bu atak dediginiz sey ne oluyor
Tam safranın olduğu yerde size nefes bile aldırmayacak şekilde bir ağrı giriyor.Kivrilip kaliyorsunuz .Tabi anlamıyorsunuz mide ağrısı zannediliyor .Benim ilk sağ omuz ağrısı ile başladı sonra bu bahsettiğim atak şeklinde ağrılar başlamıştı.Ve her atakta da safra kanalına taş düşüyormus .Tehlikeli olan safra kanalıni kapatırsa enfeksiyon başlıyor ve daha da ciddi zorluyor o an hemen ameliyat da olunmuyor enfeksiyon bitmeden .Ben çok şükür ilerlemeden ameliyatla kurtuldum .Safranın tek çözümü ameliyat ama zor bir ameliyat degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…