- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.261
Canım çoğumuzda var anlaşılanTam olarak ben de böyleyim. Geçen hafta full elbise giymek zorunda kaldım, kıyafetlerim olmadı falan. Bugün pantolon giydim, hafif göbek kilosu almış gibiyim sadece.
Hafif lekelenmem oldu ve soluğu hemen doktorumda aldım çok şükür bir sorun yok sanırım böyle geçecek benimgenelde dinlen dedi. Bu arada cinsiyet ekle bana canım değişirse söylerim ama bence artık değişmez 2 erkek NurseCelline
Ben pantolon bulamıyorum amaCanım çoğumuzda var anlaşılanbir pantolon, bir elbise idare edicez artık.
Yavrularımız sağlıklı olsun da bir şiş, bir inik devam ederiz, onlar için
Ayy paşalar geliyor paşalaaarHafif lekelenmem oldu ve soluğu hemen doktorumda aldım çok şükür bir sorun yok sanırım böyle geçecek benimgenelde dinlen dedi. Bu arada cinsiyet ekle bana canım değişirse söylerim ama bence artık değişmez 2 erkek NurseCelline
Benmde çarşamba fetal sonucu çıkcak netleşcek ne olduğu hadi bakalım ikimiz içinde hayrlısı canımBizim aynıydı günümüz sağlıkla gelsin kızçeBenim çarşamba günü randevum var belki söyler bakalım
Bacak araları gözüktü bayağı vardı bişiler erkek dedi ikisine desutlaacc kuzum bebiklerin cinsiyeti belli oldumuu seninle aynıydık Pipicikleri gördün mü peki yoksa yüzdelik tahmin falan mı verdi doktorun. Yalnış hatırlamıyorsam biri zaten erkekti, diğeri belli değildi
Buarada geçmiş olsun kuzum, şuan herşeyin yolunda olmasına sevindimdinlenmeye bak
Canım super skinny olmayan waikikiden buldum ben bir siyah bir de kot aldım. Mom tarzı hatta rahat.Ben pantolon bulamıyorum amaBoyum 1.74. Hamiş pantolonları hep dar paça, yetmemiş bir de super skinny falan yapmışlar, şaka gibi. Boyları da standart. Biraz kalçalı olduğum için dar paça giyemiyorum. Bol yada boru paça arıyorum, bir de uzun. Bulduklarım hep kısa geldi. Varsa tavsiyeniz, çok makbule geçer. Bu gidişle oyshodan geniş paça hamile eşofmanı alıp çaktırmadan işe giyeceğim
Ayy paşalar geliyor paşalaaar
Hep boyları kısa. Bileğime bile gelmiyorCanım super skinny olmayan waikikiden buldum ben bir siyah bir de kot aldım. Mom tarzı hatta rahat.
Omega için multivitamin Re genesis, d vitamini decavit, demir için ferrum. Ama ferrum kabızlık yaptıHerkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Ayy sağlıkla gelsin paşalar o zamanBacak araları gözüktü bayağı vardı bişiler erkek dedi ikisine de3 hafta sonra çağırdı bi daha . Ay sağol canım inşallah sıkıntı olmaz bi daha Sen ne zaman gidecektin?
Sonradan süpriz yapmış annesiMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı, 12 hafta kontrolünde kız demişti doktorumuz ,bugün erkek oldugunu öğrendik azda olsa kıza alışma fikrinden sanırım epey şaşırdık kızım biraz kız istiyordu sanırım birazcık benderabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizi yeni bir deneyim bizi bekliyor artık ben zaten ikinci gebeliğim ama sanki ilk gibi heyecanlıyım doktorun karşında
Canım bende etten hala inanılmaz tiksiniyorum, hiç tahammülüm yokKızlar ben hala adam akıllı beslenemiyorum tiksindiğim için ama her gün birkaç çeşit meyve mutlaka yiyorum vitamini de içiyorum. Bunlar yeterli olur mu yoksa zorla da olsa artık et vs yemem mi gerekir?
Yaa hiç uzun hamile yok muymuşHep boyları kısa. Bileğime bile gelmiyorHatta mağazada sordum, standart boy yapıyorlarmış hamile giyimi.
Ay hadi bakalım hayırlısıAyy sağlıkla gelsin paşalar o zaman
Bende 2 hafta sonra gidicem, bakalım
Mecburen biraz biraz zorlayacağız kendimiziCanım bende etten hala inanılmaz tiksiniyorum, hiç tahammülüm yok
ama azda olsa yemeye çalışıyorum protein, vitamin almak adına.
Azda olsa biraz biraz herşeyden yemek gerekir bence. Tabi bu kusturacak kadar kesinlikle olmamalı.
MerhabaHerkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum.
Arkadaşlar, multi vitamin balık, omega, d vitamini gibi vitamin desteginde hangi ilaclari kullaniyorsunuz? Merak ettim
Kan tahlili ile biliniyorsa baktırmak lazım aslındaSelamlar, iyot eksikliği olabilir mi? Doktorunuza bir sorun isterseniz.
İyotu sadece tiroit kullanıyor gibi saçma bir inanış var çoğu kişide. Halbuki özellikle kadınlarda meme dokusu ve üreme organları fazlasıyla iyot çeker. Hatta hamile kadınlarda meme dokusuna iyot depolanır. Bebeğe verilen ilk sütte de yüksek miktrar iyot vardır. Bu yüzdendir ilk süt için antibiyotik gibidir derler, mutlaka emzirmeye çalışırlar.
Benim de saçlarım avuç avuç dökülürdü, 1-2 sene önce. Rahatsızlığımı öğrendim, tabi altında iyot eksikliği de çıktık. Eksikliği tamamladım, çok şükür iyi şimdi. Hamile olduğum için bebeğim için de kullanıyorum.
Ictigim bu takviyeler o kadar midemi bulandiriyor ki gunlerdir pekmez kuru uzum etli beslendim bugun demir e baktirdim 26 cikmis yine dusuk galiba ama eskiye gore yükselmiş. Yarin alirim yazilan ilaciBence demir ilacini al canim cünkü bebek senin depolardan kullaniyo kan degerin cok düserbenim kanim 6 lardaymiş
Tam safranın olduğu yerde size nefes bile aldırmayacak şekilde bir ağrı giriyor.Kivrilip kaliyorsunuz .Tabi anlamıyorsunuz mide ağrısı zannediliyor .Benim ilk sağ omuz ağrısı ile başladı sonra bu bahsettiğim atak şeklinde ağrılar başlamıştı.Ve her atakta da safra kanalına taş düşüyormus .Tehlikeli olan safra kanalıni kapatırsa enfeksiyon başlıyor ve daha da ciddi zorluyor o an hemen ameliyat da olunmuyor enfeksiyon bitmeden .Ben çok şükür ilerlemeden ameliyatla kurtuldum .Safranın tek çözümü ameliyat ama zor bir ameliyat degilBu atak dediginiz sey ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?