- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.781
Banada 16. Haftalarda kontrole gittiğim kadın doğum doktoru erkek, aynı gün başka bi doktora gittim. Oda kız dedi ama kesin değil dedi.Kız bildiğim bebegim detaylida erkek Çıktı 13 haftalikken kız demişlerdi hangisine inansam bilemedim
İstanbul Gaziosmanosmanpaşa Avrasya Hastanesi bu.Bu hangi hastane acaba?
Bu arada Memorial yada Acıbadem'den fiyat alan var mı?
13 haftada banada kız dedi 22 haftada erkek dedi bugün de özele gittim oda erkek dedi ama ben acaba kordon mudur fln diye düşünüyorumBanada 16. Haftalarda kontrole gittiğim kadın doğum doktoru erkek, aynı gün başka bi doktora gittim. Oda kız dedi ama kesin değil dedi.sonra perinatolojideki doktorda erkek dedi. En son 21. Haftamda ayrıntılı ultrasondaki doktor erkek diyerek noktayı koyduk. yani senin cinsiyet için çok erken 18. Haftadan sonrakiler netleşiyor.
Göstermedi resimde vermedi erkek dedi bugünde özele gittim oda erkek dedi 22 haftadayim kordon olabilir mi diye düşünüyorum13 hafta bence cinsiyet için çok erken değişme ihtimali
Yüksek. Bana da doktor 11 haftada yorum yaptı ama yüksek ihtimal demişti erken haftada karıştırılabilir diye de belirtti. Ayrıntılı da bacak arasını gösterdiyse bence doğrusu odur.
13 haftalıkken söylenilen genelde yanılma payı var ama detaylida kesin belli oluyorKız bildiğim bebegim detaylida erkek Çıktı 13 haftalikken kız demişlerdi hangisine inansam bilemedim
Bende de aynısı var canım. Bugun doktora sordum, normal dedi.Kızlar özellikle ayaktayken ya da ayakta çok kalınca vajinada bı ağrı batma felan hissediyorum dolgunluk var rahatsız edici sizde de oluyo mu
Kuzenimede erkek dediler . Detaylida kiz cikti . Ama dogan erkek ti .Kız bildiğim bebegim detaylida erkek Çıktı 13 haftalikken kız demişlerdi hangisine inansam bilemedim
Bende yatarkende oluyor. Rahim büyüyor yaramazlar surekli kiprasiyor rahatsiz edecek duzeyde olmuyor benimki bagiracak kadar felan degil şükürKızlar özellikle ayaktayken ya da ayakta çok kalınca vajinada bı ağrı batma felan hissediyorum dolgunluk var rahatsız edici sizde de oluyo mu
Benim doktorum kan akımı vs renklide gösterdi dedi kordon değil onda mavi kırmızı olan renkte kan akımı farklı oluyormuş. Ama 22 de değişir mi bilmiyorum. Bana hep erkek dendi bacak arasını her ultrasonda açtı13 haftada banada kız dedi 22 haftada erkek dedi bugün de özele gittim oda erkek dedi ama ben acaba kordon mudur fln diye düşünüyorum
Atasehir Memorial 35 bin civari sanirsamBu hangi hastane acaba?
Bu arada Memorial yada Acıbadem'den fiyat alan var mı?
ben de goptayımBizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.
Bu arada şimdi detaylı ultrasondan çıktım, her şeyimiz normal çıktı çok şükür. Hatta 1 hafta önden gidiyormuş.
Günaydın cnm birşeyler yediğinde tepki vermiyo mu çok hafif bile olsa sırtüstü uzanınca vs falan istersen bi git doktora için rahat etsin benim genelde tatlı yediğimde yada çay içtiğimde hareketleniyo sırt üstü uzanınca illaki bi iki hafif hareketi oluyo uyuyo olsa bile hiç hareket hissetmiyorsan gitmelisin bence hem için rahat eder hersey yolunda mı bilirsinGünaydın kızlar, benim kız en son salı hareket etti, ondan beridir hic hissetmiyorum. Surekli acaba hareket ediyor mu diyorum yok etmiyor. Sali gunu tetanoz oldum o gün aksama kadar cok hareketliydi. Sonrasi yok tık demiyor. Normal mi ya beklesemmi yoksa doktora gitsem mi?
Ne zaman hissetmeye başladın hareketlerini ben ilk 3 hafta daha seyrek hissediyordum hareketlerini 24 hafta içindeyim şuan son bir haftadır daha çok hareketsiz kalıp uyuyo ama günde 6 7 kere 10 dk hareketli oluyo onun dışında 2 3 saat hareketsiz kaldığı oluyo ama 21 22. Haftalarımda daha düzensizdi tetanoz olduktan sonra bendede aynısı olmuştu 1 gün hareketsiz kaldı çok çok hafif azdı hareketi ertesi gün düzelmişti ı gün bütün gün sürekli sırt üstü uzanıp tatlı yiyiyordum hissedebilmek için ama sen yinede bi git gözlerinle gör minik kalbini kulaklarınla dinle kendine işkence etme istersen çünkü herkesin bir olmuyo çoğunluklaGünaydın kızlar, benim kız en son salı hareket etti, ondan beridir hic hissetmiyorum. Surekli acaba hareket ediyor mu diyorum yok etmiyor. Sali gunu tetanoz oldum o gün aksama kadar cok hareketliydi. Sonrasi yok tık demiyor. Normal mi ya beklesemmi yoksa doktora gitsem mi?
Aslinda bir haftadir tam anlamiyla yeni yeni hissediyordum. Ama sali gunu aksama kadar hep hissettim saat başı diyebilirim. Yok seyrek bile hissetmiyorum. Tatli yiyorum yok sirt ustu yatiyorum yok sola yatiyorum yok. Tık yok. Aradim randevu icin bugun yokmus yarin varmis. Seyirtme gibi olsa rahatlicam zaten de o da yok. Sinirim bozuldu. En sonunda eve fetal doppler alicam rahatlicam. Acaba bekliyorum hareketlerinide kendimi geriyorum da ondan mi hareket etmiyor diyorum.Ne zaman hissetmeye başladın hareketlerini ben ilk 3 hafta daha seyrek hissediyordum hareketlerini 24 hafta içindeyim şuan son bir haftadır daha çok hareketsiz kalıp uyuyo ama günde 6 7 kere 10 dk hareketli oluyo onun dışında 2 3 saat hareketsiz kaldığı oluyo ama 21 22. Haftalarımda daha düzensizdi tetanoz olduktan sonra bendede aynısı olmuştu 1 gün hareketsiz kaldı çok çok hafif azdı hareketi ertesi gün düzelmişti ı gün bütün gün sürekli sırt üstü uzanıp tatlı yiyiyordum hissedebilmek için ama sen yinede bi git gözlerinle gör minik kalbini kulaklarınla dinle kendine işkence etme istersen çünkü herkesin bir olmuyo çoğunlukla
Canim yeni yeni hissediilirken oyle oluyor kötüyü dusunme bende ilk tetanozumda oyle hissettim . Hareketini az hissetigimde cikolata yiyip yan yatiyorum ben . Kiloluyum cunku sirt ustu uzaninca karnimda genis kaybolup gidiyor . Yana yatinca uzerinde ki deri daha az oldugu icin elle bile hissedilir olmaya basladi . Sen hissetmek icin strese girdiysen ondanda kimildamiyordur belki.. benimki ben sinirliyken acayip küçülüyor icerde .Günaydın kızlar, benim kız en son salı hareket etti, ondan beridir hic hissetmiyorum. Surekli acaba hareket ediyor mu diyorum yok etmiyor. Sali gunu tetanoz oldum o gün aksama kadar cok hareketliydi. Sonrasi yok tık demiyor. Normal mi ya beklesemmi yoksa doktora gitsem mi?
Ben de ilk hissetmeye başladığımda 1-2 hafta sonra kesildi. Sonra bebek büyüdükçe çok daha fazla hissetmeye başladım. Şimdi net, dışardan bile hissediyorum. Bir de gündüz sesler varken uyuyor sanki. Gece hep sola yatıyorum, doktor öyle dediği için. Gece uyandığımda hep hareket ediyor oluyor. Bir de WC'ye oturunca, biraz öne eğilince çok hissediyorum. Arkaadşların dedikleri de mantıklı, çikolata vs. Olumlu düşünmeye çalış. Çok canın sıkılırsa tabiki doktora bir baktır bence.Aslinda bir haftadir tam anlamiyla yeni yeni hissediyordum. Ama sali gunu aksama kadar hep hissettim saat başı diyebilirim. Yok seyrek bile hissetmiyorum. Tatli yiyorum yok sirt ustu yatiyorum yok sola yatiyorum yok. Tık yok. Aradim randevu icin bugun yokmus yarin varmis. Seyirtme gibi olsa rahatlicam zaten de o da yok. Sinirim bozuldu. En sonunda eve fetal doppler alicam rahatlicam. Acaba bekliyorum hareketlerinide kendimi geriyorum da ondan mi hareket etmiyor diyorum.
İlk hissetmeye başladığımda benimde bu şekildeydi evet kendini çok strese sokma germe aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz illaki bende o sıralar doktora gidecek noktaya geliyordum büyüdükçe en ufak hareketlerini bile hissetmek insanı rahatlatıyo ama o haftalarda insanın böyle olduğunda içi içini yiyiyo ben baş ve kol ağrıma rahatsız olmama bağlamıştım takip ettiğim kadarıyla genelde ağrım varken ve ben rahatsızken bebekte kıpırdamıyo çünkü inşallah bi an önce bi kıpırtı olurda için rahatlar kıpırdamadığı günler akşama kadar hiçbir şey yapmadan oturup uzanıp kıpırdamasını beklerdim kıpırdamasını hissettikten sonra kalkardım ne yapacaksam yapardım ister istemez insan çok geriliyo içini ferah tut Allah'ın izniyle iyi düşünelimAslinda bir haftadir tam anlamiyla yeni yeni hissediyordum. Ama sali gunu aksama kadar hep hissettim saat başı diyebilirim. Yok seyrek bile hissetmiyorum. Tatli yiyorum yok sirt ustu yatiyorum yok sola yatiyorum yok. Tık yok. Aradim randevu icin bugun yokmus yarin varmis. Seyirtme gibi olsa rahatlicam zaten de o da yok. Sinirim bozuldu. En sonunda eve fetal doppler alicam rahatlicam. Acaba bekliyorum hareketlerinide kendimi geriyorum da ondan mi hareket etmiyor diyorum.
Aynen bende wc ye oturunca kıpır kıpır oluyoBen de ilk hissetmeye başladığımda 1-2 hafta sonra kesildi. Sonra bebek büyüdükçe çok daha fazla hissetmeye başladım. Şimdi net, dışardan bile hissediyorum. Bir de gündüz sesler varken uyuyor sanki. Gece hep sola yatıyorum, doktor öyle dediği için. Gece uyandığımda hep hareket ediyor oluyor. Bir de WC'ye oturunca, biraz öne eğilince çok hissediyorum. Arkaadşların dedikleri de mantıklı, çikolata vs. Olumlu düşünmeye çalış. Çok canın sıkılırsa tabiki doktora bir baktır bence.
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? Orada plesanta nin konumu yazar önde plesante onde olanlar bebegi gec hissediyormuş sizinde oyle bir durum olabilir bu kesinlikle saglik sorunu degil sadece gec hissediliyor o kadar.Aslinda bir haftadir tam anlamiyla yeni yeni hissediyordum. Ama sali gunu aksama kadar hep hissettim saat başı diyebilirim. Yok seyrek bile hissetmiyorum. Tatli yiyorum yok sirt ustu yatiyorum yok sola yatiyorum yok. Tık yok. Aradim randevu icin bugun yokmus yarin varmis. Seyirtme gibi olsa rahatlicam zaten de o da yok. Sinirim bozuldu. En sonunda eve fetal doppler alicam rahatlicam. Acaba bekliyorum hareketlerinide kendimi geriyorum da ondan mi hareket etmiyor diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?