2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende kiloluyum acaba ondan mi her zaman hissedemiyorum ki? Ama az da olsa bi kimildama hissetmem lazim ya. Cok hareketliydi cunku son hissettigimde.
Belki benimkide öyledir ya tekrar baslar ya da stres olduguma mi hissedemiyorum ki. Ben hep sol tatafima yatiyorum doktorum banada oyle dedi kan akisi daha iyi oluyor diyor. Bugune randevu bulamadim da yarina buldum. Gidicem
Ay bende hic bise yapasim gelmio suan. Uzandım hareket hissetmeye calisiyorum büyüsüna artık hızlıca içim rahat etsin benimde, bu haftaya gelene kadar bir tek doktora gittigim gunler rahattim, bi gün bile rahat kafayla gecirmedim hamileligimi.
Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? Orada plesanta nin konumu yazar önde plesante onde olanlar bebegi gec hissediyormuş sizinde oyle bir durum olabilir bu kesinlikle saglik sorunu degil sadece gec hissediliyor o kadar.
ben 17. Haftamda girdim su azligindan, plasenta arkada demisti. Yer degistiyor mu zamanla bilmiyorum. Ozellikle o zaman sormustum plasenta nerde diye. Simdi haftaya tekrar giricem bi ay sonra tekrar gel demisti bakalim. Yarin randevum aldim zaten kendi doktorumdan canim rahat etmedi.

Bende kiloluyum hareketler daha içten oluyo benim bazen öyle bi oluyo ki hiçbişey hissetmiyorum bu bebek kuş olup uçup gitti mi nasıl bu kadar karnımın içini boş ve hareketsiz hissedebilirim diye şaşıyorum senin haftalarında 3 4 kere başıma geldi ilk ikisinde çok paniklemiştim bende saat 9 da uyanırım 9dan akşam 7ye kadar hiç hareket hissetmediğim gün oldu ertesi gün doktora gitmeyi düşünürken gece hareketlerini hissettim tekrardan içim rahatladı inşallah yarına kadar minnoşun bi işaret verir sana tek bir hareketini pırpır etmesini bile yakalasan yeter içinin rahatlamasına

Bazı sağlık ocaklarında fetal dopler var ara sor. Gidip kalbini dinlersin

İnsallah canim ya. Uzandim koltuga sabahtan beri yokluyorum :) bi haber beklersinde gelmez ya onun gibi oldum
Bazı sağlık ocaklarında fetal dopler var ara sor. Gidip kalbini dinlersin
yarina randevu aldim doktorumdan bakalim. Simdi cesaretim yok esim olmadan gitmeye.

Yarın doktora gidince beklerken sen heyecanlanınca o da kıpırdar. Ne zaman sinirlensem odaklansam heyecanlansam o da kıpırdamaya başlıyor.

Hanımlar tam olarak nerde hissediyorsunuz hareketleri? Ben tam kasığımda hissediyorum. Sizin haftalara gelince yukarı çıkacak mı?

Bizim hastanenin güncel fiyatları. Muhtemelen biz doğurana kadar biraz daha artar.
Bu arada şimdi detaylı ultrasondan çıktım, her şeyimiz normal çıktı çok şükür. Hatta 1 hafta önden gidiyormuş.
Ben de bir sonraki muayenemde muhasebeye soracağım. Siz de oradan aldınız değil mi bu kağıdı ?

Maşallah. Vitaminleri aksatmadıysanız genelde önde gidiyorlar

Hanımlar tam olarak nerde hissediyorsunuz hareketleri? Ben tam kasığımda hissediyorum. Sizin haftalara gelince yukarı çıkacak mı?
Benim bulunduğum şekle göre değişiyor mesela yan yatarsam kasık ya da mesaneme tekme atıyor ama oturur vaziyetteysem göbek deliğimin oralarda takılıyor kafasına göre

Merhaba annisler,nasilsiniz?Ben ikizlere hamileyim.3-5 gun var tekmeleri artmis ve artdikca canim aciyor acikcasi.Ayni yere vurduklari zaman sanki yirtilacakmis gibi agri olusuyor ve uzun zaman aciyor.Korkuyorum artik ya keselerine zarar verirlerse(((kendilerine zarar vermesinler de bana ne yaparlar yapsinlarsizlerde de boyle acitiyormu?bilginiz varsa lutfen paylasin

Daha 22 haftaliklar,ileri haftalari dusundukce cok korkuyorum keselerini tekmeyle yirtarlar deye

Benim bulunduğum şekle göre değişiyor mesela yan yatarsam kasık ya da mesaneme tekme atıyor ama oturur vaziyetteysem göbek deliğimin oralarda takılıyor kafasına göre
Sende de sag sol taraflara yatarken tekmeleri artiyormu canim?Acaba rahatsizmi oluyorlar diye dusunuyorum.

Bende saga sola yatince tersinde hissediyorum . Banada bazen acimasiz vuruyor kizim . karnımda yeni yeni hamile seklini aldi Sismanlik karni gibi duruyordu ic karin genis oldugu icin disariya yeni fırladı . sirt ustu yatarken de ondan hissedemiyorum tekmeleri rahat rahat icerde takiliyor. Ama saga sola yatayim hemen vurmaya başlıyor.

Evet canim bende de ayni sag sol yattigim zaman oluyor.Rahatsiz mi oluyor,acaba keselerine bir sey yaparlarmi diye cok korkuyorum.Daha haftalar onumuzde.Napicam ben((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…