- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.821
Evet canim aynen oyle.Sagdaki vurunca,heme soldaki de harekete geciyorYok canim ne yirtmasi oyle basit bi yapisi mi var keselerin Rabbim herseye karsi dayanikli korunaklı yaratio icin rahat olsun ikizler illaki icerde yer kavgasi tekme yarışı vardir
Şimdilik sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat çünkü bebek çok rahatsız olsa ya da sıkışsa bunu bize belli ederdi benceEvet ben de rahatsiz oldugundan dolayi artiyor sandim.Baska turlu de uyuyamiyorum.Sirt ustu yattigimda nefes alamiyorum
Benimde gec dollenmeymisdoktor kontrollerde ki gelisme uyumlu sorun yok dedi gec dollenme yaşayan kimseyi duymadigim icin ilk bi korktum ama cok kiside oluyormus kistte hamilelik sureciyle birlikte kuculup yok oluyormus diye duydum arkadasimin 5cm le baslamis sonra küçülmüş sorun olmamis
İnsaAllah oyledirlerŞimdilik sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat çünkü bebek çok rahatsız olsa ya da sıkışsa bunu bize belli ederdi bence
İnsaAllah oyledir canim ama bende ikiz de o uzden korkuyorum yerleri sikiştimi acaba diyeBebekler rahatsız olduğunda değil mutluyken hareket ediyorlar. Sağa sola dönmenin bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum 25. Haftaya kadar yüz üstü bile yatsanız sıkıntı olmaz diyorlar çok rahatsızsa öbür tarafa gitsin şu anda alanları büyük. Hamileliliğin sonuna doğru büyüdükleri için sıkışıyorlar.
Kolum duzeldi bu seferde grip öksürükle bogusuorumEvet canim aynen oyle.Sagdaki vurunca,heme soldaki de harekete geciyorİnsaAllah kendilerine bi sey olmasin da,ben bu acilari cekmeye raziyim Sen nasil oldun canim?Dun yazdim sana,sonra baktim daha once yazmissin konuyu.Dun yazdin sanmisdim.İnsaAllah daha iyisindir
Bugun bi 2 .5 saat avm ye gideyim hafta sonu hava nemlendiricisi bakayim dedim ama ben ne kadar gucsuzmusum tekrar anladim hem nefsime yenik dusup yemek katinda dunyalari yedim hem de 2 adim atip 10 km yürümüş gibi bayginlik geçirdim . Yazdiklarinizi okuyunca yoruldum yeniden;( o kadar cok yapilcak iş var ki ev temizligi duzeni cocugun adam gibi biseyi hazir degil gelen hediyeler aldiklarimiz kutulari kolileruyle ust uste duruyor bende 32 nci haftada hepsini duzenlicem dedim ama simdi okuyunca gec mi kaliyorum acaba diye düşündümSelam kızlar sabahtan beri uc cesit kurabiye yaptim. Dondurucuya koydum. Börek de saricam. Misafir çok oluyor bizde lohusalikta aynı kişiler iki üç kez gelip agirlanmak istiyor.
Bir haftadır da dolap çekmece içlerini düzenliyorum.
İlk cocugumda acemilikten her şeyi sonlara bırakıp tembellik etmiştim kimse de uyarmamisti. Bebek erken dogmus her isim ortada kalmis ve sagolsun kimse de yardım etmemişti. Sonra da adim duzensiz pise cikmisti ters düşünce.
O yuzden bazi detaylı işleri belki fazla erken ama şimdiden yapıyorum. Hastane çantamı da birkaç hafta içinde büyük çoğunlukla hazırlayıp koymayı düşünüyorum. Benim ne eşim ne annem ne de bir başkası düzenimi anlayıp da destek olamıyor. En iyisi erken davranmak dedim.
Sömestr tatilindeyken de bebeğin kıyafetlerini vs açıklamayı düşünüyorum ilk çocuktan kalanlar var yeniler var sınıflandırma yapmam lazım Allah nasip ederse.
Doğru zamanda sağlıkla, hayırla gelsinler inşallah bebeklerimiz.
Sali gününden beri oksurekle ugrasiorum canlar antibiyotik tedaviside başladı doktor nefes alirken falan döşümde hırıltı oluo acile falan gitsem rahatlatici biseyler verirler mi yoksa antibiyotik kullanion bitki caylari falan iç duzelir deyip yollarlar mi
Ben sırt üstü yattığımda bebek dönerken bazen çok acı hissediyorum tekmeleri rahatsız edecek düzeyde değil ama şuanMerhaba annisler,nasilsiniz?Ben ikizlere hamileyim.3-5 gun var tekmeleri artmis ve artdikca canim aciyor acikcasi.Ayni yere vurduklari zaman sanki yirtilacakmis gibi agri olusuyor ve uzun zaman aciyor.Korkuyorum artik ya keselerine zarar verirlerse(((kendilerine zarar vermesinler de bana ne yaparlar yapsinlarsizlerde de boyle acitiyormu?bilginiz varsa lutfen paylasin
Geçmiş olsun çok. Antibiyotik veriyorlar maksimum ağrın varsa parol verirler belki serum takılır. Antibiyotik fayda eder belki etmezse göğüs bölümüne fe gidebilirsin hırıltı falan varsaSali gününden beri oksurekle ugrasiorum canlar antibiyotik tedaviside başladı doktor nefes alirken falan döşümde hırıltı oluo acile falan gitsem rahatlatici biseyler verirler mi yoksa antibiyotik kullanion bitki caylari falan iç duzelir deyip yollarlar mi
Antibiyotik kullaniorum zaten yariladim paketi gribin etkisini hafifletti de oksurek kuruydu balgam sokmesi lazim o zorluo oksurdukce karnim.acimasa oksurmeye raziyimGeçmiş olsun çok. Antibiyotik veriyorlar maksimum ağrın varsa parol verirler belki serum takılır. Antibiyotik fayda eder belki etmezse göğüs bölümüne fe gidebilirsin hırıltı falan varsa
Bende yaşadım o geniz akıntısı balgam çok gıcık gerçekten öksürdükçe ağladım. Antibiyotik fayda etmişti bana canım inşallah geçer bir an önce bol bol ılık su içAntibiyotik kullaniorum zaten yariladim paketi gribin etkisini hafifletti de oksurek kuruydu balgam sokmesi lazim o zorluo oksurdukce karnim.acimasa oksurmeye raziyim
Ahhh o ağırlama bekleyenler... Hele ki lohusalıkta! Allah kolaylık versin. Bizde de tam tersidir. Hatta mesela bir senelik evliyim, yeni evliye gidilmez, rahatsız edilmez diye gelmeyen akrabalarımız var.Selam kızlar sabahtan beri uc cesit kurabiye yaptim. Dondurucuya koydum. Börek de saricam. Misafir çok oluyor bizde lohusalikta aynı kişiler iki üç kez gelip agirlanmak istiyor.
Bir haftadır da dolap çekmece içlerini düzenliyorum.
İlk cocugumda acemilikten her şeyi sonlara bırakıp tembellik etmiştim kimse de uyarmamisti. Bebek erken dogmus her isim ortada kalmis ve sagolsun kimse de yardım etmemişti. Sonra da adim duzensiz pise cikmisti ters düşünce.
O yuzden bazi detaylı işleri belki fazla erken ama şimdiden yapıyorum. Hastane çantamı da birkaç hafta içinde büyük çoğunlukla hazırlayıp koymayı düşünüyorum. Benim ne eşim ne annem ne de bir başkası düzenimi anlayıp da destek olamıyor. En iyisi erken davranmak dedim.
Sömestr tatilindeyken de bebeğin kıyafetlerini vs açıklamayı düşünüyorum ilk çocuktan kalanlar var yeniler var sınıflandırma yapmam lazım Allah nasip ederse.
Doğru zamanda sağlıkla, hayırla gelsinler inşallah bebeklerimiz.
Bendede burun ve bogaz kurulugu devam etti . Burnuma vazelin kullandim . Öksürük geldikcede su ictim . Genel bitki çayları bal felan tukettim ekstra.Sali gününden beri oksurekle ugrasiorum canlar antibiyotik tedaviside başladı doktor nefes alirken falan döşümde hırıltı oluo acile falan gitsem rahatlatici biseyler verirler mi yoksa antibiyotik kullanion bitki caylari falan iç duzelir deyip yollarlar mi
Ya bizde söyle oldu ilk bebegimde bazı kişiler önce hastaneye geldi ziyarete sonra ilk hafta eve geldi güya kısa oturmaya sonra bir iki ay sonra da hediyeli geldiler. Bebek kucağımda temizlik yapıyordum sürekli ana kucağında sallarken kurabiye yuvarliyodum. Bu kez o rezillikleri çekmek istemiyorum en azından onceden elimden gelebilen ne varsa onları yapayım diyorum. Kendimi düşündüğümden yani.Lamariposa yavrum valla yoruldum okurken . Cok fazla kisi gelmez bizim ailede . Sadece anne baba abla abi gibi gelen olur gelende cok durmaz .kadinlar yatili kalir ihtiyac varsa . Lohusalik yani ne hizmet bekliyor insanlar . Valla isteyen istedigini desin . Gelsinlerde hizmet edeyim die dort gozle beklemiyorum kimseyi sende bosver o donemde yardimci olmayan insanlara yaranmaya çalışma. Yanlis anlama beni . Destekten cok köstek olacak kisi gelmese daha iyi . Kendine gelince zaten davet edersin senin kendine ve çocuğuna yogunlasman gereken donem .. Ben bu konularda iki aileyede yeterince acik davraniyorum . Beni begenmeyen gelmesin ki gecen yegenimin sinif arkadasinin 2.5 aylik kardesi vefat etti yüksek atesten . Allah sana ve çocuğuna sağlık nasip etsin . Sen ona yetmeye bak .elalemi bosver .
Bendede burun ve bogaz kurulugu devam etti . Burnuma vazelin kullandim . Öksürük geldikcede su ictim . Genel bitki çayları bal felan tukettim ekstra.
Yok kuzum ilk bebeğin sanırım sana tavsiyem 32lere falan bırakma hem dünyanın bin türlü hali var hem de inan bir ay sonra şu anki halimiz cok olmayacak o net.Bugun bi 2 .5 saat avm ye gideyim hafta sonu hava nemlendiricisi bakayim dedim ama ben ne kadar gucsuzmusum tekrar anladim hem nefsime yenik dusup yemek katinda dunyalari yedim hem de 2 adim atip 10 km yürümüş gibi bayginlik geçirdim . Yazdiklarinizi okuyunca yoruldum yeniden;( o kadar cok yapilcak iş var ki ev temizligi duzeni cocugun adam gibi biseyi hazir degil gelen hediyeler aldiklarimiz kutulari kolileruyle ust uste duruyor bende 32 nci haftada hepsini duzenlicem dedim ama simdi okuyunca gec mi kaliyorum acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?