- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.841
Ya şu olmuştu guya herkes.kendince cok iyi niyetli ve yardımcıydi ama yıllar sonra ne laflar duydumLamariposa yavrum valla yoruldum okurken . Cok fazla kisi gelmez bizim ailede . Sadece anne baba abla abi gibi gelen olur gelende cok durmaz .kadinlar yatili kalir ihtiyac varsa . Lohusalik yani ne hizmet bekliyor insanlar . Valla isteyen istedigini desin . Gelsinlerde hizmet edeyim die dort gozle beklemiyorum kimseyi sende bosver o donemde yardimci olmayan insanlara yaranmaya çalışma. Yanlis anlama beni . Destekten cok köstek olacak kisi gelmese daha iyi . Kendine gelince zaten davet edersin senin kendine ve çocuğuna yogunlasman gereken donem .. Ben bu konularda iki aileyede yeterince acik davraniyorum . Beni begenmeyen gelmesin ki gecen yegenimin sinif arkadasinin 2.5 aylik kardesi vefat etti yüksek atesten . Allah sana ve çocuğuna sağlık nasip etsin . Sen ona yetmeye bak .elalemi bosver .
Bendede burun ve bogaz kurulugu devam etti . Burnuma vazelin kullandim . Öksürük geldikcede su ictim . Genel bitki çayları bal felan tukettim ekstra.
Ne kadar anlayışsız ve acımasız insanlar. Onlara ne ya evin düzenine mi bakmaya gelmişler. Kimseyi ilgilendirmez.Ya şu olmuştu guya herkes.kendince cok iyi niyetli ve yardımcıydi ama yıllar sonra ne laflar duydum
E biz geldiğimizde buzdolabi duzensizdi ev supurulmemisti vs diyenler oldu.halbuki erken doğum oldu o hafta temizliğe yardımcı abla gelecekti ama aniden suyum gelince apar topar hastaneye gittik gelemedi yani. Iste bunlari en yakindan duyunca kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum.
Allah yardimcin olsun canim.Bol sivi tuket.Limonlu,balli,zencefilli cay ic duzelirsinKolum duzeldi bu seferde grip öksürükle bogusuorum
Nasilsin canim.Nasil gidiyo))seninkilerde tekmeliyormuNe kadar anlayışsız ve acımasız insanlar. Onlara ne ya evin düzenine mi bakmaya gelmişler. Kimseyi ilgilendirmez.
Evet canim aynen ben de gece yattigimda donerken aciyorum.Ama gunduzleri o kadar da degilBen sırt üstü yattığımda bebek dönerken bazen çok acı hissediyorum tekmeleri rahatsız edecek düzeyde değil ama şuan
İyiyim canım . Tekmeliyorlar evetNasilsin canim.Nasil gidiyo))seninkilerde tekmeliyormuBen fena agirlastim simdiden
Ben antibiyotigi bitirdikten bi kaç gün sonra öksürüğüm kalmadı arada tek tük oluyor. O da normal diye düşünüyorum. Acilde bişey yapmadılar hamileyim diye doktor 10 güne geçer dedi ve dediği de oldu. Azıcık sabretmek lazım.yine bitki çayı yapabilirsin gece yatarken rahatlatır biraz.Sali gününden beri oksurekle ugrasiorum canlar antibiyotik tedaviside başladı doktor nefes alirken falan döşümde hırıltı oluo acile falan gitsem rahatlatici biseyler verirler mi yoksa antibiyotik kullanion bitki caylari falan iç duzelir deyip yollarlar mi
Zaten ne gelirse yakindan geliyor canim .Ya şu olmuştu guya herkes.kendince cok iyi niyetli ve yardımcıydi ama yıllar sonra ne laflar duydum
E biz geldiğimizde buzdolabi duzensizdi ev supurulmemisti vs diyenler oldu.halbuki erken doğum oldu o hafta temizliğe yardımcı abla gelecekti ama aniden suyum gelince apar topar hastaneye gittik gelemedi yani. Iste bunlari en yakindan duyunca kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum.
Doktora gittin miİnsallah canim ya. Uzandim koltuga sabahtan beri yokluyorum :) bi haber beklersinde gelmez ya onun gibi oldum
yarina randevu aldim doktorumdan bakalim. Simdi cesaretim yok esim olmadan gitmeye.
Seninde fazla demişlerdi demi canım? Dikkat ettin mi beslenmeye falan bende korkuyorum en son fazla demiştiKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdirbugün kontrolüm vardi bebek 24+2 günlük ama gelisimi 25+4 imiş. 34cm boyu, 765gr ağırlığı :) suyum artmamis sabitmis o yüzden çok sevindim :)
Aynen canım ama biz eşimle şunu fark ettik son muayeneden beri her hafta yemek listesi yapıyoruz protein ağırlıklı bir liste, şeker karbonhidrat yok. Haftada bir gün et, bir gün, balık,bir gün tavuk, sebze çorba salata yoğurt şeklinde. Hoca etkili olmuş olabileceğini söyledi. Şekerin çıkmadı evet sebep şeker değildi ama karbonhidrat az beslenmen suyunu dengelemis olabilir dedi. O yüzden bu listeye devam etmeyi düşünüyorumSeninde fazla demişlerdi demi canım? Dikkat ettin mi beslenmeye falan bende korkuyorum en son fazla demişti
Ben yüksek yastığa geçtim canım çok rahatlattı, ben ki yastiksiz yatardim ama bu mide suyu mide yanması olayını ne renni ilaç ne soda. Yüksek yastık ve derin rahat nefes alma ile çözdümKızlar mide yanmalariniz başladı mi? Ben iki gündür korkunç mide yanmasi reflusu çekiyorum. Gaviscon aldım en son ona rağmen özellikle bu saatlerde mide suyum ağzıma geliyor asit dökülmüş gibi.
ImsaAllah dayaniriz canimİyiyim canım . Tekmeliyorlar evetBenimde büyüdü karnım bayağı. Ayakta pek duramıyorum hemen karnımda aşağı doğru baskı oluyor gibi belim falanda ağrıyor 36-37 ye kadar dayanalım inşallah sağlıkla
Gittim canim. Ama zaten kafama o kadar takmisim ki uyurken gece baktim bisiler oluyo karnimda hemen gözlerimi actim oynuyoduDoktora gittin mi
Korkma canım, inan bence beslenmeyle alakalı. Biraz dikkat et protein agirlikli beslen sekerden uzak dur dengelenirSeninde fazla demişlerdi demi canım? Dikkat ettin mi beslenmeye falan bende korkuyorum en son fazla demişti
Ya şu olmuştu guya herkes.kendince cok iyi niyetli ve yardımcıydi ama yıllar sonra ne laflar duydum
Çok iyi yapmışsın canım. Bende dikkat ediyorum. Baklagil, sebze, et sırayla yemeye çalışıyorum yoğurt tüketiyorum tatlı yemiyorum meyve de az yiyorum.Aynen canım ama biz eşimle şunu fark ettik son muayeneden beri her hafta yemek listesi yapıyoruz protein ağırlıklı bir liste, şeker karbonhidrat yok. Haftada bir gün et, bir gün, balık,bir gün tavuk, sebze çorba salata yoğurt şeklinde. Hoca etkili olmuş olabileceğini söyledi. Şekerin çıkmadı evet sebep şeker değildi ama karbonhidrat az beslenmen suyunu dengelemis olabilir dedi. O yüzden bu listeye devam etmeyi düşünüyorum
Aynen dönmek zor oluyorImsaAllah dayaniriz canimben de ayni durumdayim,zorlaniyorum her seye.geceler donemiyorum((
Çok sevindim canımmmKorkma canım, inan bence beslenmeyle alakalı. Biraz dikkat et protein agirlikli beslen sekerden uzak dur dengelenirbana da suyun az dediklerinde cok duzensiz beslenmem vardi diyetisyenle devam ettim şükür normale dönmüş
Bende 25 +5 im kilosunu boyunu bana hic demedilerKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdirbugün kontrolüm vardi bebek 24+2 günlük ama gelisimi 25+4 imiş. 34cm boyu, 765gr ağırlığı :) suyum artmamis sabitmis o yüzden çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?