2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ya şu olmuştu guya herkes.kendince cok iyi niyetli ve yardımcıydi ama yıllar sonra ne laflar duydum
E biz geldiğimizde buzdolabi duzensizdi ev supurulmemisti vs diyenler oldu.halbuki erken doğum oldu o hafta temizliğe yardımcı abla gelecekti ama aniden suyum gelince apar topar hastaneye gittik gelemedi yani. Iste bunlari en yakindan duyunca kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum.

Ne kadar anlayışsız ve acımasız insanlar. Onlara ne ya evin düzenine mi bakmaya gelmişler. Kimseyi ilgilendirmez.

Nasilsin canim.Nasil gidiyo))seninkilerde tekmeliyormuBen fena agirlastim simdiden
İyiyim canım . Tekmeliyorlar evet Benimde büyüdü karnım bayağı. Ayakta pek duramıyorum hemen karnımda aşağı doğru baskı oluyor gibi belim falanda ağrıyor 36-37 ye kadar dayanalım inşallah sağlıkla

Ben antibiyotigi bitirdikten bi kaç gün sonra öksürüğüm kalmadı arada tek tük oluyor. O da normal diye düşünüyorum. Acilde bişey yapmadılar hamileyim diye doktor 10 güne geçer dedi ve dediği de oldu. Azıcık sabretmek lazım.yine bitki çayı yapabilirsin gece yatarken rahatlatır biraz.

Zaten ne gelirse yakindan geliyor canim . Dogum meselesi laf yapacaklari en son sey aslinda erken dogum hemde rabbim öyle seyleri yanlarina koymaz . Bizde esimle simdiden ayda 1 genis capli temizlik yapiyoruz . Surekli Evi temiz tutmaya çalışıyoruz . Ev temiz olsunda gelene ikrami hazir seylerde alip veririm die düşünüyorum bende . Doguma gidince zaten yanima refakatçi kadin istiyorlar. Ben gelene kadsr eşim gene temiz tutar evi saolsun . Ben calisiyoken temizlik yapmaya aliskindi esim zaten elinden geliyor yapmam demez cok sukur .okadar hazirlanmamiza Genede laf yapan olursa yuh olsun deriz ikimizde ailelerimiz için . Ben evime yabanciyi degil ailemi aliyorum . Gelende aile gibi sahip ciksin . memnun degilsede gelmesin bidaha

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir bugün kontrolüm vardi bebek 24+2 günlük ama gelisimi 25+4 imiş. 34cm boyu, 765gr ağırlığı :) suyum artmamis sabitmis o yüzden çok sevindim :)
Seninde fazla demişlerdi demi canım? Dikkat ettin mi beslenmeye falan bende korkuyorum en son fazla demişti

Seninde fazla demişlerdi demi canım? Dikkat ettin mi beslenmeye falan bende korkuyorum en son fazla demişti
Aynen canım ama biz eşimle şunu fark ettik son muayeneden beri her hafta yemek listesi yapıyoruz protein ağırlıklı bir liste, şeker karbonhidrat yok. Haftada bir gün et, bir gün, balık,bir gün tavuk, sebze çorba salata yoğurt şeklinde. Hoca etkili olmuş olabileceğini söyledi. Şekerin çıkmadı evet sebep şeker değildi ama karbonhidrat az beslenmen suyunu dengelemis olabilir dedi. O yüzden bu listeye devam etmeyi düşünüyorum

Kızlar mide yanmalariniz başladı mi? Ben iki gündür korkunç mide yanmasi reflusu çekiyorum. Gaviscon aldım en son ona rağmen özellikle bu saatlerde mide suyum ağzıma geliyor asit dökülmüş gibi.
Ben yüksek yastığa geçtim canım çok rahatlattı, ben ki yastiksiz yatardim ama bu mide suyu mide yanması olayını ne renni ilaç ne soda. Yüksek yastık ve derin rahat nefes alma ile çözdüm

ImsaAllah dayaniriz canimben de ayni durumdayim,zorlaniyorum her seye.geceler donemiyorum((

Doktora gittin mi
Gittim canim. Ama zaten kafama o kadar takmisim ki uyurken gece baktim bisiler oluyo karnimda hemen gözlerimi actim oynuyodu hatta oyun oynadik resmen mesaneme tekme hissettim emin olmak icin elimde az bastirdim sonra bebiş yapti üç dört kez birbirimizle oynaştık randevu almışken gideyim dedim, iyikide gitmisim. Suyum normale dönmüş artık suyum azdı, gecen gitmeme biraz artmış dedilerdi, bugün normale dönmüş dedi çoook mutlu oldum

Korkma canım, inan bence beslenmeyle alakalı. Biraz dikkat et protein agirlikli beslen sekerden uzak dur dengelenir bana da suyun az dediklerinde cok duzensiz beslenmem vardi diyetisyenle devam ettim şükür normale dönmüş

terbiyesizlik. Sana bebeğine mi bakmaya geldiler evinin temizligine düzenine mi? Çok sinir olurum öyle şeye. Ayıp.

Çok iyi yapmışsın canım. Bende dikkat ediyorum. Baklagil, sebze, et sırayla yemeye çalışıyorum yoğurt tüketiyorum tatlı yemiyorum meyve de az yiyorum.
ImsaAllah dayaniriz canimben de ayni durumdayim,zorlaniyorum her seye.geceler donemiyorum((
Aynen dönmek zor oluyor dönünce tekmeler daha da hissediliyor
Korkma canım, inan bence beslenmeyle alakalı. Biraz dikkat et protein agirlikli beslen sekerden uzak dur dengelenir bana da suyun az dediklerinde cok duzensiz beslenmem vardi diyetisyenle devam ettim şükür normale dönmüş
Çok sevindim canımmm
Çok şükür Bakalım dikkat ediyorum bende inşallah bir sonraki kontrolde normal der bana da.

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir bugün kontrolüm vardi bebek 24+2 günlük ama gelisimi 25+4 imiş. 34cm boyu, 765gr ağırlığı :) suyum artmamis sabitmis o yüzden çok sevindim :)
Bende 25 +5 im kilosunu boyunu bana hic demediler sehir hastanesine gidiyorum .sali günü seker yuklemesi icin gideceğim. Artik desinler cok merak ediyorum . 3 hafta önce gittigimde kendi doktorum yoktu bakan doktorda surekli degisiyor ogrenip napcan dedi uslubuda kotuydu bence zaten sinuzut geciriyodum . Sizinki kadardir benimkide gorunce benim bebisimde okadar olmustur die sevindim sag salim gelsinler insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…