2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Amin inşallah ama üzülmeyin, bazen bu ultrason kağıtlarında yazabiliyor boyu ve kilosu, bi bakın isterseniz bazı muayenelerde benim doktorum da unutuyor söylemeyi ben o zaman kağıda bakiyorum

Evet canim aynen

Amin inşallah ama üzülmeyin, bazen bu ultrason kağıtlarında yazabiliyor boyu ve kilosu, bi bakın isterseniz bazı muayenelerde benim doktorum da unutuyor söylemeyi ben o zaman kağıda bakiyorum
Bakiyorum canim ama son 2 seferdir haftası bile yazmıyor kagitlarda .

Selamlar, benim bebeğimde büyük ihtimalle mayıs ayında doğacak.3 haziran görünüyor ama sezeryan olacağı için mayıs ayı gibi duruyorYaşım 33, sat 27.08, bebiş İzmir'de doğacak kısmetse, ilk çocuğum ve cinsiyeti erkekHepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Kizlar yıllardır yemedigim sacma sapan paketli gıdaları canim çekiyor yeni başladı bu. Yazmıyorum canı çeken olmasin diye ama sağlıksız cildimi bozar kilo aldırır yaşlanma sürecini hızlandırır diye almadığım paketli gıdalar gözümün önünden geçiyor ve dayanamıyorum aliyorum;( masamin üstünde yatağının basında kuru meyveler var sağlıklı ama gozum paketli gıdalarda . Kendime zarari var diye yemedigim şeyleri hamileyken yemeye başlamak vicdanımı sizlatiyor;(

Canım yememeye çalış. Zaten biliyorsun sağlıksız olduğunu da bak benim suyum fazla çıkınca doktor abur cuburu sordu direk.

Canım yememeye çalış. Zaten biliyorsun sağlıksız olduğunu da bak benim suyum fazla çıkınca doktor abur cuburu sordu direk.
Peki sizde yiyormuydunuz ;( valla korktum simdi iyiki yazdiniz elimdekini biraktim şuan valla paketli gıdaları çocukların ellerine verenleri kınarken bu haftalarda kinadigim basima geldi .yemiyorum bir daha bu arada nasil oldunuz iyimisiniz şuan suyunuz olması gereken seviyede mi

Çok yemiyordum ben bi ara yılbaşı zamanı yedim. Ama doktor hem tatlıyı sordu hem de abur cuburu. Ben tatlıya pek dikkat etmemiştim. Şimdi korkudan dikkat ediyorum Haftaya kontrolüm var o zaman soracağım bakalım perinatolojiye gideceğim canım.

Güzel haberlerinizi alırız insallah bende bu zamana kadar guzel geldim hele ilk 4 ay ağzıma şeker sürmedim diyebilirim pekmez meyve içindeki seker dişinda. Ama hersey 22 23 hafta dan sonra değişti dikkat edicem insallah

Hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum

Kac kilo aldin canim sen gebelik boyunca?Sende de ikiz o uzden soruyorum.Ben 15 kilo almisim(((doktorum asiri cok diyor(((

Hosgeldiniz . Bebeğiniz sağlıkla gelsin insallah . Sezaryan olmasinin sebebi ne ? Merak ettim bir konuydu 155 boyla 93 kiloyum cevrem sezaryan olursun diior ama doktor hersey yolunda dior . ❤ son anda bile normalden sezaryan olma ihtimali oluyor ama sizinki erkenden sebebi ne oluyor merak ettim ?

Bu kilo işini artik kontrol edemiyorum o kadar sağlıklı beslenmeme yurumeme rağmen bir baktim 1 buçuk kilo daha almışım ve 66,5 olmuşum 7 kilo almışım simdiye kadar ve daha Mayıs'a doğuma çok var. Nasil olcak bilmiyorum geçen hastanede öyle seksi zayıf güzel hamileler gördüm ki kendime çok kızdım

Kızlar biz bugün bebek arabası işini hallettik. Düşünen varsa Chicco'ya bakın derim. Biz aylardır arayış içindeydik ve kabin boy istiyorduk. Aslında gönlümüz Cybex'ten yanaydı ama maalesef çok pahalı olduğu için onu alamadık şimdilik. Chicco'nun We modelini tercih ettik. Ana kucağı ile beraber 10.800 liraya geldi. 1500 liralık da tekstil alışverişi hediye idi yanında, onu da değerlendirdik. Ama bu Chicco'nun kendi mağazasında geçerli. Ebebek'te, İnternette falan 13.000 aynı araba. Aklınızda olsun. Kapalı halini çekmek aklıma gelmedi bu arada, ama şu anda katlayıp içinden çıkan sırt çantasına koyup bazanın altına koyduk arabayı, öyle söyleyeyim. O kadar rahat bir kullanımı var.

Eklentiler

• 20230122_223819.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 20230122_214823.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 20230122_223819.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 20230122_214823.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 84
Bahane bulmak isteyen kişiyi asla memnun edemezsiniz:) her şey dört dörtlük olsa da yine bulur eleştireceği bir şey. O yüzden siz nasıl rahat ve mutluysanız öyle karşılayın derim, biraz da onlar sizi memnun etmeye çalışsın..

Merhabalar, hoşbuldumBenim bebeğim tüpbebek, tüpbebek olanları genelde sezeryan ile alıyorlar.Birde bebeğin plesentası aşağıda bu nedenle normal doğum şuanlık imkansız duruyor.32. Haftaya kadar yukarı çıkabilir dediler ama çıksa bile nefesimi kesecek derecede normal doğum korkum var

Güle güle kullanın bende hafta sonu ebebekten baby plus travel sistem araba +puset 3999tl ve Prego Miami park yatak 2549tl ye aldım. Gözüm ahşap yataklarda kaldı. Estetik olarak daha hoş duruyor.Ürünlere de zam gelecekmiş bilginiz olsun.

Evet, almadığımız her gün zam geliyor. Biz Cybex sete ilk baktığımızda 19.000 gibi bir fiyata geliyordu, geçen hafta 23.500 olmuş. Vazgeçtik artık mecbur. Siz de güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…