2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim esimde almiyordu bende dedim ki eger alirsan her hafta doktora gitmem,razi oldu seyrek benim ya galiba kiloluyum diye. Ya da bazen cok oynuyor sabahtan aksama kadar bazen hic oynamiyor anlamadim.
Normal aslında sizin desurekli hareket halinde değiller benim mesela sabah ve aksam ayakları uzattigimda kıpırdiyor gün içinde de hissetmedigimde oluyor.

Gözün aydın,rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah. Kendin diyosun canım diğer belirtiler yok diye o yuzden sikma canini bence icini ferah tut
Doktorum zaten down sendromu yok olsa başka bulgular da olurdu dedi ama burnunun böyle olmasının da normal olmayabileceğini söyledi o yüzden tedirginim ama her türlü o benim bebeğim zaten her şeyine razıyım
İnşallah dediğiniz gibi sağlıklı olur bebeklerimiz kızlar

Bende 58den 62 oldum aynı almışız 4 kilo bu arada 2 hafta once bende baya yazmıştım buraya su geliyor hic koku renk uok sanki bildiginiz musluk suyu cok korktum doktora gittim suyun iyi dedi ama benim pijamami ıslatacak kadar su vardi. Her lavaboya gittimde 1 tatli kasigi kadar duru su gordum doktorum su değildir muhtemelen dedi ama ben gece yarisi hastane acilinden turnusol kağıtlı ped aldim renk değişikliği olmadi şükür okadar korktum ki daha once bebek kaybettiğim icin cok su içtim havuç suyu içtim ne olur ne olmaz diye.. Ama sizede yazmıştım alttan bakilan kulturde cok az enfeksiyon görülmüştü o yüzüden 6 günlük fitil kullandim sonra azalmaya başladı suan su gelmiyor enfeksiyona bağlı olabilir ve yine diyorum sarı akıntısı olan şu gelen sadece idrar testine bağlı kalmayın benim hep idrarim temiz cikti alttan kültür isteyin
Gecmis olsun. Ya ben cok kilo almadim 56’ydim 60’im su an. Boyle cok kilo degisimim de olmadigi icin sekerim yoktur belki diye dusunuyorum. Sizin hamilelikte kilonuz nasil oldu? Kac kilosunuz merak ettim. Acaba bununla ilgisi var mi

Evrt,canım inşallah

kolunda böyle kabarcıklar çıkan var mı kaşınıyorlar da bir de... 2.ye aynı şeyi yaşıyorum alerji mi değil mi çözemedim

Insallah bir sonraki kontrolde hersey yolundaymış kızlar yazarsınız bu kontrolde burnu boyle cıkmış olabilir biraz daha büyüyünce normale donmus olur insallah bu haftalarda ufak tefek kusurlar cogumuzda cikti hep paylastik burada hepimizin akli gidip geldi korktum ama inaniyorumnki hepimizin evladi saglikla gelcek
Evet ultrasonda ben bir kere bile dinletmedim doktorum sagolsun o da dinlettirmeyin demisti ama doplerde sorun yok diye biliyorum ve benimde alasım var bazen hareket etmedi mi ufak tefek anksiyetelerle bende bogusuyorum daha once kullanan biriyle konustum ilk zamanlar zor buluyordum kalp atışını ama zamanla saniyede bulmaya basladim demisti
Benim kanamam oldu nedenini bulamamışlardı alttan açıldı ki doktor 24 mm ölçtü herseye hazırlık li olun dedi 13ncu haftalardaydık hemen gece yarisi kendi doktorum geldi ölçtü 34 mm dedi serkaj falan olmaz dedi ama o haftalar icinde 30lar cok da aman aman iyi degil bana 15 gun rapor verdi evden adım atmadım ayaklarimi yukarı kaldırdım progestan fitil kullandim sabah aksam cok su içtim ve cok yattim bir hafta sonra 36 mm sonra da 4.2 mi ne demişti. Burda en önemli durum bol dinlenme bol su birde kabız olmayın cok sulu başkanın saglikli yiyin kabız olmayin ıkınmak iyi gelmiyor demisti ben bu yuzden probiyotikli multivitami kullandim. Rahim boyunu anlamadim ama doktorum ölçüm kısa sürede bile değişebiliyor dedi zaten zamanla kisalcak ama bu dönemlerde keske 4.5 lerde olsa son ayrintilida yine 3.6 mm cikti ve yürüyüşlerine ara verdim ne olur ne olmaz diye

Tamam canim oyle yapicam. Bu tasinma telasindan kan idrar bile veremedim rutin testleri. Onu da vericem. Karnimda hafif agrilar oluyor biraz da afedersiniz ishal gibi olmusum. Normal heralde dimi boyle olmasi

aktivitem evin icinde kendimi yormadan germeden napiyosam yapiyorum zaten temizlik hayatimdan cikti isin aksi temizlige gelecek birinide bulamiyorum :) seker olcumumu 2 kere yaptim ilkinde yuksek cikti 2.si gayet guzeldi suan streste kalmadi sayilir ama tabii tedbirliyim idrar testinde bisey cikmadi akintim falan yok ama arada bi kasinti geliyo gidiyo o biraz aklimi bulandiriyo destegin icin tesekkurler zaten bosa demiyolar attan dusenin halinden attan dusen anlar diye

Benim akintim yok dedigim gibi arada bir kasinti geliyo oda hergun degil arada bir sonra geciyo ama kan testimde enfensiyon sınırın biraz ustundeydi doktor normal bir sorun yok dedi endiselenmeli miyim bilemedim

Sulu akinti nasil oluyor acaba benim normalde de olan mi? Tamam canim cok tesekkur ederik cevabin icin. Lavaboya gidiyorum cok hafif iki defa islaklik gordum ama cok cok azdi. İnsallah cok basit bir seydendir
Bazen çok nadir bende de oluyor bu tüp bebekle hamile kaldım o zamanlar fitil kullanıyordum vajinal ondan olur demişti Dr um bazen yine ara ara oluyor şimdi 10 gün sonra Dr a gidicem sorucam bakalım sende yakın zamanda gidersen sorup bana da haber eder misin bende merak ediyorum neden oluyor

Ayyy sen ciddi ciddi almışsın neyse en azından için rahat olur. Güle güle dinle bebeğinin sesini
Evet aldım valla napim ya çok kafaya takıyordum
Normal aslında sizin desurekli hareket halinde değiller benim mesela sabah ve aksam ayakları uzattigimda kıpırdiyor gün içinde de hissetmedigimde oluyor.
ben bazen cok seyrek hissediyorum ama bazi gunler gercekten sabahtan aksama kadar cok iyi hissediyorum kipir kipir oluyor. Ama bazende gercekten sifir hareket o zamanda cok endiseleniyorum
@ankazmrt0 aynen canim dopplerin zarari yokmus. Baktim bi muayene parasi bende aldim napim canim rahat ediyor en azindan. Valla ben cok zor buluyorum,10 dakikada zorla buldum

Canim bana %90 akintidandir dedi. Ben fitil falan da kullanmadim. Ama en basindan beri cok hafif su goruyordum. Dun asiri yoruldum bugun pek iyi degilim cok pisman oldum bu kadar kendimi yorduguma. Karnimda sertlik agri falan da var su anda. İster istemez endise ediyor insan. Sadece su varsa korkma sen de ama yine de baksin dr un enfeksiyon falan da olabiliyormus

Tamam canim oyle yapicam. Bu tasinma telasindan kan idrar bile veremedim rutin testleri. Onu da vericem. Karnimda hafif agrilar oluyor biraz da afedersiniz ishal gibi olmusum. Normal heralde dimi boyle olmasi
Yorgunluk ve fazla ayakta kalmak malesef karında ağrıda akıntıda su gibi yapıyor;( yorgunluk karında sert lik taş gibide yapıyor ama dinlenince geçiyor korkma bunlar bir cok kisi gibi bendede oluyor bizde tasincaktik kendime güvenmediğim için dogum sonrasına erteledik. Yani biz sizinle basindan beri neredeyse birebir ayni seyleri yasadik ben kendimde normal oldugunu gordum cunku dayanamayıp doktora gidiyorum onay aliyorum rahatlıyorum sizinde öyledir insallah ama tabi doktor en iyisini bilir. Ev taşımak kolay degil cok su icin solunuza yayın dinlenin hayirli olsun yeni ev darısı bize
Benim akintim yok dedigim gibi arada bir kasinti geliyo oda hergun degil arada bir sonra geciyo ama kan testimde enfensiyon sınırın biraz ustundeydi doktor normal bir sorun yok dedi endiselenmeli miyim bilemedim
Doktorlar sınırın biraz üzerindeyse genelde bol su iç diyorlar daha ileri seviyede antibiyotik başlıyorlar valla ben cok ısrar ettim alttan kultur alsinndiye cunkunbende sari akinti vardi ve idrarda kanda enfeksiyon yoktu. Dedigim gibi kültürde biraz cikti hemen 6 gunluk fitil ve düzeldi sukue bende hic kaşıntı komisyonu sadece sari leke oluyordu birde son günlerde su gelmeye başlamıştı fitille gecti .herşeyin başı bol su ya günde en az 3 lt zorucaz bide doktorum 1 su bardağına 2 kasik sirke koy onunla temizlen lavaboda arada dedi yaş zencefil limonlu cay yap kendine dedi bunlar zararsız enfeksiyona iyi gelen şeylermiş
Sizde zamanla şak diye bulanlardan olcaksınız

Denicem tesekkirler

Gecmis olsun. Ya ben cok kilo almadim 56’ydim 60’im su an. Boyle cok kilo degisimim de olmadigi icin sekerim yoktur belki diye dusunuyorum. Sizin hamilelikte kilonuz nasil oldu? Kac kilosunuz merak ettim. Acaba bununla ilgisi var mi
24. Haftadayım 6 kg aldım açıkçası doktorum kilo alışıma normal dedi yine de risk her zaman var biz önlem alalım diye konuştuk

Merhaba ben de çok kilo aldığım için diyete başlamak istiyorum listede neler var acaba nelere dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…