2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın kızlar, aranızda dudakları moraran,renksizleşen var mı? Bana şu sıra 3-4 kişi noldu sana dudakların mor diyor yüzün sarı diyolar. Kendimi hasta da hissetmiyorum. Dünde Eltim öyle dedi dudakların mosmor dedi pigmentsiz duruyor dedi. Yüzün sarı dedi. Kan tahlilide yeni vermistim geçen hafta iyiydi. Sabahta aynaya bakiyorum gercekten te solmuşum. Ama iyi hissediyorum kendimi.

Bende anne yanı beşiği aldım, normal montessori karyolasını da 90x190 aldım. Zaten çocuk aşağı yukarı 1 yaşına kadar anne yanı beşiğinde yatacak sonrasında da montessoriyi bi daha karyola masrafım olmasın diye de bu ölçüde seçtim. Kuzenimin bebeği 2 yaşında 90x130 yaptırmıştı ama en fazla birkaç sene yatabilir bebek ona o yüzden bence büyüklerden alın ilerde genç odasına çevirirsiniz

ev kendi eviniz ise daha da büyük yaptırabilirsiniz. Biz, 120*200 yaptırdık, ergenlik döneminde vs üzerinde ki çatısını sökeriz, kocaman yatak olarak kullanmaya devam ederiz dedik.

ev kendi eviniz ise daha da büyük yaptırabilirsiniz. Biz, 120*200 yaptırdık, ergenlik döneminde vs üzerinde ki çatısını sökeriz, kocaman yatak olarak kullanmaya devam ederiz dedik.
bende belki ilerde kullanmak istemez diye düşündüm. Gece kendi yanımda yatırırım gündüz odasında uyuturum diye düşündüm teoride. Emin olamadım fikirleriniz için teşekkürler

bende belki ilerde kullanmak istemez diye düşündüm. Gece kendi yanımda yatırırım gündüz odasında uyuturum diye düşündüm teoride. Emin olamadım fikirleriniz için teşekkürler
90*190 bildiğin tek kişilik yatak ölçüsü ve çok kullanışlı. benim evimde şu an 90*190 var montessori. 2 yaşına kadar park yatak kullandık, sonra da o yatağa geçtik. bebekle uyku konusu çok değişken, asla planlandığı gibi gitmiyor. birlikte yatacağınız çok zaman olur. odasına da alışsın istiyorsan ben 90*190 öneririm. birlikte de rahatça uyursunuz. 1 yaşından sonra da emmeye kalkıyorlar çünkü. diş dönemleri, atak dönemleri uyku düzenleri değiştiği için senin de yatabileceğin bir ölçü daha kullanışlı olur.

Çok geçmiş olsun canım. Bende zencefil çayı ile atlattım. Sıcak suya zencefil dilimle bir parmak kadar yeterli 2 fincan için. Demlensin 5-10 dk sonra içine yarım limon ve bal kat iç. Şifa olsun inşallah

90*190 standart tek kişilik baza ölçüsü.Bu şekilde yaptirsaniz daha iyi olur .Eşimin bekarliktan kalan bazasi vardı kızım 4 yaşında şimdi üzerine yatak aldık rahat oldu özel ölçü yatak almamıza gerek kalmadı yani

mrblar herkese...
bayadır yazamadım bende detaylıya gittim çok şükür sonuçlar iyi çıktı.
kızımız büyüyerek gelio inş herbirimiz sağlıkla keyifle kavuşalım.
sanırım sırada şeker testi var. ve ben şimdiye kadar 10 kg aldım dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ama yinede kaçıo arada sanırım. el ve ayaklarım akşamları şiş oluyor. akşama kadar işyerinde uzatamadığımdan da şişiyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
saç boyatan oldumu bu zaman kadar, yada boyatmayı düşünüyormusunuz?

Benimde iki gündür el parmak uçlarım şişiyor uyuşuyor rahatsızlık duyuyorum

Telefonda kullandığım app göre 22 haftalığız ama burada 24 hafta olarak yazıo hata nerde acaba nasıl bulabilirim

Birine SAT tarihiniz hatalı girilmiştir. SAT'tan itibaren sayıldığı için hatalı olma ihtimali yok, aynı olması

Birine SAT tarihiniz hatalı girilmiştir. SAT'tan itibaren sayıldığı için hatalı olma ihtimali yok, aynı olması lazım.
SAT DEĞİLDE burda tahmini doğum tarihi dio orda değişiklik yaptım oldu sanırım teşekkür ederim

Az kilo alanlar nasil besleniyorsunuz hic kacamak yapmiyormusunuz benim canim tatli seyler istiyor of cok kilo aliyorum siz dikkat mi ediyonuz istahinizmi yok
şanslı metabolizmalar, hamilelikte de şanslı diye düşünüyorum.
birde acaba erkek hamilelikleri daha mı az kilo alıyor acaba diye de düşünmüyor değilim

Kızlar sizler aksam yemeği olarak ne yiyorsunuz sağlıklı olarak bebege faydalı olabilecek? Her türlü öneriye açığım ben cidden düşünemiyorum.
Nohut ve fasülye dışındaki bakliyatlar ( bunlar inanılmaz gaz sancisi yapıyor bende)
Sebze
Et tavuk balık
Yoğurt
1 haftayi bu sekilde kombinliyorum ve aksam 9 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum, eğer çok dayanamazsam sütlü gevrek yiyorum.

şanslı metabolizmalar, hamilelikte de şanslı diye düşünüyorum.
birde acaba erkek hamilelikleri daha mı az kilo alıyor acaba diye de düşünmüyor değilim
benimki erkek ama o kadar tatlı vs olmadan sağlıklı beslenmeye maşallah su icsem yarıyor, doğuma kadar 75i görürüm gibi bence yaşı genç arkadaslarin metabolizmasi daha hızlı çalışıyor ama benim gibi 30 ve sonrasi ne yapsa olmuyor

Ben cok kilo almadim ama suan kıtlıktan cikmis gibiyim bazen gece 12 de bile ekmek arasi akşamdan kalan bildiğiniz ev yemeğini koyup yiyorum;( bugüne kadar çok saglikli guzel geldim toplam 4kilo aldim süper diye ortalarda gezindim simsi gece yarisi tatlısı ekmek arasi kuruyemiş götürüyorum valla şeker çıkcak diye korkuyorum

Bisey sorucam masa basinda kaç saat kalkmadan oturabiliyorsunuz beni cok rahatsiz ediyor batıyor sanki tahmin karnim sıkışıyor gibi yani dayanamıyorum bazen. Saç boyama icin doktorum 16haftadan sonra boyayabilirsin demisti ama bugüne kadar geldi resmen berbat durumda ama gözümde alışmaya başladı kendi rengine;( riske atarım diye boyayamadım .Ama emzirirken dha mi tehlikeli olur onu da bilemedim. Doğumdan sonra ombre gibi bisey yaptırırım artik tiplere degdirmeden;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…