2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Doktorum bana ıhlamur iç bol bol dinlen demişti hasta olduğumda.ben sallama olarak aldım içine bazen bal bazen limon sıkarak içtim. Boğazlarıma biraz iyi gelmişti. C vitamini içeren meyveler tükettim.
Ihlamur için 2 kupa fazla olurmu acaba en masum bitki çaylarından ıhlamur zatennbkde yas zencefil limon bakalim insallah iyilesirim

Bu sütlü gevrekler epey kesiyor ya bir deneyin isterseniz yoksa ben de kıtlıktan çıkmış gibiyim ama gece yiyince de aşırı mide yanmam oluyor biraz da o yüzden gece yemeye cesaretim yok, mide yanmalari gece uyutmuyor 4 kilo ile harika gelmissin maşallah

Merhaba güzel sonuçlar aldığınıza sevindim. ben doktor boyayabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi. 3,5 ayıma girdikten sonra boyatmaya başladım. Hamilelik öncesi ayda 1 mutlaka boyatırdım. Şimdi 2,5 ayda bir boyatıyorum. En fazla o kadar dayanabildim

Kıskançlıktandır o ilk aklıma bu geldi. Ama vitamin kullanmıyosanız bişeyler vücudunuzda eksik olabilir. Herkes aynı şeyi söylüyorsa dinlemekte doktora gözükmekte fayda var. Ama tek kişi yüzünden böyle düşündüyseniz aldırış etmeyin derim.

Az kilo alanlar nasil besleniyorsunuz hic kacamak yapmiyormusunuz benim canim tatli seyler istiyor of cok kilo aliyorum siz dikkat mi ediyonuz istahinizmi yok
Ben de 7 kilo aldım ama benimki ben hafif acıkmaya başlayım tekmeleyip duruyor. Ne zaman yiyorum o zaman sakinleşiyor veya sevdiğim bişey yersem coşuyor içeride tutuyorum kendimi olabildiğince gece 7den sonra ekmek yemiyorum. Akşamları ekmeği az tüketiyorum. Doktorum tek tip beslenmek kilo aldırır ve zararlı demişti

Olabildiniz mi burda aşı yok diyorlar
Hangi şehirdesiniz belki daha gelmemiştir oraya. Ben oldum pazartesi. Diğerinde sadece şişlik olmuştu. Bu sefer kızarıklık ve kol bölgesinde ateş yaptı. Bugün geçti çok şükür. Acayip kaşındım nedenini anlayamadım. 2 gün uyuz gibiydim

Olabildiniz mi burda aşı yok diyorlar
Kızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?

Kızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?
Valla herkes farklı bir şey söylüyor ve farklı zamanları öneriyolar. o yüzden ben de kendi olduğum haftaları söyleyeyim. İlki 20.haftamdaydı ikincisi 25

Gece mide yanması oluyor evet.Cok tribe girdim cok sukur ailemin aksine ben obez olup girmicem doguma diye. Bebeğin kilosu boyuda iyi hatta 1 hafta onde hersey yolunda derkennn bi anda canim paketli gıdalar çekmeye başladı abuk subuk 5 6 yıldır yemedigim ben son yıllarda cok sağlıklı fit yaşıyordum. O kötü gıdaları yemeye başlarken buldum oturduğum zaman yarim ekmek yemeler ne bulduysam ekmeğin arasına koymalar.. kimsenin cani çekmesin insallah ekmegin icine yogurt sürüp sarma doldurup yedim bugun mesela.yani tuhaf biseye dönüştü yeme tarzım. Daha geçen ay yulaf lapası yapıyordum pekmezle bu aralar fena şeyler yiyorum kendimi durdurmazsam 40 kilo alip doguma girerim gibi bakıcaz artik eşim hafta sonu Evde beni izlerken yorulmuş istersen dur artik dedi,;( insallah bu kışa sureli bir süreçtir yoksa Allah yardimcim olsun

Bende ayni sen gibiyimm allahtan gece erken yatiyorum ordan kurtariyorum genelde ac yatmaya calisiyorum suana kadar 9-10 kg kadar aldim 2.5-3 ayda 6 kilo filan alsam cok okey benim icin paketli gida sorun oluyor bitek bence

Sanırım gecici bir surec , gecen bi lokantaya gittik olur olmaz aciktigim icin yolda durup biyer bulduk, artik ne kadar çok soylediysem adam 3 kisilik servis açmış esimde dedi abi bu sadece hanima ben ayrica siparis vercem diye inanılmaz yiyorum ben de geçen vegan sürülebilir cikolatayla peynir yedim ki bence iğrenç bi ikili ama cok guzeldi o an bence normal çünkü artik iki kat kaloriye ihtiyaç duydugu donemdeyiz ondan bence bu hallerimiz

Malesef ihtiyacimiz olan kalori yalnizca 3. Trimesterda +200 kaloriymis ama ben de iki kati oldugunu dusunuyorum en azindan vucudum oyle diyor

Ihlamur için 2 kupa fazla olurmu acaba en masum bitki çaylarından ıhlamur zatennbkde yas zencefil limon bakalim insallah iyilesirim
Ben 2 bardak içiyordum sabah akşam. Ama sallama olandan kendim kaynatıyorum gramını ayarlayamam diye
Bende olmadım 21+1 im. 5 yıl önce tetenoz olmuştum ondan öncede 2 doz aşım var. Doktorum gerek yok dedi 26-30 Lar da da yapılıyor diye biliyorum doktora bağlu

Valla herkes farklı bir şey söylüyor ve farklı zamanları öneriyolar. o yüzden ben de kendi olduğum haftaları söyleyeyim. İlki 20.haftamdaydı ikincisi 25
Bende olmadım 21+1 im. 5 yıl önce tetenoz olmuştum ondan öncede 2 doz aşım var. Doktorum gerek yok dedi 26-30 Lar da da yapılıyor diye biliyorum doktora bağlu
Sistemde ilk doz için 24 haftalık olana kadar yapılıyormuş. Bana öyle dedi sağlık ocağındaki hemşire canım.
Bende 2020de 1 doz olmuştum ama onun süresi geçmiştir dedi sağlık ocağı, bakalım olmazsa yarın bi tekrar sorayım 22. Haftam bitiyor şu an çünkü

Bende 2020de 1 doz olmuştum ama onun süresi geçmiştir dedi sağlık ocağı, bakalım olmazsa yarın bi tekrar sorayım 22. Haftam bitiyor şu an çünkü
Aşının 5 yıl koruma süresi var, 5 yıldan sonra azalıyor diye tekrarlanıyor normalde. Ben de 5 yılda bir düzenli yaptırıyorum. Sizin gibi en son 2020'de oldum ve tekrar yaptırmadım o yüzden. Başka bir uzmana sorun bence. Süresi geçmiş olamaz diye düşünüyorum.
Hatta en son elimi kedi tırmaladı diye hastaneye gittim. Şansa son aşıdan sonra 5 yıl olmasına 1 ay kalmıştı. Doktor koruyucudur hala ama risk almayalım, yenileyelim, zaten yenileyeceksin diyerek yaptırdı. Eğitim araştırma hastanesiydi.

Ben de 64.1i gördüm sabah. 62den 64e direk gecis yaptim. 58le baslamistim. Gerci ilk hamileligime göre baya iyi gidiyorum onda toplam 30 kilo almistim. Ama sadece yemekten diil aliman kilolar. Eger ödemden kaynakli kiloysa kendiliginden gidiyor. Ama sird yemeyle alindiysa mecbur diet yapmak gerekiyor. Ben son 2 ay 10 kilo almistim ama balon gibiydim. Esimin terlikleri zor sigiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…