- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.041
Ihlamur için 2 kupa fazla olurmu acaba en masum bitki çaylarından ıhlamur zatennbkde yas zencefil limon bakalim insallah iyilesirimDoktorum bana ıhlamur iç bol bol dinlen demişti hasta olduğumda.ben sallama olarak aldım içine bazen bal bazen limon sıkarak içtim. Boğazlarıma biraz iyi gelmişti. C vitamini içeren meyveler tükettim.
Bu sütlü gevrekler epey kesiyor ya bir deneyin isterseniz yoksa ben de kıtlıktan çıkmış gibiyim ama gece yiyince de aşırı mide yanmam oluyor biraz da o yüzden gece yemeye cesaretim yok, mide yanmalari gece uyutmuyorBen cok kilo almadim ama suan kıtlıktan cikmis gibiyim bazen gece 12 de bile ekmek arasi akşamdan kalan bildiğiniz ev yemeğini koyup yiyorum;( bugüne kadar çok saglikli guzel geldim toplam 4kilo aldim süper diye ortalarda gezindim simsi gece yarisi tatlısı ekmek arasi kuruyemiş götürüyorum valla şeker çıkcak diye korkuyorum
Merhaba güzel sonuçlar aldığınıza sevindim.mrblar herkese...
bayadır yazamadım bende detaylıya gittim çok şükür sonuçlar iyi çıktı.
kızımız büyüyerek gelioinş herbirimiz sağlıkla keyifle kavuşalım.
sanırım sırada şeker testi var. ve ben şimdiye kadar 10 kg aldımdikkat ediyorum tatlı yemiyorum ama yinede kaçıo arada sanırım. el ve ayaklarım akşamları şiş oluyor. akşama kadar işyerinde uzatamadığımdan da şişiyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
saç boyatan oldumu bu zaman kadar, yada boyatmayı düşünüyormusunuz?
Kıskançlıktandır oGünaydın kızlar, aranızda dudakları moraran,renksizleşen var mı? Bana şu sıra 3-4 kişi noldu sana dudakların mor diyoryüzün sarı diyolar. Kendimi hasta da hissetmiyorum. Dünde Eltim öyle dedi dudakların mosmor dedi pigmentsiz duruyor dedi. Yüzün sarı dedi. Kan tahlilide yeni vermistim geçen hafta iyiydi. Sabahta aynaya bakiyorum gercekten te solmuşum. Ama iyi hissediyorum kendimi.
Ben de 7 kilo aldım ama benimki ben hafif acıkmaya başlayım tekmeleyip duruyor. Ne zaman yiyorum o zaman sakinleşiyor veya sevdiğim bişey yersem coşuyor içerideAz kilo alanlar nasil besleniyorsunuz hic kacamak yapmiyormusunuz benim canim tatli seyler istiyor of cok kilo aliyorum siz dikkat mi ediyonuz istahinizmi yok
Olabildiniz mi burda aşı yok diyorlarBen de inşallah yarın 2. Doz tetanoz olacağım.
Hangi şehirdesiniz belki daha gelmemiştir oraya. Ben oldum pazartesi. Diğerinde sadece şişlik olmuştu. Bu sefer kızarıklık ve kol bölgesinde ateş yaptı. Bugün geçti çok şükür. Acayip kaşındım nedenini anlayamadım. 2 gün uyuz gibiydimOlabildiniz mi burda aşı yok diyorlar
Olabildiniz mi burda aşı yok diyorlar
Kızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?Hangi şehirdesiniz belki daha gelmemiştir oraya. Ben oldum pazartesi. Diğerinde sadece şişlik olmuştu. Bu sefer kızarıklık ve kol bölgesinde ateş yaptı. Bugün geçti çok şükür. Acayip kaşındım nedenini anlayamadım. 2 gün uyuz gibiydim
Valla herkes farklı bir şey söylüyor ve farklı zamanları öneriyolar. o yüzden ben de kendi olduğum haftaları söyleyeyim. İlki 20.haftamdaydı ikincisi 25Kızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?
Gece mide yanması oluyor evet.Cok tribe girdim cok sukur ailemin aksine ben obez olup girmicem doguma diye. Bebeğin kilosu boyuda iyi hatta 1 hafta onde hersey yolunda derkennn bi anda canim paketli gıdalar çekmeye başladı abuk subuk 5 6 yıldır yemedigim ben son yıllarda cok sağlıklı fit yaşıyordum. O kötü gıdaları yemeye başlarken buldum oturduğum zaman yarim ekmek yemeler ne bulduysam ekmeğin arasına koymalar.. kimsenin cani çekmesin insallah ekmegin icine yogurt sürüp sarma doldurup yedim bugun mesela.yani tuhaf biseye dönüştü yeme tarzım. Daha geçen ay yulaf lapası yapıyordum pekmezle bu aralar fena şeyler yiyorum kendimi durdurmazsam 40 kilo alip doguma girerim gibi bakıcaz artik eşim hafta sonu Evde beni izlerken yorulmuş istersen dur artik dedi,;( insallah bu kışa sureli bir süreçtir yoksa Allah yardimcim olsunBu sütlü gevrekler epey kesiyor ya bir deneyin isterseniz yoksa ben de kıtlıktan çıkmış gibiyim ama gece yiyince de aşırı mide yanmam oluyor biraz da o yüzden gece yemeye cesaretim yok, mide yanmalari gece uyutmuyor4 kilo ile harika gelmissin maşallah
Canim ben bu ara hep mucver yapiyorumSebze yemeği diyince aklıma sadece fasulye geliyor ne tip mesela örnek verseniz çok memnun olurum gerçekten bilmiyorum eşim hiç yemez kendime yapicam.
Bende ayni sen gibiyimm allahtan gece erken yatiyorum ordan kurtariyorum genelde ac yatmaya calisiyorumGece mide yanması oluyor evet.Cok tribe girdim cok sukur ailemin aksine ben obez olup girmicem doguma diye. Bebeğin kilosu boyuda iyi hatta 1 hafta onde hersey yolunda derkennn bi anda canim paketli gıdalar çekmeye başladı abuk subuk 5 6 yıldır yemedigim ben son yıllarda cok sağlıklı fit yaşıyordum. O kötü gıdaları yemeye başlarken buldum oturduğum zaman yarim ekmek yemeler ne bulduysam ekmeğin arasına koymalar.. kimsenin cani çekmesin insallah ekmegin icine yogurt sürüp sarma doldurup yedim bugun mesela.yani tuhaf biseye dönüştü yeme tarzım. Daha geçen ay yulaf lapası yapıyordum pekmezle bu aralar fena şeyler yiyorum kendimi durdurmazsam 40 kilo alip doguma girerim gibi bakıcaz artik eşim hafta sonu Evde beni izlerken yorulmuş istersen dur artik dedi,;( insallah bu kışa sureli bir süreçtir yoksa Allah yardimcim olsun
Sanırım gecici bir surec , gecen bi lokantaya gittik olur olmaz aciktigim icin yolda durup biyer bulduk, artik ne kadar çok soylediysem adam 3 kisilik servis açmış esimde dedi abi bu sadece hanima ben ayrica siparis vercem diyeGece mide yanması oluyor evet.Cok tribe girdim cok sukur ailemin aksine ben obez olup girmicem doguma diye. Bebeğin kilosu boyuda iyi hatta 1 hafta onde hersey yolunda derkennn bi anda canim paketli gıdalar çekmeye başladı abuk subuk 5 6 yıldır yemedigim ben son yıllarda cok sağlıklı fit yaşıyordum. O kötü gıdaları yemeye başlarken buldum oturduğum zaman yarim ekmek yemeler ne bulduysam ekmeğin arasına koymalar.. kimsenin cani çekmesin insallah ekmegin icine yogurt sürüp sarma doldurup yedim bugun mesela.yani tuhaf biseye dönüştü yeme tarzım. Daha geçen ay yulaf lapası yapıyordum pekmezle bu aralar fena şeyler yiyorum kendimi durdurmazsam 40 kilo alip doguma girerim gibi bakıcaz artik eşim hafta sonu Evde beni izlerken yorulmuş istersen dur artik dedi,;( insallah bu kışa sureli bir süreçtir yoksa Allah yardimcim olsun
Malesef ihtiyacimiz olan kalori yalnizca 3. Trimesterda +200 kaloriymisSanırım gecici bir surec , gecen bi lokantaya gittik olur olmaz aciktigim icin yolda durup biyer bulduk, artik ne kadar çok soylediysem adam 3 kisilik servis açmış esimde dedi abi bu sadece hanima ben ayrica siparis vercem diyeinanılmaz yiyorum ben de geçen vegan sürülebilir cikolatayla peynir yedim ki bence iğrenç bi ikili ama cok guzeldi o an bence normal çünkü artik iki kat kaloriye ihtiyaç duydugu donemdeyiz ondan bence bu hallerimiz
Ben 2 bardak içiyordum sabah akşam. Ama sallama olandan kendim kaynatıyorum gramını ayarlayamam diyeIhlamur için 2 kupa fazla olurmu acaba en masum bitki çaylarından ıhlamur zatennbkde yas zencefil limon bakalim insallah iyilesirim
Bende olmadım 21+1 im. 5 yıl önce tetenoz olmuştum ondan öncede 2 doz aşım var. Doktorum gerek yok dedi 26-30 Lar da da yapılıyor diye biliyorum doktora bağluKızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?
Sistemde ilk doz için 24 haftalık olana kadar yapılıyormuş. Bana öyle dedi sağlık ocağındaki hemşire canım.Kızlar sağlık ocağında aşı yok dediler diye ben daha ilk dozu bile olamadım geç mi kaldım artık bi bilginiz var mı?
Valla herkes farklı bir şey söylüyor ve farklı zamanları öneriyolar. o yüzden ben de kendi olduğum haftaları söyleyeyim. İlki 20.haftamdaydı ikincisi 25
Bende olmadım 21+1 im. 5 yıl önce tetenoz olmuştum ondan öncede 2 doz aşım var. Doktorum gerek yok dedi 26-30 Lar da da yapılıyor diye biliyorum doktora bağlu
Bende 2020de 1 doz olmuştum ama onun süresi geçmiştir dedi sağlık ocağı, bakalım olmazsa yarın bi tekrar sorayım 22. Haftam bitiyor şu an çünküSistemde ilk doz için 24 haftalık olana kadar yapılıyormuş. Bana öyle dedi sağlık ocağındaki hemşire canım.
Ebe aşı az dedi yapıp yapmamakta kararsız kaldı. Bu seferde biterse ve gelmezse süreyi kaçırabiliriz diye konuştu. 2. Dozu yaptı. Çok hafif yanma hissediyorum ama görünürde hiç bir şey yok.Olabildiniz mi burda aşı yok diyorlar
Aşının 5 yıl koruma süresi var, 5 yıldan sonra azalıyor diye tekrarlanıyor normalde. Ben de 5 yılda bir düzenli yaptırıyorum. Sizin gibi en son 2020'de oldum ve tekrar yaptırmadım o yüzden. Başka bir uzmana sorun bence. Süresi geçmiş olamaz diye düşünüyorum.Bende 2020de 1 doz olmuştum ama onun süresi geçmiştir dedi sağlık ocağı, bakalım olmazsa yarın bi tekrar sorayım 22. Haftam bitiyor şu an çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?