2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Doğru söylüyosunuz zaten yaşadığım yer küçük bir ilçe ve sağlık ocağı pek gelişmiş de değil o yüzden çok güven vermiyor, en iyisi kadın doğumcumla konuşmak

Hayırlı geceler hanımlar. Şükür bizde bugün ayrıntılı ultrasonumuza girdik. Hamd olsun bi sıkıntı görünmedi. Herşey olması gerektiği gibi dedi. Ssvd düşünüyorum o yüzden haziranın başını bulur diye tahmin ediyorum . Rabbim hakkımızda hayırlı sini versin İnşaallah

aslında uzun süreli oturamıyorum belime ağrı girdiğini hissettiğim anda kalkıp bi yürüyorum oda içinde de olsa. telefon gelince alışkanlık ettim hemen ayağa kalkıp konuşyrm. ama işim uzadı kalkamadıysam kalkarken ve kalktığım ilk 10 dk normale dönemiyorum ağrıdan.

muhte
naısl kilo verilir biliyoruz, bilmiyorsak da gideriz diyetisyene 3 ay değilde 6 ay sürsün veiririz. ama bu süreçte herşeye alınıp ağlar durumdayım ben birde yemeği düşünemeyeceğim yazdığınız kilolarında üstündeyim baştan kilolu başladım biraz da ama inanaın verilir hep verdi insanlarda yeterki keyfimiz sağlığımız yerinde olsun kilo hallolacak elimizde olan bi durum.

Ay bende 3 haftadır tatlı, börek çekiyor canım hep genelde de diyorum ondan öncesine kadar gayet düzenli beslendim, hep dikkat ettim herşeye , paket bile yemedim şuan cips vs hep yiyesin geliyor. Dün çikolata, kek yedim börek yedim. Önceki günde öyle tatlı vs yedim normalde asla yemem sevmem . Sürekli atıştırasın geliyor eşimde bana bu kadar yeme diyor yiyince yürüyelim falan diyor. Bugünden itibaren karar verdim canım istese de yemeyeceğim diye inş. Uygularım.

Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun ve hayırlı kandiller size bi soru sorucaktım bebeğinize ilk ne aldınız yani ilk kıyafetmi şapkamı patikmi, kayınvalidem ilk şapka al diyorda bana

Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun ve hayırlı kandiller size bi soru sorucaktım bebeğinize ilk ne aldınız yani ilk kıyafetmi şapkamı patikmi, kayınvalidem ilk şapka al diyorda bana
İlk kıyafet aldım. Body ve çorap sonra giderek arttı. Önemli mi ilk ne alındığı canın ne istiyorsa al

Bende doğumdan sonra ombre yaptırmayı düşünüyordum ama uzun işlem olduğu için bebeği sabahtan akşama kadar tek bırakamam diye düşünüyorum. Doğum iznine çıktığımda boyatmayı düşünüyorum açıkcası :)

Az kilo alanlar nasil besleniyorsunuz hic kacamak yapmiyormusunuz benim canim tatli seyler istiyor of cok kilo aliyorum siz dikkat mi ediyonuz istahinizmi yok
Şimdiye kadar 6 kilo aldım iştahım var aslında ama hamilelik öncesi bir diyet sürecim olmustu 10 kilo kadar verdim onun etkisi sanırım Ama ilk hamileliğimde de aşırı almamıştım son aya doğru artmıştı sadece.Bunyeye göre de değişiyor

Bende Ünal İsaoğluna 710 lira ödedim ilk muayenede :) paket alıcam şimdi 22.500 demişlerdi en son. Tekrar yükselmeden

İlk kızımda hastane çıkış seti almıştım bunda da aynı hastane çıkışı aldım önce için de şapkası da var zaten

Az kilo alanlar nasil besleniyorsunuz hic kacamak yapmiyormusunuz benim canim tatli seyler istiyor of cok kilo aliyorum siz dikkat mi ediyonuz istahinizmi yok
ben akşam 18.30'dan sonra bir şey yemiyorum. yersem sadece meyve o kadar ama genelde yemiyorum. sabah sağlam bir kahvaltı yapıyorum bol lifli ve yeşillikli 9 gibi. Öğlenleri meyve tabağı, kefir ve ceviz yiyorum 12.30-13.00 gibi. akşam da evde olan yemekten doyana kadar yiyorum ama ekmek yok. mesela dün akşam 3 adet dolma, yoğurt ve salata yedim. beslenme rutinim bu şekilde. kaçamaklarım oluyor arada. toplamda 3 kilo aldım ben de. 60 idim şu an 63 kiloyum.

Bende Ünal İsaoğluna 710 lira ödedim ilk muayenede :) paket alıcam şimdi 22.500 demişlerdi en son. Tekrar yükselmeden
Aynen zam gelecek diyorlar , bizim hastane yine de fiyat olarak diğerlerinden kısmen daha iyi ya gecen gebelik okuluna katıldık eşimle baya memnun kaldık herkes işinin ehli görünüyor :)

Aynen zam gelecek diyorlar , bizim hastane yine de fiyat olarak diğerlerinden kısmen daha iyi ya gecen gebelik okuluna katıldık eşimle baya memnun kaldık herkes işinin ehli görünüyor :)
Öyle gibi şimdilik bende memnunum :) Gebelik okulu paket içinde değil dimi, hiç ondan haberim yok :)

Öyle gibi şimdilik bende memnunum :) Gebelik okulu paket içinde değil dimi, hiç ondan haberim yok :)
Yok ucretsizmis, burdan bir arkadaş haber vermişti bana daha sonra Ünal hoca ve nihan hoca Instagramda paylaşınca gördüm o günde muayenemiz vardi gitmisken katıldık dışarıdan gelen de çoktu :)

bu çok doğru. zaman zaman tartıda 2 kilo fazla çıktığım oluyor tartıda. biraz canım sıkılıyo haftada 2 kilo mu aldım diye ertesi gün tok karnına 2 kilo düşük yani önceki tartıldığım kiloda çıkıyorum. zaman zaman vücutta bir şeyler birikiyor ve farkında olmadan atılıyor. o yüzden takılmamak lazım çok fazla fark olmadığı sürece. en fazla 2-3 kilo oynayabilir ödem vücutta atıklar vs de kilomuzu fazla gösteriyor. fazlası olunca durup düşünmek lazım.

Aynen. Ödem baska bisi. Balon gibi sisip bikac aya da sönmüs balon gibi olunuyor. Yoksa ben mümkün diil 30 kiloyu veremezdim. 6 ay emzirirken hic yediklerimi düsünmedim yine istedigim gibi yedim ama günde günde kilom azaldi hep. Sonra da az bi dikkatle 30dan daha fazla vermis oldum. O yüzden simdi alsam da veririm gibime geliyor. Ama o göbek puding kivamina geliyor ne yazikki spor yapilmazsa

valla bebiş varken istediğimiz gibi spor da yapılmaz ki sonrasını bilemem ama şuan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…