- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.941
Bebegin gelisimine etkisini gormeseydem bende yemezdim cok aradigim bisey degil cunku ama gecen haftalarda yedigim zaman bayaa yaramistiBeni muz kabiz yapiyor diye yillardir hayatimda yok. Simdi nadir de olsa yiyorum
Kaşar peynir güzel kilo aldırıyor bebeğe, bir de genelde 1 hafta problem olmuyor genetik de olabilir çünküKizlar bugun kontrolum vardi sukur bebegim iyi rahim agzinda da sıkıntı yok ama 1 hafta gelisim geriligi var dedi doktor(( vitamin falanda vermedi muz ceviz yiye yiye icim disim muz ceviz oldu
Dimi aliyimHiç düşünme öyle şeyler benim şuan odası bile hazır canım eksik hiç bir şeyi kalmadı gibi. Doğduktan sonra da allah korusun her şey olabilir, o yüzden olumsuzluk düşünme al ki motive ol. Hepsini giyecek, kullanacak bebişlerimiz :)
Her kahvaltida kasar yogurt yumurta mutlaka yiyorum aksam protein balik salata keza anlamadim ki neden geri kaldi? daha fazla mi yemem lazim bilemedim ki?Kaşar peynir güzel kilo aldırıyor bebeğe, bir de genelde 1 hafta problem olmuyor genetik de olabilir çünkü
İnternette ünlü bir kadın doğumcu ve benim kitabını okuduğum bir kadın doğumcu bebeğin kilosu doğuştan belli anne beslenmesi +500 veya -500 kilo farkettirip çocuğa genetiğinde ne varsa o olur kilolu olacaksa kilolu, zayıfsa zayıf olacak diyorlar. Bende o yüzden çok kasmadan gebelik öncesi rutinimle çok fazla olmayacak şekilde aşağı yukarı aynı beslenmeye çalışıyorum.Her kahvaltida kasar yogurt yumurta mutlaka yiyorum aksam protein balik salata keza anlamadim ki neden geri kaldi? daha fazla mi yemem lazim bilemedim ki?
Aynı aynı dönmezsem yatamıyorum batıyorBende aynı durumdayım her gece en az 5kere sağa sola dönmek için kalça ağrısıyla uyanıyorum
Aa içiyorsunuz aslında içmiyorum dediniz diye okumuştum ondan dedim ben. Sıkmayın canınızı sorunu yoksa bebişinizinBalik yagi multivitaminde var diye ekstradan icmedim imom,kalsiyum hapi,iki cesit magnezyum, d vitamini ve demir hapi iciyorum yetmemis demekki
Aa aslında uzunsunuz ya. Belki kilo konusu genetiktirBenim boyum 169 esim 178 cokta ufak tefek degiliz ama dogum kilom azmis dedi annem
Bu benimmm;( 2 3 saatte bie uyanıyorum. Kalça agrim biraz daha azaldı ama osteocare ıçmeye başladığımdan beri ama yuz ustu ve sırt usu yatasim var surekli uyanıyorumGece 2 3 saatte bir uyanıyorum diğer tarafa dönüyoruminsanın 2 saatte kalçası ağrır mı ya
Al al daha cok motive eder seniAz once bebegime bisiler aldim :)))) rahim uzunlugu 4,4 mm cikti doktor bi daha olcmicem dedi :))) e alim bari dedim :))) ama kilosu dusukmus cok uzuldum yaaa
Şimdi gordum kiloyu bugunden itibaren yedigin her şeyde karnına dokun bebegin simdi sana hepsi yaricak saglıkla boyun uzucak kilon artıcak de. Dediğim gibi bende de oldu bi ara güzelce beslenerek acik kapancak bide soluna yat hep.bana ilk ozaman demisti doktorum soluna yat hep diye bebeği besleyen damarlardan akış daha iyi olur hemde sende ödem olmaz dediAyniyiz :))) 26+0 iki hafta fark olursa erken doguma aliriz dedi korktumkilo 780 gram ama boyunu soylemedi boyu haftasiyla uyumlu dedi
Boyu haftasina uyumlu dedi ama kilosu geri 780 gram dedi boyunu tam soylemedi. Tahin pekmez yiyorum 10 kg aldim daha napim bilmiyorum cidden catlicak gibiyim artik vitaminler meyveler sut urunleri havada ucusuyo oooBu benimmm;( 2 3 saatte bie uyanıyorum. Kalça agrim biraz daha azaldı ama osteocare ıçmeye başladığımdan beri ama yuz ustu ve sırt usu yatasim var surekli uyanıyorum
Al al daha cok motive eder senibenim de 1 hafta geriden gelmişti bi ara pekmez tahin vitamin hapları meyveler derken acik kapandı. +-10 güne kadar doktorlar normal diyor hiç uzulme.ptsi gunu kontrol var ben bu aralar biraz bebe buskivisi de yedim paketli gıda ama insallaunzarar vermez guzel kilo aldırıyormuş bebege. Tahin pekmez de ye mutlaka tam olarak kilo boy nasil kaçıncı haftadasin
Hic bilmiyorum yiye yiye bi hal oldum anlamadim ki sorun neAa aslında uzunsunuz ya. Belki kilo konusu genetiktir
Tek tip beslenmek kilo aldırır diyolar genelde. Size. En çok yediğiniz şeyleri azaltıp başka çeşitler deneyin. Bebek yerine siz almayın son aylarda çok kilo alırsınız yoksa. Gerçi bende 9 kilo aldım sizden farkım yokBoyu haftasina uyumlu dedi ama kilosu geri 780 gram dedi boyunu tam soylemedi. Tahin pekmez yiyorum 10 kg aldim daha napim bilmiyorum cidden catlicak gibiyim artik vitaminler meyveler sut urunleri havada ucusuyo ooo((
Ultrason ölçümlerinde 300 400 grama kadar sapma olabiliyormuş,Bir doktorun internet sayfasında okumuştum. Doktorunuz sorun olsa söylerdi zaten. İçinizi ferah tutun.Boyu haftasina uyumlu dedi ama kilosu geri 780 gram dedi boyunu tam soylemedi. Tahin pekmez yiyorum 10 kg aldim daha napim bilmiyorum cidden catlicak gibiyim artik vitaminler meyveler sut urunleri havada ucusuyo ooo((
Bu haftalardan sonra yani aşağı yukarı 30 dan sonra Dr 2 hafta da bir mi çağırıyor acabaBizimde kontrolumuz vardi şükür cok iyiyiz .29+4 hafta 1400 gr 40 cm boyumide yanmalari normal ve Hareket azligi büyüdüğü için normal dedi .haftasiyla uyumlu gidiyor kizim . 2 hafta sonra çağırdı tekrar artik daha sık gelmen lazim dedi.
Bende ayni sekilde davranmaya calistim ama 3 gunlik fark 1 haftaya ciktiİnternette ünlü bir kadın doğumcu ve benim kitabını okuduğum bir kadın doğumcu bebeğin kilosu doğuştan belli anne beslenmesi +500 veya -500 kilo farkettirip çocuğa genetiğinde ne varsa o olur kilolu olacaksa kilolu, zayıfsa zayıf olacak diyorlar. Bende o yüzden çok kasmadan gebelik öncesi rutinimle çok fazla olmayacak şekilde aşağı yukarı aynı beslenmeye çalışıyorum.
Boyu haftasina uyumlu dedi ama kilosu geri 780 gram dedi boyunu tam soylemedi. Tahin pekmez yiyorum 10 kg aldim daha napim bilmiyorum cidden catlicak gibiyim artik vitaminler meyveler sut urunleri havada ucusuyo ooo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?