2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Az önce anlayamadığım bir şey oldu. Tuvalete girdim ayaktan daha oturmadan şarıl şarıl bişeyler aktı tutmaya çalıştım tutamadım bebeğin suyu muydu acaba yarın sabah kontrolüm var allahtan
Çiştir canım o, bana da olmaya başladı iki gündür, baskıdan heralde artık napiyolarsa mesaneye tekme falan

Darisi basima benim ki cirozmus oyle dedi doktoru

Sordum ne yiyim ne yemiyim diye bisey demedi ki tek tip yemiyorum aslinda ama anlamadim ki

Bak onu yapmiyorum hep sagima yatiyorum bubsan sonra sola yatmaya ozen gostercem bakalim etki edicek mi

Seker yüklemesinde sınirda cikan arkadas vardı diyet yapiyordu acaba banada soyleyebilirmi diyeti aclik sekerim 96 1.saat tokluk sekerim 178 cikmis 2. Saat tokluk düsuk ama doktor sinirda biraz diyet yaparsan düzelir dedi
Benim sinirdaydi.. pazartesi açlık tokluk şekerimi olcucem. Çok düzenli bir diyet uygulayamadm malum evimde yasamiorm ama mümkün olduğunca tam buğday ekmeği tukettim abur cubur veya paketli gida hamur işinden uzaj durdum tatlı hiç yemedim. Yürüdüm baya hareketliydm umarım düşük çıkar çünkü çok kisitlanior insan ya

Ben bahsettiklerinizin hiçbirini hiçbirini almıyorum, sadece kansızlık için kan ilacı içiyorum, bebeğim 1 buçuk hafta kadar önden gidiyor. bence bu konuda en doğru kararı doktor verir.

Ben bahsettiklerinizin hiçbirini hiçbirini almıyorum, sadece kansızlık için kan ilacı içiyorum, bebeğim 1 buçuk hafta kadar önden gidiyor. bence bu konuda en doğru kararı doktor verir.
Öyle tabi ama genelde standart bu bazı doktorlar karakter olarak vitaminlerin ilaçlarla alınmasına karşı oldukları için veya değerleriniz beslenmeniz iyi olduğu için gerek duymaya da bilir ama genelde bunları verirler

Kızlar günaydın NST zararlı bir sey mi erken haftalarda 6 şubatta ilk kez girdim ama 2yine kasiklarda ve bikini bolgesinde sancim var.Cok üşüttüm iki gundur ondan oldu muhtemelen. Nst erken haftalarda zararlı biir sey mi bilen varmi

Ben simdiden 2 kere girdim bildigim kadariyla zararli degil bebek haeaketlerini,bebegin kalp atisini ve sancin olup olmadigini kontrol ediyolar. Endise etme ultrasondan cok farkli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…