2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Zararli degil canim. Seninle yine belirtilerimiz ayni gidiyor. Benim de cok fena agrilarim olmustu ayni dedigin yerlerde. Dinlendikce uyudukca azaldi. Bence bat tarihlerimizde vucuda bir seyler oluyor. Cunku benim tam bat tarihiydi oyle cok fena agrilar yasadim ama gecti baya su an cok sukur. Endise yapma ben de bosuna korkuttum kendimi

Kızlar sağlık ocağına takip için cağırdıklarında karından birşeyle bebeğin kalp atışına felan bakıyorlar mı benim sadece her seferinde kilomu tansiyonunu ölçüp gönderiyor ben evde de kilo takibi yaparım diye düşünüyorum açıkçası pek donanımlı bir sağlık ocağı olmadığından böyle bişi olmayabilir sizinkiler de yapıyorlar mı

Bir kez tetanoz için gittim fetal doppler cihazı ile kalp atışına baktılar evet.

Valla bazı yerlerde de kan alıp kontrol yapıyorlarmış. Bizim sağlık ocağında laboratuvar yok. haftada 2 gün kan alındığından sadece tansiyon ve kalp atışına bakılıyor.

Benimki de aynı ya daha bi kez kalp atışı dinleme falan yapmadılar anca tahlil kilo tansiyon bu kadar

Bi tetanoz aşısı olurken kalp atışını dinledi ebe .Çok da kaliteli bir cihaz değil zaten radyo cızırtısı gibi oluyor rutin olarak yaptığı tansiyon,kilo ve kan alımı sadece

Evet yine aynı gidiyor demek belirtiler doktora msj attim şehir dışındaymış başka doktora gitsem mi diye kararsız kaldim kaşıklarda agri belki usutmeden de oluyordur bu aralar üşüttüm ayakta kaldim valla kararsız kalmıştım gitsem mi gitmesem mi diye.eskiden dusuk korkusu oluyordu simdi erken dogum korkusu;(

Sizdede ultrasondan sonra bebek haraketlerinde artis oluyo mu? Dikkat ettim ne zaman ultrasona girsem bebegim her zamankinden 2 kat fazla haraket ediyo sanki ultrasindan rahatsiz oluyo
Yok aksine girmeden ve girdikten sonra hareketleri azalıyo ertesi gün kendimize geliyoruz devam yani. Bebeğin başı aşağıdaydı sürekli yer değiştiriyolar ama bu iyi bişey normal doğum istediğim için. İnşallah son zamanlarda da o pozisyonda kalır. Bizimkiii ultrasona gireceğini anlıyo sırtını dönüyor yada yan poz el kol yüzde. Bu sefer de el kol yüzdeydi hiç tam yüz göremiyoruz hayır erkek de cinsiyetimiz ama oğlum çok nazlı çıktı

Benimde kizim ultrasona girdigimde hemen yüzünü kapatıyor doktor yüzünün fotosunu çekebilmek icin bekliyor bazen beni öksürtuyor hareket edip elini yuzunden çeksin diye ama yok bence ultrasonu sevmiyor,

Benimkide yuzunu gozunu kapatiyo ne zaman girsem hep eliyle yuzunu kapatiyo :)

Selam kızlar

Alışveriş yapan anneler&tecrübeli anneler size bir sorum olucaktı Çıtçıtlı iç body, kısa uzun, kollu zıbın, patikli pantolon, tulum, hastane çıkışı bunlardan kaçar adet aldınız kızlar?

Bide Mayıs annesi olucaz, hava bebek için serin olucak, çıtçıtlı iç body’i uzun kollu mu tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…