- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.001
Tecrübeli değilim ama araştıra araştıra biraz alışverişimi yaptımSelam kızlar
Alışveriş yapan anneler&tecrübeli anneler size bir sorum olucaktıÇıtçıtlı iç body, kısa uzun, kollu zıbın, patikli pantolon, tulum, hastane çıkışı bunlardan kaçar adet aldınız kızlar?
Bide Mayıs annesi olucaz, hava bebek için serin olucak, çıtçıtlı iç body’i uzun kollu mu tercih ettiniz?
Benimde günde 2 kere çok fazla sancım oluyor 15 dk civarı uzansam da geçmiyor 25. Hafta içindeyim doktor nst yapmadı progesteron verdi. Çalışıyordum rapor verdi bir süre yürüyüş yapma dedi.Kızlar günaydın NST zararlı bir sey mi erken haftalarda 6 şubatta ilk kez girdim ama 2yine kasiklarda ve bikini bolgesinde sancim var.Cok üşüttüm iki gundur ondan oldu muhtemelen. Nst erken haftalarda zararlı biir sey mi bilen varmi
1 aydır asla göremiyoruz bizde hep ensesi görünüyor yada kulağı yüzünü sürekli kapatıyor.Benimde kizim ultrasona girdigimde hemen yüzünü kapatıyor doktor yüzünün fotosunu çekebilmek icin bekliyor bazen beni öksürtuyor hareket edip elini yuzunden çeksin diye ama yok bence ultrasonu sevmiyor,
İlk aylarda çok hızlı büyüyorlar ben ilk hamileliğimden biliyorum o yüzden yenidoğan takımı çok fazla almadım bu sefer. 3 takım kadar yenidoğan aldım.1 tanesi 10lu,Diğerleri 5li sonra 3 -6 ay takım var birkaç tane o şekilde. 2 tane de battaniye aldım.Selam kızlar
Alışveriş yapan anneler&tecrübeli anneler size bir sorum olucaktıÇıtçıtlı iç body, kısa uzun, kollu zıbın, patikli pantolon, tulum, hastane çıkışı bunlardan kaçar adet aldınız kızlar?
Bide Mayıs annesi olucaz, hava bebek için serin olucak, çıtçıtlı iç body’i uzun kollu mu tercih ettiniz?
BenBirde aranızda hala progesteron kullanan var mı acaba ?
Ben varim doktor birak dedigi halde devam etmek istedim nolur nolmaz diyeBirde aranızda hala progesteron kullanan var mı acaba ?
Bende surekli yatıyorum bir kac hastane aradim nöbetçi kadin dogum doktoru yokmus boyle acil zamanlarda kim nereye gidiyor anlamadim heralde devlette kadin doğumcular oluyor ama onlarda pratisyen hekim oluyor.daha oncE acilde oyle bi gittim rahim boyum 20 mm acil serkaj lazim dedi bu gecede herşeye hazırlıklı olun dedi. Hemen doktorum geldi gece 12bucukdu 32 mi 36 mi ne olctu korkulcak bisey yok rapor vericem yatıcaksın dedi.valla acile gitmeye korkuyorum oyuzden yarim saat arayla iki farkli yorum duydum doktorumda cok sinirlendi hatta. Rahime ve kasiklarima sanci giriyor ama sanki gaz sancısı gibi sonra geri çıkıyor akinti yok .sadece sanci girip cikiyor cok üşüttüm 2 gundur ondan midir bilemedimBenimde günde 2 kere çok fazla sancım oluyor 15 dk civarı uzansam da geçmiyor 25. Hafta içindeyim doktor nst yapmadı progesteron verdi. Çalışıyordum rapor verdi bir süre yürüyüş yapma dedi.
1 aydır asla göremiyoruz bizde hep ensesi görünüyor yada kulağı yüzünü sürekli kapatıyor.
Kadın doğum acil olanlarda genelde kadın doğum asistanı ve uzmanı oluyor. Benimde rahmime vuruyor uzansam da geçmiyor ayaktaysam adım atamıyorum o derece ağrım oluyor. Sertleşiyor ağrımın olduğu yer. Günde 2 kereye çıktı ağrım Progesteron başladı dinlen dedi magnezyum iç dedi. Rahim boyu normal rahim ağzı da normal dedi bir kaç güne bakacağım inş. Geçer hepimizin ağrılarıBende surekli yatıyorum bir kac hastane aradim nöbetçi kadin dogum doktoru yokmus boyle acil zamanlarda kim nereye gidiyor anlamadim heralde devlette kadin doğumcular oluyor ama onlarda pratisyen hekim oluyor.daha oncE acilde oyle bi gittim rahim boyum 20 mm acil serkaj lazim dedi bu gecede herşeye hazırlıklı olun dedi. Hemen doktorum geldi gece 12bucukdu 32 mi 36 mi ne olctu korkulcak bisey yok rapor vericem yatıcaksın dedi.valla acile gitmeye korkuyorum oyuzden yarim saat arayla iki farkli yorum duydum doktorumda cok sinirlendi hatta. Rahime ve kasiklarima sanci giriyor ama sanki gaz sancısı gibi sonra geri çıkıyor akinti yok .sadece sanci girip cikiyor cok üşüttüm 2 gundur ondan midir bilemedim
Ben aldım canımKızlar otomatik ana kucaklarından aldınız mı?
Ben de bugün yalancı kasılmaları doktora sordum ayakta çok durmaktan olur su az içersen olur dedi. 2,5 3 litrenin altına düşme dediKizlar benim sancilarim cok artti ama resmn kasılıp kaldim yürüyemedim bizim eve yakın bi ozel hastanede doçent doktor varmis acilde nöbetçi dayanamadım geldim ve yürüyemedim asagidaki dolgunluk sanki cocuk çıkacak gibi;( yine nst ye girdim hic bir sey cikmadi kizim 1.100 kg olmus gayet iyi rahim boyu 36mm dedi boyuda iyi dedi ama söylemedi rahim ağzında acik dedi. Yani bunca agri sanci sizofrenmiyim diye düşündüm. Allaha bin şükür hersey yolunda ve bu haftalarda kasılma agrilarin cogu susuzluktan 3ltre icmedigin sürece daha cok agrim olur dedi;(mehrunnisa seni dinleseydim keske hakikaten bende kendimi korkutmuşum ama riske atamadım.Zaten bi erken dogum anksiyetesi cikti başıma kizlar cok su için kasılmalar tedirgin ediyor cunku
Evet öyle diyorlar hızlı büyüklükleri için yeni doğan fazla almayın. Yeni doğan haricinde 3-6 ay mı aldınız yoksa 0-3 ay aymı almak gerekir. Mesela tulum alıcam 8 tane tane yarısını yenidoğan yarısını 0-3 ay mı almak gerekir. Yoksa 3-6 ay mı?İlk aylarda çok hızlı büyüyorlar ben ilk hamileliğimden biliyorum o yüzden yenidoğan takımı çok fazla almadım bu sefer. 3 takım kadar yenidoğan aldım.1 tanesi 10lu,Diğerleri 5li sonra 3 -6 ay takım var birkaç tane o şekilde. 2 tane de battaniye aldım.
Ben 3-6 ay aldım. Biraz büyük olsun dedim. Yoksa 1-2 kez giyip küçülüyor hemen.Evet öyle diyorlar hızlı büyüklükleri için yeni doğan fazla almayın. Yeni doğan haricinde 3-6 ay mı aldınız yoksa 0-3 ay aymı almak gerekir. Mesela tulum alıcam 8 tane tane yarısını yenidoğan yarısını 0-3 ay mı almak gerekir. Yoksa 3-6 ay mı?
Benimde ağrım aynı öyle kitliyor böyle adım dahi atamıyorum yürüyemiyorum. . Yatsam geçmiyor ağrıyan tarafım çok sert oluyor, ben bebek pozisyonudur diye düşünüyordum da . her şey iyi dedi aynı belirtileri bir kaç kişi yaşıyoruz demekki. Rahim ağzımız vs iyi olduğu sürece erken olmaz bence doğumlar. Yalancı kasılma gibi oluyormuşz inş hiçbirimiz bir daha yaşamayızKizlar benim sancilarim cok artti ama resmn kasılıp kaldim yürüyemedim bizim eve yakın bi ozel hastanede doçent doktor varmis acilde nöbetçi dayanamadım geldim ve yürüyemedim asagidaki dolgunluk sanki cocuk çıkacak gibi;( yine nst ye girdim hic bir sey cikmadi kizim 1.100 kg olmus gayet iyi rahim boyu 36mm dedi boyuda iyi dedi ama söylemedi rahim ağzında acik dedi. Yani bunca agri sanci sizofrenmiyim diye düşündüm. Allaha bin şükür hersey yolunda ve bu haftalarda kasılma agrilarin cogu susuzluktan 3ltre icmedigin sürece daha cok agrim olur dedi;(mehrunnisa seni dinleseydim keske hakikaten bende kendimi korkutmuşum ama riske atamadım.Zaten bi erken dogum anksiyetesi cikti başıma kizlar cok su için kasılmalar tedirgin ediyor cunku
Ben genelde citcitli badileri kisa kollu aldim 3 aydan baadim yeni dogan almadim 1 adet tam hastane cikisi 3adet ayakli takim (alt ust sapka eldiven) ayakli evde giydirmeye tulum ayaksiz disaei giyinmeye tulum 5 adette ayaksız takim ben tuluma daha agirlik verdimSelam kızlar
Hangisinden aldın kuzumBen aldım canım
Ben az önce e bebekte indirimini gördüm sipariş verdim hemen, Joie Serina Swivel modeli 2591lira. Ya Bagi Outorocker ya da bunu alıcaktım ikisi de indirimdeydi ama Bagi'ninkinden sanki bebek düşebilirmiş gibi geldi o yüzden bunu tercih ettim özellikleri falan da baya güzelKızlar otomatik ana kucaklarından aldınız mı?
Cok sukur canim. Ama zaten belliydi. Ben de ayni senin dedigin gibi cok fazla agri sanci yasamistim. Su da etkili olabilir ama daha cok yorgunluk yapiyor. Benim o sancilar 3 gun falan surdu su an iyiyim cok sukur. Her ayin belli donemlerinde bende enteresan degisimler oluyor zaten alistim artik bat tarihlerine denk geliyor benim bir de onu da fark ettimKizlar benim sancilarim cok artti ama resmn kasılıp kaldim yürüyemedim bizim eve yakın bi ozel hastanede doçent doktor varmis acilde nöbetçi dayanamadım geldim ve yürüyemedim asagidaki dolgunluk sanki cocuk çıkacak gibi;( yine nst ye girdim hic bir sey cikmadi kizim 1.100 kg olmus gayet iyi rahim boyu 36mm dedi boyuda iyi dedi ama söylemedi rahim ağzında acik dedi. Yani bunca agri sanci sizofrenmiyim diye düşündüm. Allaha bin şükür hersey yolunda ve bu haftalarda kasılma agrilarin cogu susuzluktan 3ltre icmedigin sürece daha cok agrim olur dedi;(mehrunnisa seni dinleseydim keske hakikaten bende kendimi korkutmuşum ama riske atamadım.Zaten bi erken dogum anksiyetesi cikti başıma kizlar cok su için kasılmalar tedirgin ediyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?