2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar size uc model bebek arabasi atacagim. Bana fikir verirseniz cokk sevinirim cunku hic tecrubem de yok hangisi iyidir kalitelidir kullanislidir. İki resimde modeli yaziyor ismi yazmayan da bagi flexfold 2. Sizce ucunden en iyisi hangisi

Eklentiler

• F0057321-ABDA-4B23-8B3A-9532EE7F155D.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 92CBDD10-E828-457C-8F92-AB9BC12D2FD3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 95754FA2-A8C3-4024-BE71-EBA1DAF4615A.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 89
Ben de bugün yalancı kasılmaları doktora sordum ayakta çok durmaktan olur su az içersen olur dedi. 2,5 3 litrenin altına düşme dedi
Aynıları söylemiş ama dayanamadım valla dedim bu sefer kesin ters giden biseyler var ama sukur hersey yolunda
Bu korku başladı şimdide canım @ankazmrt0 benimde aynı. Ama bir gece yattım ya serum yedim 3 litre doktorda aynı böyle 3 litre su içmelisin demişti. Hala oluyor benim ama normal demek ki ya.
Eve geldim hala oluyor suyu çok azalttım bu aralar ondan oldu gercekten;( doktora soyledim erken dogum korkum var diye ben hergun duyuyorum bu cümleleri cok normal dedi artik her sancıca bel agrisinda hep aklına gelcek ama sakin korkma dedi ankarada olan arkadaşlar Çukurambar koru hast. Gittim ve aklınızda bulunsun tabi Allah dusurmesinde acil de nöbetçi kadin dogum doktorları uzman doçent oluyor ilgi alaka da çok iyidi ben normalde lokman hekime gidiyorum acilde kadin dogum doktoru yoktu medicana ve medical parkta da aksam 5 e kadardı bilginiz olsun
Evet nstde sanci çıksaydı hemen serum vericektim cunku sıvı kaybına bağlı bunlari yaşadığını dusunuyorum geriye kalan hersey iyi durumda dedi. Nst normalde 20 dk yapıyorlarmış ama kasılma cok yürüyemiyorum deyince 40 dk yapıldı ona ragmen hic bir sey cikmadi bin şükür ama hastaneye girmeseydim bu gece takardım baya kafaya cok su icicem bakalim hızlıca düzelicek mi.Benzer haftalarda benzer belirtileri yaşayınca normal olduğuna ikna oluyor insan obur turlu hep bi şüphe
Yorgunluk susuzluk ve üşütme hepsi karıştı sanirim;( hala sanci agri devam ediyor ama kafam rahat uyucam en azindan

Arkadaslar size uc model bebek arabasi atacagim. Bana fikir verirseniz cokk sevinirim cunku hic tecrubem de yok hangisi iyidir kalitelidir kullanislidir. İki resimde modeli yaziyor ismi yazmayan da bagi flexfold 2. Sizce ucunden en iyisi hangisi
Kraft guzel demişlerdi bana ben aldim arabayı baya araştırdım mamas papas strada modelini aldim ona da bir goz at istersen kullananlar cok memnun. Chicco duo da iyi demişlerdi hatırladığım kadariyla

Evet sorun yok dedi doktor yine 1 ay sonrasına gidicem sonra sıklaşıyormuş kontroller. 40 cm 1350 gram olmuşuz.

Sizin ölçüler ne kadar 29 haftada olan arkadaşlar?
Masssalh

1400 gr 40 cm

sata göre 29 +5 2 gun ondeymis ultason ölçüsüne 30.haftaya girdik bizde

Ben 2 hamileliğimde de gittim 6. Aydan sonra evde yapmak mümkün olmuyor. Gittiğim kişi temiz biri tek başına sadece ağda yapıyor. Pamuklu bez top kumaştan kesip kullanıyor. Herkese bireysel ağda ısıtıyor. Spatula vs tek kullanımlık. Yapma şekli de her seferinde temiz havlu veriyor oturmak için sedye yüksekliğinde uca gelecek şekilde oturuyorum önce bir bacağı kaldırıp tabureye koyuyorum kendim deriyi gerdiriyorum bir taraf bitince diğerine geçiyor. Çamaşırımı çıkarmıyor. Popo arasını da ayağa kalkıp yarım eğiliyorum kendim açıyorum 10 sn de hallediyor. Toplamda hepsi 5 dk sürüyor zaten. Eli çok pratik biri. Zaten tüyler çok geç uzuyor 1 buçuk ayda 1 yeterli olur. Ağda çok kurtarıcı normal doğum sonrası da lohusalık bitene kadar götürüyor zaten doğum sonrası dokunmak bile zor geliyor bir de tüyle uğraşmak zorunda kalmıyorsun jilet vs hijyenik olmuyor.

Bunu ben de çok yasiyorum bi kasiliyorum kalıyor öyle yarim saat yurusem yuruyemiyorum, bi de bazen tam mutfakta yemek hazırlarken ayaktayken birden karnım taş gibi oluyo vajinama doğru ağırlık iniyor sanki. Ama dediğiniz gibi hiçbir şey çıkmadı. Doktor artik bunların normal olduğunu vücudun hazırlandığını söyledi bu arada ben artık 3 litre içemiyorum en fazla artik 2 çünkü bu tuvalet işi inanılmaz yordu artik beni.

İstanbul Anadolu yakasında biyer falan mı nere bu cennetlik yer ben gittigim hiçbir yeri hijyenik bulamadım malesef yine bu sefer de kendim ıkına ıkına yaptım

Kraft guzel demişlerdi bana ben aldim arabayı baya araştırdım mamas papas strada modelini aldim ona da bir goz at istersen kullananlar cok memnun. Chicco duo da iyi demişlerdi hatırladığım kadariyla
Mamas papas eltim aldı ama benbiraz denedim onun oğluyla gezdim falan ama hic memnun kalmadım inanılmaz ağır, tek başıma araba bagajına falan kaldiramadim. Ama kraft ona göre daha hafif ve pratik geldi bana üstelik manevra olarak da mamasdan daha iyi geldi bana. Ben de o yüzden kraft almaya karar verdim. Bi arkadaş da Pierre Cardin demişti sanırım bizim fiziksel gücümüze ve ne aradigimiza göre değişiyor

Bende azaltmıştım suyu ondan oldu. Birde sancı çıkınca nts de iyice korktum ama şimdi rahatım olumsuz düşünme canım sende aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz baksana. Sen çalışmaya devam ediyor muydun? Allah’a emanet yavrularımız sağlıkla zamanında gelsinler Dinlenmeye ve bol su içmeye devam @ankazmrt0

Ben de bi cesaret edemedim ya fiyatlar çok yüksek geliyor şuan swivel 2 in 1 i çok beğeniyorum ben de

Ay harikaymış neresi bu hangi şehirdesiniz

Ben artık evdeyim insallah zamanında gelcekler ya bu korkular cok normal gerçekten hangi arkadaşımla konuşsam ayni duyguları yaşamış bende dun gece cok rahat uyudum artik bu kasılmalar ara ara bizi yoklucak

Ben de bi cesaret edemedim ya fiyatlar çok yüksek geliyor şuan swivel 2 in 1 i çok beğeniyorum ben de
Valla 4000lerdeydi fiyatı hep bakıyordum şimdi 2500e düşünce alayım dedim malum bu piyasada yarın ne olacağının garantisi yok Bi de annem doğumdan sonra en fazla 10-15 gün yanımda durabilecek sonrasında yalnızım ve başka şehirde yaşıyorum eğer bebeğim ana kucağını severse hayatımı baya bi kolaylaştırır diye düşünüyorum

Ben artık evdeyim insallah zamanında gelcekler ya bu korkular cok normal gerçekten hangi arkadaşımla konuşsam ayni duyguları yaşamış bende dun gece cok rahat uyudum artik bu kasılmalar ara ara bizi yoklucak
İyi çalışmaman iyi olmuş canım. İnşallah sorunsuzca geçecek

Merhaba kizlar,nasilsiniz.Nasil gidiyor hamilelik?Ben bir kac gundur tekmelerden dolayi asiri rahatsizim.Sizde de varmi boyle durum,yoksa bende ikizdir o yuzdenmi boyle?Karnimin alt kismina cok tekmeliyorlar.Vagina,makat,karin agrisi artdi.Bazen uykudan uyaniyorum tekmeden.Yatarken yan tarafima donende cok zorlaniyorum.Daha kac hafta var doguma,simdiden hareket edemez hale geldim.Bir de tekmeden sonra afedersiniz sut gibi akinti oluyor bazen.Kim boyle lutfen yazsin bana,korkuyorum erkenmi gelmek istiyorlar nedir

Benim de aynı durum canım hatta annem çalıştığı için 3 4 gün anca kalabiliyor bir de 5 yaşında oğlum var ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…