2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde iki hafta once 39 du iki hafta. İcinde 21 e dusmus inanamadim rahim boyunjn bukadar birden kısalmasına idrar yolu enfeksiyonuda olmusum ama oda hic yakmadi beeni

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın. Kahve 2 si bir arada nescafe koydum sezeryan sonrası hep tafsiye ediyor doktorlar. Bitki çayı hipp n. 8.hipp natal anason çayı aldım hem sindirime iyi geliyor hemde sütün gelmesine yardımcı oluyor onun dışında burçak büsküvi ve meyve suyu içiyorum. Birde sıcak havlu koyuyorum gögüslerime sütün gelmesini hızlandırıyor.

Devleti hic bilmiyorum ben ilkinde ozelde olmustum zaten oda acildi. Cok bisey anlamadim

Yasayan bilir:) kizlar cidden yaramazlar :) iyi bari o ilac bende cok ise yaramisti. Korkma bisey olmaz sen dinlenmene bak ayaga falan kalkma. Dus almayi unut sadece tuvalete kalk yemegi bile yattigin yerden ye. Biraz dayan zaten az kaldi

Benimde iki hafta once 39 du iki hafta. İcinde 21 e dusmus inanamadim rahim boyunjn bukadar birden kısalmasına idrar yolu enfeksiyonuda olmusum ama oda hic yakmadi beeni
Allahtan beni yakti farkttigim gibi gittim idrar ve kan testi yaptim. Doktor direk antibiyotige baslatti. Bende zaten rahim agzi kisaligi sorunu var benim yerimde baska biri olsaydi 12.haftada serklaj olurdu. Ama ben ilk gebeligimdeki komplikasyanlar yuzunde cesaret edemedim.ileriki hafta gebeliklerde de erken dogumu tetikliyo.benim doktorum erken dogumun tek ilaci yuksek moral ve dinlenme dedi. O yuzden kuzum hiiiiiccc biseye uzulme seni ne mutlu ediyosa onu yap. kocana mi kizdin icinde tutma soyle. :)

Canım benim doktorum 37 den sonra konuşuruz çatı muayenesini bir yapalım ona göre karar veririz dedi.
Alttan muayene etmedi ama bebeğin baş aşağı pozisyona girmiş plasentanda düzelmiş normal doğum için şu an bi sakınca yok dedi, artık bebiş haftası gelince nasıl gelmek isterse o şekilde gelsin bakalım

Artıyor gün geçtikçe. Dün gece de çok kötüydü saat başı uyandım nerdeyse kalçalarım çürümüş gibi ne yana yatsam acıyordu ne yana dönsem rahat edemedim
Buyuyo annesi haftanda az kaldi bu agrilara ne iyi gelir hic bilmiyorum. Sicak dus falanda gecici cozum yarim saat sonra eskisi gibi oluyo. Doktorla konus istersen agrilardan uyuyamiyorum ne iyi gelir diye

Sizinle günümüz ayni sanırım bende dün baska hastaneye giden kendi soktoruma gittim muayeneye 27+5 1.240 gram dedi baş gelis dedi sanirim bas kismi assagidaydi herseye gayet iyi dedi hayirlisiyla vaktinde saglikli sihatli gelsinler insallah

Ayy rahatladim valla:))) cok hosuma gitmisti ceker kuculur olmaz diye uzulmustum :))))
Bence tam olucak
Evet günümüz aynıymış, inşallah sağlıkla gelsin yavrucuklar
Tatlim kac haftalik oldun?
28. Haftaya giriyorum ama doktor bebek nerdeyse 30 haftalık boyutlarında bu normal değil falan dedi şeker yüklemesi yaptırıcam yarın

Devleti hic bilmiyorum ben ilkinde ozelde olmustum zaten oda acildi. Cok bisey anlamadim
Bende özelde olmuştum ama o ara çalışıyordum hastanede o yüzden hiç para vermemiştim
Şimdi epidural tek kişilik oda filan derken 10 bini buluyor o da bizi zorlar şuan tek maaşlıyız çünkü

Gönlüm tabiki özelde yapmaktan yana
Çünkü doktorumu anestezi doktorunu tanıyorum hasteneyi odalarını biliyorum
Hani eskiden sınava gireceğiniz okula önceden bakın filan derlerdi yA o hesap

Benim 2 gun once ki ruyam cok kolay doğumun olmus ama ben dogum yaptıktan sonra hala hamileyim diyorum meğerse çift hamileymişim aralarında bir kaç ay süre varmis diğeri doğmuşicerde kalan da 39 hafta yi bekliyormus rüya konseptin belli artik haftanın 3 4 gunu net dogumhanedeyim

Artıyor gün geçtikçe. Dün gece de çok kötüydü saat başı uyandım nerdeyse kalçalarım çürümüş gibi ne yana yatsam acıyordu ne yana dönsem rahat edemedim
dun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(

Acaba erken mi dollendi?
Cuma günü yazmıştım burda, ben normalde 8 ağustosta kürtaj oldum son adet tarihim o sayılması lazım ama kese geç görüldüğü için doktorum 22 ağustos olarak değiştirdi adet tarihimi. 8 ağustos olarak düşünürsek haftasıyla uyumlu aslında.. Yani ben kürtaj sonrası adet olmadan tekrar hamile kaldığım için biraz karıştı hesaplamalar sanırım

Ewt yazmistin simdi hatirladim :) benim kesemde gec goruldu 6+6dayken 5+3 olarak gorunuyodu aradaki farki boy ve kilo olarak kapatti ama kafa olcusu sata gore 1 hafta geride ultrasona goreyse 2 yada 3 gun ileride doktor sat a gore devam edelim dedi gelisimi guzel ama sat a gorede 6 gun geride kafa olcusu yuzunden

10 güne kadar normal sayılıyor diye biliyorum bence hiç stres yapma, benim fark nerdeyse 3 hafta olduğu için biraz stres yapmıştım ama sağlığında bi sıkıntı görmedi doktor o yüzden doktorlara güvenelim bebişler de güzelce gelişip sağlıkla doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…