- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.061
Benimde iki hafta once 39 du iki hafta. İcinde 21 e dusmus inanamadim rahim boyunjn bukadar birden kısalmasınaTatlim ikisinide yasadim. Iki agrininda nasil bisey oldugunu biliyorum bendeki ikiside degildi. Cok sukur gecti. Rahimagzi uzunlugum her muayenede olculuyo hemde alttan. Sadece bu sefer olculmedi. Oda gecen muayenede 4,4cmm cikti artik alttan olcmeye gerek yok dedi. Enfeksiyon agrisi hafif yakar daha farkli olur. Benimki sanciydi ama suan iyi.
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın. Kahve 2 si bir arada nescafe koydum sezeryan sonrası hep tafsiye ediyor doktorlar. Bitki çayı hipp n. 8.hipp natal anason çayı aldım hem sindirime iyi geliyor hemde sütün gelmesine yardımcı oluyor onun dışında burçak büsküvi ve meyve suyu içiyorum. Birde sıcak havlu koyuyorum gögüslerime sütün gelmesini hızlandırıyor.Amin cnm eline saglik. Ben de aynı durumdayım ama ilk cocugumda hastane çantasına geç kaldım diye bununkiji 24. Haftada falan çoğunluğunu hazırlayıp koymuştum sanki depremi hissetmişim ah ah geçsin o kötü günler gelmesin asla daha. Bitki çayı ve kahve olarak ne koydun merak ettim mantikli geldi de?
Devleti hic bilmiyorum ben ilkinde ozelde olmustum zaten oda acildi. Cok bisey anlamadimArkadaşımın ablası ameliyathanede çalışıyor ona sordum eli en iyi doktoru filan araştırdım ona randevu buldum
Anestezi doktoru da iyiymiş
Ama odaları filan nasıl oluyor bilmiyorum tek kişilik mi çift kişilik mi vs
Birde ilk doğumda eşim girmişti bu sefer de girebilir mi acaba
Canım benim doktorum 37 den sonra konuşuruz çatı muayenesini bir yapalım ona göre karar veririz dedi.Zaten konuşsa stres olurdum iyi bari
Yasayan bilir:) kizlar cidden yaramazlar :) iyi bari o ilac bende cok ise yaramisti. Korkma bisey olmaz sen dinlenmene bak ayaga falan kalkma. Dus almayi unut sadece tuvalete kalk yemegi bile yattigin yerden ye. Biraz dayan zaten az kaldiHii aynen dogrusu bu lar kullaniliyormusta deoolarda yokmus zaten bulamadik nidilati esimin dayisi eczacida oda aynen iyiki ayni ilac zaten o yapiyorsa buda yapar bi sikinti olmaz al ic dediyse ic dedi gece biraz carpinti yapti ama gezinince gecti ya oglumda benimde vardida cok kötü bişey erken dogum fobisi bunlardada allaha teslim olmak gerek elimden geleni yapiyorum gerisi takdiri ilahi ama kizlar cok acelecii oluyirlarmis derlerdide inanmazdim
Allahtan beni yakti farkttigim gibi gittim idrar ve kan testi yaptim. Doktor direk antibiyotige baslatti. Bende zaten rahim agzi kisaligi sorunu var benim yerimde baska biri olsaydi 12.haftada serklaj olurdu. Ama ben ilk gebeligimdeki komplikasyanlar yuzunde cesaret edemedim.ileriki hafta gebeliklerde de erken dogumu tetikliyo.benim doktorum erken dogumun tek ilaci yuksek moral ve dinlenme dedi. O yuzden kuzum hiiiiiccc biseye uzulme seni ne mutlu ediyosa onu yap. kocana mi kizdin icinde tutma soyle. :)Benimde iki hafta once 39 du iki hafta. İcinde 21 e dusmus inanamadim rahim boyunjn bukadar birden kısalmasınaidrar yolu enfeksiyonuda olmusum ama oda hic yakmadi beeni
Alttan muayene etmedi ama bebeğin baş aşağı pozisyona girmiş plasentanda düzelmiş normal doğum için şu an bi sakınca yok dedi, artık bebiş haftası gelince nasıl gelmek isterse o şekilde gelsin bakalımCanım benim doktorum 37 den sonra konuşuruz çatı muayenesini bir yapalım ona göre karar veririz dedi.
Yok bence çok ideal çünkü büyük çorap olsa daha kolay çıkar ayağından, küçük olsun biraz sarsın ayağını. Benim aldıklarım da 0-3 aylık serçe parmağım kadarcorap demisken 0-6 ay corap aldim cok mu kucuk? Yikayinca ceker mi sence? Degistirsem bir buyugunu mu alsam? Bilemedim
Ayy rahatladim valla:))) cok hosuma gitmisti ceker kuculur olmaz diye uzulmustum :))))Yok bence çok ideal çünkü büyük çorap olsa daha kolay çıkar ayağından, küçük olsun biraz sarsın ayağını. Benim aldıklarım da 0-3 aylık serçe parmağım kadar
Buyuyo annesi haftanda az kaldi bu agrilara ne iyi gelir hic bilmiyorum. Sicak dus falanda gecici cozum yarim saat sonra eskisi gibi oluyo. Doktorla konus istersen agrilardan uyuyamiyorum ne iyi gelir diyeArtıyor gün geçtikçe. Dün gece de çok kötüydü saat başı uyandım nerdeyse kalçalarım çürümüş gibi ne yana yatsam acıyordu ne yana dönsem rahat edemedim
Sizinle günümüz ayni sanırım bende dün baska hastaneye giden kendi soktoruma gittim muayeneye 27+5 1.240 gram dedi baş gelis dedi sanirim bas kismi assagidaydi herseye gayet iyi dedi hayirlisiyla vaktinde saglikli sihatli gelsinler insallahAlttan muayene etmedi ama bebeğin baş aşağı pozisyona girmiş plasentanda düzelmiş normal doğum için şu an bi sakınca yok dedi, artık bebiş haftası gelince nasıl gelmek isterse o şekilde gelsin bakalım
Tatlim kac haftalik oldun?Alttan muayene etmedi ama bebeğin baş aşağı pozisyona girmiş plasentanda düzelmiş normal doğum için şu an bi sakınca yok dedi, artık bebiş haftası gelince nasıl gelmek isterse o şekilde gelsin bakalım
Bence tam olucakAyy rahatladim valla:))) cok hosuma gitmisti ceker kuculur olmaz diye uzulmustum :))))
Evet günümüz aynıymış, inşallah sağlıkla gelsin yavrucuklarSizinle günümüz ayni sanırım bende dün baska hastaneye giden kendi soktoruma gittim muayeneye 27+5 1.240 gram dedi baş gelis dedi sanirim bas kismi assagidaydi herseye gayet iyi dedi hayirlisiyla vaktinde saglikli sihatli gelsinler insallah
28. Haftaya giriyorum ama doktor bebek nerdeyse 30 haftalık boyutlarında bu normal değil falan dedi şeker yüklemesi yaptırıcam yarınTatlim kac haftalik oldun?
Bende özelde olmuştum ama o ara çalışıyordum hastanede o yüzden hiç para vermemiştimDevleti hic bilmiyorum ben ilkinde ozelde olmustum zaten oda acildi. Cok bisey anlamadim
Acaba erken mi dollendi?Bence tam olucak
Evet günümüz aynıymış, inşallah sağlıkla gelsin yavrucuklar
28. Haftaya giriyorum ama doktor bebek nerdeyse 30 haftalık boyutlarında bu normal değil falan dedi şeker yüklemesi yaptırıcam yarın
Benim 2 gun once ki ruyamGenelde çok karışık rüyalar görürüm. Yine gördüm de. Ama bizi ilgilendiren kısmını anlatayım moral olsunRüyamda evde beş dakikada doğum yaptım hatta ayakta falandım. Özel hastaneden doğum paketi almıştık diye eşime boşuna almışız diyordum. İnşaallah hepimiz rüyamda gördüğüm kadar kolay ve sağlıklı bir doğum yaşarız
dun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(Artıyor gün geçtikçe. Dün gece de çok kötüydü saat başı uyandım nerdeyse kalçalarım çürümüş gibi ne yana yatsam acıyordu ne yana dönsem rahat edemedim
Cuma günü yazmıştım burda, ben normalde 8 ağustosta kürtaj oldum son adet tarihim o sayılması lazım ama kese geç görüldüğü için doktorum 22 ağustos olarak değiştirdi adet tarihimi. 8 ağustos olarak düşünürsek haftasıyla uyumlu aslında.. Yani ben kürtaj sonrası adet olmadan tekrar hamile kaldığım için biraz karıştı hesaplamalar sanırımAcaba erken mi dollendi?
Ewt yazmistin simdi hatirladim :) benim kesemde gec goruldu 6+6dayken 5+3 olarak gorunuyodu aradaki farki boy ve kilo olarak kapatti ama kafa olcusu sata gore 1 hafta geride ultrasona goreyse 2 yada 3 gun ileride doktor sat a gore devam edelim dedi gelisimi guzel ama sat a gorede 6 gun geride kafa olcusu yuzundenCuma günü yazmıştım burda, ben normalde 8 ağustosta kürtaj oldum son adet tarihim o sayılması lazım ama kese geç görüldüğü için doktorum 22 ağustos olarak değiştirdi adet tarihimi. 8 ağustos olarak düşünürsek haftasıyla uyumlu aslında.. Yani ben kürtaj sonrası adet olmadan tekrar hamile kaldığım için biraz karıştı hesaplamalar sanırım
10 güne kadar normal sayılıyor diye biliyorum bence hiç stres yapma, benim fark nerdeyse 3 hafta olduğu için biraz stres yapmıştım ama sağlığında bi sıkıntı görmedi doktor o yüzden doktorlara güvenelim bebişler de güzelce gelişip sağlıkla doğsunlar inşallahEwt yazmistin simdi hatirladim :) benim kesemde gec goruldu 6+6dayken 5+3 olarak gorunuyodu aradaki farki boy ve kilo olarak kapatti ama kafa olcusu sata gore 1 hafta geride ultrasona goreyse 2 yada 3 gun ileride doktor sat a gore devam edelim dedi gelisimi guzel ama sat a gorede 6 gun geride kafa olcusu yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?