2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ohh miss az kalmış sizin Ben temizliğe şimdiden başladım dip bucak ama doğana kadar ne yağmurlar yağar sanki tekrar bi cam silerim gibi

Cama çıkmaya korkuyorum heralde onun için birini çağırıcam gibi görünüyor, aman siz de dikkat edin, çok tehlikeli
Ben iç tarafı silip dış tarafı çek bas gibi bisey var ya hani cam suyu sıkıp onla çekiyorum azıcık dip kenarları su lekesi gibi oluyor ama olsun temiz olduğuna eminim

Merhabalar mayıs anneleri sizleri takipteyim 29 haftalık hamileyim adıyaman depremi yaşadık 3.günü İstanbula ailemin yanına gelebildik sağlık ocağına gittim önce tahlillerim yapıldı, bebeğin kalp atışına bakıldı herşey normal çıktı çok şükür. Salı günü de hastaneye gittim herşey yolunda. Bebek alışverişini son ayda yapardım hep 4.çocuğum olacak kısmetse deprem felaketinden sonra hemen alışveriş yapıp doğum çantamızı hazırladım deprem çantası çok kulak arkası edilen Bi konu fakat bu depremde ne kadar önemli olduğunu gördük.
Bebek için 5 tane alt üst takım, 6 tane çıtçıtlı, eldiven, şapka, çorap, 1 kalın 2 ince battaniye, hipp mama, emzik, biberon, 20 adet bez, 2 adet ıslak mendil, agız bezi

Kendim için 1 tk gecelik sabahlık, 2 tk piyama, çamaşır, atlet, südyen,çorap, ped, kahve, süt için bitki çayı, havlu, terlik aklıma gelen bunlar oldu ilk etapta unuttuğum şeyler olabilir kafam çok karışık hala söylerseniz memnun olurum sağlıkla doğar inşallah yavrular huzurla büyütmek nasip olur

Oğlum olacak inşallah Ömer düşünüyorduk isim Ömür Miran olarak fikrimiz değişti hayırlı, uzun ömürlü olsun inşallah kuzum
Mobilya güzel bir beşik beğenmiştim deprem haftası sipariş edecektik işler değişti malesef burada anne yanı beşik ayarladık onu kullanacağız idareden.

Amin cnm eline saglik. Ben de aynı durumdayım ama ilk cocugumda hastane çantasına geç kaldım diye bununkiji 24. Haftada falan çoğunluğunu hazırlayıp koymuştum sanki depremi hissetmişim ah ah geçsin o kötü günler gelmesin asla daha. Bitki çayı ve kahve olarak ne koydun merak ettim mantikli geldi de?

Ben de ağrı yaşıyorum doktorum enfeksiyona karşı idrar tahliline ve rahim agzj uzunluğuna bakıyor parol içilir ancak önce nedeni belirlenmeli
Tatlim ikisinide yasadim. Iki agrininda nasil bisey oldugunu biliyorum bendeki ikiside degildi. Cok sukur gecti. Rahimagzi uzunlugum her muayenede olculuyo hemde alttan. Sadece bu sefer olculmedi. Oda gecen muayenede 4,4cmm cikti artik alttan olcmeye gerek yok dedi. Enfeksiyon agrisi hafif yakar daha farkli olur. Benimki sanciydi ama suan iyi.

Vala adalat crono verdi o dediğin ilaci duymadım hiç piyasada yok cogi ilaç zaten muadili biseydir muhtemelen bu ilacta
Adini yanlis yazmisim kuzum dogrusu nidilat ve nidicart ayni gruba ait ilaclar seninkide kasilmalar icin verilmis ama ben bunlari daha fazla arastirmistim bi ara erken dogum fobim vardi.

Genelde çok karışık rüyalar görürüm. Yine gördüm de. Ama bizi ilgilendiren kısmını anlatayım moral olsun Rüyamda evde beş dakikada doğum yaptım hatta ayakta falandım. Özel hastaneden doğum paketi almıştık diye eşime boşuna almışız diyordum. İnşaallah hepimiz rüyamda gördüğüm kadar kolay ve sağlıklı bir doğum yaşarız

devlette sezeryan nasil oluyo biliyo musunuz?
Arkadaşımın ablası ameliyathanede çalışıyor ona sordum eli en iyi doktoru filan araştırdım ona randevu buldum
Anestezi doktoru da iyiymiş
Ama odaları filan nasıl oluyor bilmiyorum tek kişilik mi çift kişilik mi vs

Birde ilk doğumda eşim girmişti bu sefer de girebilir mi acaba

Adini yanlis yazmisim kuzum dogrusu nidilat ve nidicart ayni gruba ait ilaclar seninkide kasilmalar icin verilmis ama ben bunlari daha fazla arastirmistim bi ara erken dogum fobim vardi.
Hii aynen dogrusu bu lar kullaniliyormusta deoolarda yokmus zaten bulamadik nidilati esimin dayisi eczacida oda aynen iyiki ayni ilac zaten o yapiyorsa buda yapar bi sikinti olmaz al ic dediyse ic dedi gece biraz carpinti yapti ama gezinince gecti ya oglumda benimde vardida cok kötü bişey erken dogum fobisi bunlardada allaha teslim olmak gerek elimden geleni yapiyorum gerisi takdiri ilahi ama kizlar cok acelecii oluyirlarmis derlerdide inanmazdim

Bugun annem dedi artik en zor donemdesin agri sizi donemindesin dedi sanirim annemin dediklerini tamamen yasiyosun benim icin hebuz erken bir kac haftaya senin gibi olurum ((
Artıyor gün geçtikçe. Dün gece de çok kötüydü saat başı uyandım nerdeyse kalçalarım çürümüş gibi ne yana yatsam acıyordu ne yana dönsem rahat edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…