- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.101
Sat a gore 29 u dolduruyorum ama gec dollenme var 28i dolduruyoTutmuyom valaa ne tutacam soyluyom bendeiyi bari ginede erken fark etmissin cnm iyiki serklajda cok onermediler bana ikizlerde ise yaramiyormus ama tek gebelikte ise yariyor diyorlar sen ne kadarliksin canim suan kac oldunuz
Sanki simdi uyutuyolar hormonlaf tavan gece kac kere uyandigimin sayisini bilmiyorumAma hakikaten öylebebek doğunca keşke o zamanlar uyusaymışım deniyor, ya da uyuyacak vakti gözlüyor insan Ama Allah öyle bir güç kuvvet veriyor ki uykusu en ağır olan kişiyi bile uyandırıyor annelik hissi
Ben sola yatıyorum uama gece sırt üstü yatarak buluyor eşim, uyandırıyor dön diye nasıl uyuduğum belli değil aslaBende hamile yastığı ile uyuyorum cok memnunum onsuz 1 kere uyumaya çalıştım olmadi ama benim kalça ağrılarım oluyor saga sola yatmaktan vücudum yuz ustu yada sırt üstü yatmaya okadar alışmış ki;( osteocare kullanmaya başladığımdan beri azalmıştı kalça ağrısı ama gece 5 6 kere obur tarafa dönmek icin yine uyanıyorum hamile yastığının icinde dönmeye çalışıyormbenim uyku sistemi komple bozuldu gerçekten
ben de bazen ağrıyla uyanıyorum meğer sırt üstü yatmışım, demekki herkeste aynı sorun varBen sola yatıyorum uama gece sırt üstü yatarak buluyor eşim, uyandırıyor dön diye nasıl uyuduğum belli değil aslabende yüz üstü ve sırt üstü yatarım hep zor oluyor malesef
Ben olumsuzu düşünmüyorum ama çevremde kim var kim yoksa aynı şeyi söylüyorlar. Bir arkadaşım 2. Doğurdu öyle söylüyor. Ona da bir sürü şey söylüyorlar diye şikayet ediyordu bana. O bana uykunu çok ararsın uyu şimdiden bol bol diyodu da Dedim sana yapılanı sen de bana mı yapıyosun gözümü korkutma benim şimdi ne kadar uyursam uyuyayım o zaman uykuya yine ihtiyacım olacak dedim.Olumsuzu düşünmeyin her çocuk bir olmuyor. Gece uykuları bebeklikten düzenli olan çocuklar da oluyor. Bir arkadaşım söyler hep çocuğu 1 yaşını geçti, doğduğundan beri uykusu düzenliymiş. Ben de öyle olsun diye dua ediyorum.
Uyandırıyor valla şimdiden bir de tatlı bebişimizi görsek o kadar da koymaz bize uykusuzluk direnmeye gücümüz olurAma hakikaten öylebebek doğunca keşke o zamanlar uyusaymışım deniyor, ya da uyuyacak vakti gözlüyor insan Ama Allah öyle bir güç kuvvet veriyor ki uykusu en ağır olan kişiyi bile uyandırıyor annelik hissi
ben bu olumsuzu empoze eden insanları anlamıyorum. O kadar şikayet edecektin madem doğurmasaydın. Belki biz şikayet etmeyeceğiz. Pişman da olmuş olabilirsin o zaman beni zehirleme bari. Değil mi amaBen olumsuzu düşünmüyorum ama çevremde kim var kim yoksa aynı şeyi söylüyorlar. Bir arkadaşım 2. Doğurdu öyle söylüyor. Ona da bir sürü şey söylüyorlar diye şikayet ediyordu bana. O bana uykunu çok ararsın uyu şimdiden bol bol diyodu da Dedim sana yapılanı sen de bana mı yapıyosun gözümü korkutma benim şimdi ne kadar uyursam uyuyayım o zaman uykuya yine ihtiyacım olacak dedim.
Uyandırıyor valla şimdiden bir de tatlı bebişimizi görsek o kadar da koymaz bize uykusuzluk direnmeye gücümüz olur
Benim de aynı dediğiniz gibi ya. Bikaç gündür terliyorum çok fazla. Belime kadar örtündüğüm halde. Terlemek de içimi yakıp susatıyor beni. Su içtikçe çişim geliyor. Ya da bebiş bi tepik atıyoooBen de son 1 aydır geceleri hep uyanıyorum. Ya bebiş çok hareketli oluyor, ya susuzluktan içim yanarak uyanıyorum, ya da çişim geliyorBebiş resmen doğum sonrasına hazırlıyor sanki beni, öyle hissediyorum Allahın mucizesi gibi. Normalde ben top patlatsan uyanmayan bir insanımdır, şimdi uyansam bile uykusuz hissetmiyorum, çok ilginç
Doktorum bu durumlarda gece hemen su iç dedi, o an ne oluyorsa artık vücutta, demekki doğal akışı bu. Dayanacağız cancağazlarımBenim de aynı dediğiniz gibi ya. Bikaç gündür terliyorum çok fazla. Belime kadar örtündüğüm halde. Terlemek de içimi yakıp susatıyor beni. Su içtikçe çişim geliyor. Ya da bebiş bi tepik atıyooo
Evet aynen öyle annem de böyle arada sırada konuşuyor o yüzden tek olsam daha iyi gibi geliyor doğumdan sonraben bu olumsuzu empoze eden insanları anlamıyorum. O kadar şikayet edecektin madem doğurmasaydın. Belki biz şikayet etmeyeceğiz. Pişman da olmuş olabilirsin o zaman beni zehirleme bari. Değil mi ama
Bende içiyorum valla önceden ufak şişe yeterdi şimdi bitirmiyorum ama 1.5 litre duruyo başımda gece demir ilacı içtiğim için aynı zamanda ufak şişe artık yetmiyorDoktorum bu durumlarda gece hemen su iç dedi, o an ne oluyorsa artık vücutta, demekki doğal akışı bu. Dayanacağız cancağazlarım
Ben de sessiz kalmıyorum ama buna rağmen yanımda olmak istiyor hala. Ben de bir şey demedim sonuçta benim de yardıma ihtiyacım olacak ilk zamanlar. O yüzden sıkıntı yok bir şey oldu mu söylüyorumBence bu dönemde annemiz dahi olsa negatifleri kendimizden uzaklaştırmalıyız. Ben kibar bir şekilde fikrimi söylemeye çalışıyorum alttan alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum. Neden içimize atalım, niye bize dert olsun, en mutlu sakin olmamız gereken anlardan biri sonuçta.
Düğünüm zamanı aman kimse üzülmesin diye herşeyi içime atmıştım, düğünümden hiçbişey anlamamıştım o kadar stres yapmıştım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık, bam bam söylüyorum valla.. Hayatta kaç kere doğurucam, elbette tadını çıkarıcam
Benim bu hafta başladı bir dolgunluk hissi var acıyorKızlar bir de bir sorum olacak. Sizlerin göğüs hassasiyeti ne durumda ? Benimkilerde hiçbir değişiklik yok, annem son 1 ayda artar dedi ama şimdiden bir şeyler yapmak gerekir mi? Zaten göğüslerim çok küçük, süt olmazsa diye endişe ediyorum bazen.
Bende sinir oluyorum. Uyu bugünlerini özleyeceksin diyenlere, Şikayet edenlere.. Ben bu anı beklemişim ne zamandır uykusuzluğa katlanırım,şikayet etmem diyesim geliyor da demiyorumben bu olumsuzu empoze eden insanları anlamıyorum. O kadar şikayet edecektin madem doğurmasaydın. Belki biz şikayet etmeyeceğiz. Pişman da olmuş olabilirsin o zaman beni zehirleme bari. Değil mi ama
Benim ağrıyor bazen göğüslerim.Kızlar bir de bir sorum olacak. Sizlerin göğüs hassasiyeti ne durumda ? Benimkilerde hiçbir değişiklik yok, annem son 1 ayda artar dedi ama şimdiden bir şeyler yapmak gerekir mi? Zaten göğüslerim çok küçük, süt olmazsa diye endişe ediyorum bazen.
inş Allah nasip ederBende sinir oluyorum. Uyu bugünlerini özleyeceksin diyenlere, Şikayet edenlere.. Ben bu anı beklemişim ne zamandır uykusuzluğa katlanırım,şikayet etmem diyesim geliyor da demiyorum
Benim ağrıyor bazen göğüslerim.
Hiç endişe etme bence küçükde olsa 2 yılsır emziren tanıdığım var
Canim bu kontrolumde ozellikle bu konuyu dr uma sordum. Cunku ben de saga donunce daha rahat ediyorum. Ve dedi ki sen nasil rahat hissediyorsan oyle uyu zaten sıkıntılı bir pozisyon olsa bir sekilde vucut sinyal verir duramazsin zaten o sekilde dedi. Hatta sirt ustu yatsam da mi oyle dedim. Eger yattiginda rahatsan hicbir sorun yok dedi. Ben de ondan beri daha rahatladim cunku dikkat edemiyordum vicdan yapiyordum uyandigimda kendimi sirtustu ya da saga donuk pozisyonda buluncadun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(
Aman cok sukur cikmasin canimİyi canım onlar çok şükür, hatta 1 buçuk hafta önden gidiyor. Ama insan bir an erken doğum falan diye okuyunca panik oluyor. Neyse ki kolestaz çıkmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?