2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben sola yatıyorum uama gece sırt üstü yatarak buluyor eşim, uyandırıyor dön diye nasıl uyuduğum belli değil aslabende yüz üstü ve sırt üstü yatarım hep zor oluyor malesef

Ben de son 1 aydır geceleri hep uyanıyorum. Ya bebiş çok hareketli oluyor, ya susuzluktan içim yanarak uyanıyorum, ya da çişim geliyor Bebiş resmen doğum sonrasına hazırlıyor sanki beni, öyle hissediyorum Allahın mucizesi gibi. Normalde ben top patlatsan uyanmayan bir insanımdır, şimdi uyansam bile uykusuz hissetmiyorum, çok ilginç

Ben olumsuzu düşünmüyorum ama çevremde kim var kim yoksa aynı şeyi söylüyorlar. Bir arkadaşım 2. Doğurdu öyle söylüyor. Ona da bir sürü şey söylüyorlar diye şikayet ediyordu bana. O bana uykunu çok ararsın uyu şimdiden bol bol diyodu da Dedim sana yapılanı sen de bana mı yapıyosun gözümü korkutma benim şimdi ne kadar uyursam uyuyayım o zaman uykuya yine ihtiyacım olacak dedim.
Uyandırıyor valla şimdiden bir de tatlı bebişimizi görsek o kadar da koymaz bize uykusuzluk direnmeye gücümüz olur

ben bu olumsuzu empoze eden insanları anlamıyorum. O kadar şikayet edecektin madem doğurmasaydın. Belki biz şikayet etmeyeceğiz. Pişman da olmuş olabilirsin o zaman beni zehirleme bari. Değil mi ama

Benim de aynı dediğiniz gibi ya. Bikaç gündür terliyorum çok fazla. Belime kadar örtündüğüm halde. Terlemek de içimi yakıp susatıyor beni. Su içtikçe çişim geliyor. Ya da bebiş bi tepik atıyooo

Doktorum bu durumlarda gece hemen su iç dedi, o an ne oluyorsa artık vücutta, demekki doğal akışı bu. Dayanacağız cancağazlarım

ben bu olumsuzu empoze eden insanları anlamıyorum. O kadar şikayet edecektin madem doğurmasaydın. Belki biz şikayet etmeyeceğiz. Pişman da olmuş olabilirsin o zaman beni zehirleme bari. Değil mi ama
Evet aynen öyle annem de böyle arada sırada konuşuyor o yüzden tek olsam daha iyi gibi geliyor doğumdan sonra ama kendimi toparlayana kadar dişimi sıkacağım artık bir süre desteksiz de zor bir iki hafta alışana kadar

Doktorum bu durumlarda gece hemen su iç dedi, o an ne oluyorsa artık vücutta, demekki doğal akışı bu. Dayanacağız cancağazlarım
Bende içiyorum valla önceden ufak şişe yeterdi şimdi bitirmiyorum ama 1.5 litre duruyo başımda gece demir ilacı içtiğim için aynı zamanda ufak şişe artık yetmiyor

Bence bu dönemde annemiz dahi olsa negatifleri kendimizden uzaklaştırmalıyız. Ben kibar bir şekilde fikrimi söylemeye çalışıyorum alttan alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum. Neden içimize atalım, niye bize dert olsun, en mutlu sakin olmamız gereken anlardan biri sonuçta.

Düğünüm zamanı aman kimse üzülmesin diye herşeyi içime atmıştım, düğünümden hiçbişey anlamamıştım o kadar stres yapmıştım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık, bam bam söylüyorum valla.. Hayatta kaç kere doğurucam, elbette tadını çıkarıcam

Kızlar bir de bir sorum olacak. Sizlerin göğüs hassasiyeti ne durumda ? Benimkilerde hiçbir değişiklik yok, annem son 1 ayda artar dedi ama şimdiden bir şeyler yapmak gerekir mi? Zaten göğüslerim çok küçük, süt olmazsa diye endişe ediyorum bazen.

Ben de sessiz kalmıyorum ama buna rağmen yanımda olmak istiyor hala. Ben de bir şey demedim sonuçta benim de yardıma ihtiyacım olacak ilk zamanlar. O yüzden sıkıntı yok bir şey oldu mu söylüyorum kırk kat yabancıdan iyidir kaynanamız olsa diyemeyiz desek de sert konuşmasaak bile alınırlar el sonuçta

Benim bu hafta başladı bir dolgunluk hissi var acıyor hassasiyet gitmişti baştaki kadar yoktu ama arttı bu hafta hassasiyetim

Bende sinir oluyorum. Uyu bugünlerini özleyeceksin diyenlere, Şikayet edenlere.. Ben bu anı beklemişim ne zamandır uykusuzluğa katlanırım,şikayet etmem diyesim geliyor da demiyorum
Benim ağrıyor bazen göğüslerim.
Hiç endişe etme bence küçükde olsa 2 yılsır emziren tanıdığım var

inş Allah nasip eder

Ayyy o negatifi yayan insanlar... Ağızlarına vurasım geliyor. Fiziki olarak vuramasam da çat çat ben de ağzıma geleni söylüyorum valla. O utanmıyorsa ben hiç utanmam. Neymiş uykusuz kalacakmışım, neymiş eskisi gibi gezemeyecekmişim, kocam beni eskisi kadar beğenmeyecekmiş çünkü vücudum sarkacakmış... Daha bir sürü şey. Bunları söyleyenleri dediklerine pişman ediyorum, dut yemiş bülbüle dönüyorlar. Yallaah!

dun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(
Canim bu kontrolumde ozellikle bu konuyu dr uma sordum. Cunku ben de saga donunce daha rahat ediyorum. Ve dedi ki sen nasil rahat hissediyorsan oyle uyu zaten sıkıntılı bir pozisyon olsa bir sekilde vucut sinyal verir duramazsin zaten o sekilde dedi. Hatta sirt ustu yatsam da mi oyle dedim. Eger yattiginda rahatsan hicbir sorun yok dedi. Ben de ondan beri daha rahatladim cunku dikkat edemiyordum vicdan yapiyordum uyandigimda kendimi sirtustu ya da saga donuk pozisyonda bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…