- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.081
asiri terlemeden uyunman var mi? Son bi kac gundur boyleyim su icinde uyaniyorumdun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(
Tutmuyom valaa ne tutacam soyluyom bendeAllahtan beni yakti farkttigim gibi gittim idrar ve kan testi yaptim. Doktor direk antibiyotige baslatti. Bende zaten rahim agzi kisaligi sorunu var benim yerimde baska biri olsaydi 12.haftada serklaj olurdu. Ama ben ilk gebeligimdeki komplikasyanlar yuzunde cesaret edemedim.ileriki hafta gebeliklerde de erken dogumu tetikliyo.benim doktorum erken dogumun tek ilaci yuksek moral ve dinlenme dedi. O yuzden kuzum hiiiiiccc biseye uzulme seni ne mutlu ediyosa onu yap. kocana mi kizdin icinde tutma soyle. :)
Yaa niye dus almaayim kiz bende iki uc gune bir girerim temiz gezmek icin diyordumYasayan bilir:) kizlar cidden yaramazlar :) iyi bari o ilac bende cok ise yaramisti. Korkma bisey olmaz sen dinlenmene bak ayaga falan kalkma. Dus almayi unut sadece tuvalete kalk yemegi bile yattigin yerden ye. Biraz dayan zaten az kaldi
Ben canim 26.haftamdan beri su içinde uyanıyorum ensem sirtim özellikle gogus bölgem, eşim geceleri sürekli kaldırıyor beni atlet değiştiriyoruz hep hasta olmayim diye surekli üst baş değiştirmekten habire çamaşır yikiyorumasiri terlemeden uyunman var mi? Son bi kac gundur boyleyim su icinde uyaniyorum
Sut gelmesi diğer anne gruplarindan okuduguma gore kisiden kisiye degisiyormus pek öyle cay may etki etmiyormus ilk süt kiminin hemen kiminin dogumdan 2 gün sonra geliyormus o yüzden bence onlara bel baglama rahat ol stres yapmaKızlar doğum çantasına sütun hemen gelmesi için hangi çayı koymalıyız korkuyorum hadi hemen sütüm gelmezse diye
Rezene cayi veriliyor benim kalcagim hastanede. Kizimi da emzirirken hem bendeki gazi alsin hemde sütü artirsin diye aylarca ictimKızlar doğum çantasına sütun hemen gelmesi için hangi çayı koymalıyız korkuyorum hadi hemen sütüm gelmezse diye
Cok ayakta kalma surekli yat. Beni tuvalete salmiyolardi sen en azindan tuvalete gidebiliyosun :)))Yaa niye dus almaayim kiz bende iki uc gune bir girerim temiz gezmek icin diyorduminşallah bendexe yarar canim hafif carpinti yapiyor ama onada katlanacaam artik vala yemegi felan alel acele yiyip geri yatiyorrum aynen cnm hayirlisiyla biraz dayanacaz artik bu gunlerde gecer unutulur
Sutten oluyo biliyosun dimi? Sut kanallari acilmaya basliyo. Ilk hamileligimde ama ozellikle dogumdan sonra sut yuzunden ciddi anlamda su gibi olurdum. Bunda erken basladiBen canim 26.haftamdan beri su içinde uyanıyorum ensem sirtim özellikle gogus bölgem, eşim geceleri sürekli kaldırıyor beni atlet değiştiriyoruz hep hasta olmayim diye surekli üst baş değiştirmekten habire çamaşır yikiyorum
Yaa İnşallah öyledir de hemencecik pıt pıt geliverir sütümüzSutten oluyo biliyosun dimi? Sut kanallari acilmaya basliyo. Ilk hamileligimde ama ozellikle dogumdan sonra sut yuzunden ciddi anlamda su gibi olurdum. Bunda erken basladi
Benim de 2 gün kadar sütüm yoktu. Genetik oluyor genelde.Küçük boy mama almanın her ihtimale karşı iyi olacağını düşünüyorum. Ben hastane çantama mama da alacağım.Sut gelmesi diğer anne gruplarindan okuduguma gore kisiden kisiye degisiyormus pek öyle cay may etki etmiyormus ilk süt kiminin hemen kiminin dogumdan 2 gün sonra geliyormus o yüzden bence onlara bel baglama rahat ol stres yapma
Çokta ürkütücü bir şey degil canim ya ben 36+1 de gebelik kolestazı yüzünden sezeryana alinmistim 300 degerlerle . Bebisin kilosu boyu guzelse bir de doktorun cok onemli tabiKızlarrr benim gibi aşırı kaşıntı yaşayan var mı? Bugün kendimi gebelik kolestazı oldum sanıp doktorun yanına attım can havliyle.
İyi canım onlar çok şükür, hatta 1 buçuk hafta önden gidiyor. Ama insan bir an erken doğum falan diye okuyunca panik oluyor. Neyse ki kolestaz çıkmadı bende.Çokta ürkütücü bir şey degil canim ya ben 36+1 de gebelik kolestazı yüzünden sezeryana alinmistim 300 degerlerle . Bebisin kilosu boyu guzelse bir de doktorun cok onemli tabi
Ayın 18'inde gidicemBuyuyo annesi haftanda az kaldi bu agrilara ne iyi gelir hic bilmiyorum. Sicak dus falanda gecici cozum yarim saat sonra eskisi gibi oluyo. Doktorla konus istersen agrilardan uyuyamiyorum ne iyi gelir diye
Uykusuz geceler başladı... bir de demezler mi şimdi uyu sonra uyuyamıcan. Annem bile böyle söylüyo ya uyuz oluyorumdun gece bende hic uyumadım sırt üstü yatınca rahat ediyor kalCam ama oda iyi değil sabaha kadar saga sola döndüm cok zorlandım ve uykumu hic alamadim;(
Bu bende de oluyor gündüz üşüdğüm evde gece yanıyorum yataktaasiri terlemeden uyunman var mi? Son bi kac gundur boyleyim su icinde uyaniyorum
Kızlar doğum çantasına sütun hemen gelmesi için hangi çayı koymalıyız korkuyorum hadi hemen sütüm gelmezse diye
Uykusuz geceler başladı... bir de demezler mi şimdi uyu sonra uyuyamıcan. Annem bile böyle söylüyo ya uyuz oluyorum
Olumsuzu düşünmeyin her çocuk bir olmuyor. Gece uykuları bebeklikten düzenli olan çocuklar da oluyor. Bir arkadaşım söyler hep çocuğu 1 yaşını geçti, doğduğundan beri uykusu düzenliymiş. Ben de öyle olsun diye dua ediyorum.Uykusuz geceler başladı... bir de demezler mi şimdi uyu sonra uyuyamıcan. Annem bile böyle söylüyo ya uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?