2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İyi canım onlar çok şükür, hatta 1 buçuk hafta önden gidiyor. Ama insan bir an erken doğum falan diye okuyunca panik oluyor. Neyse ki kolestaz çıkmadı bende.
Bu neyden oluyor canım nasıl anlaşılıyor? Ne zmaan sorun teşkil eder? İnternetten baktım da bende görsellerdeki kadar yok bir şey ama her gün olmasa da bazen kaşıntıyla 2 3 sivilce şeklinde bir şeyler çıkıyor çok kaşırsam kanıyor. Omuz aşağıları diz aşağılarında kol ve bacakların dış kısmında oluyor genelde bundan bir sorun çıkmaz heralde dimi? Bir de sanırım tuzlu bir şey yediğimde ortaya çıkıyor gibi geldi.

Canım ben 3 gün kaşıntıdan hiç duramadım, uyumadım. Kanatmıştım bazı yerlerimi, o derece. Artık dayanılmaz hal almıştı ama benim tüm vücudum kaşınıyordu. 3. günün sabahı doktora gittim işte. 3 tane test istedi. İkisi temiz çıktı, biri yarın çıkacak. Ama kolestaz olsa o ikisi de sorunlu çıkarmış. Alerji hapına başladım ben, hemen rahatladım.

Ben sola yatıyorum uama gece sırt üstü yatarak buluyor eşim, uyandırıyor dön diye nasıl uyuduğum belli değil aslabende yüz üstü ve sırt üstü yatarım hep zor oluyor malesef
Bende sola yatarak basliyorum esim döndürüyor geri cünkü uyurken sirtüstü pozisyona geliyorum. Ve sirt üstü uyursam ara ara horlamaya basliyorum Nefesim yetmiyor resmen kendime.

İlk dogumum burnumdan gelmişti salak saçma kişiler ve şeyler yüzünden. Ben de daha toydum tabi. Her lafa kulak asiyordum. Mahvolmuştu lohusaligim. Bu kez inşallah sakin, mutlu ve huzurlu geçer diye dua ediyorum.

Haklısın ben de baştan çizgimi cizdim valla dedigin gibi nişan düğün hepsini nerdeyde nefretle hatirlycam öyle beni hasta ettiler o yüzden hala icimde uktedir o derece. Bunda da kaynanam eltim habire yok evin dagilacak hahaha yok uykusuz kalacaksin yok dışarı çıkamazsın. İcimden siktirin gidin amk diyorum dışımdan da bunlar beni ilgilendirir siz bunları düşünmeyin diyorum. hemen suratlar bi karış

asiri terlemeden uyunman var mi? Son bi kac gundur boyleyim su icinde uyaniyorum
Bende terleme yok ama kalça ağrısı var ne tarafa yatsam orası ağrıyor ki magnezyum kalsiyum kullanıp biraz düzelmiş halim bile uyutmuyor;( eskiden dahada kotuydu sanirim benim son 2 ay böyle gitcek;(
Uykusuz geceler başladı... bir de demezler mi şimdi uyu sonra uyuyamıcan. Annem bile böyle söylüyo ya uyuz oluyorum
Valla benim cok bölünüyor uykum surekli uyanıp saga sola dönüyorum kalça agrisi bölünmüş uyku malesef yarim yamalak uyuyorum bide erkenden uyanıyorum 5 te 6da
Ben sola yatıyorum uama gece sırt üstü yatarak buluyor eşim, uyandırıyor dön diye nasıl uyuduğum belli değil aslabende yüz üstü ve sırt üstü yatarım hep zor oluyor malesef
Benide eşim uyandırıyor sırt üstü yatıyorsun diye zaten bölük pörçük uyuyorum dogumdan sonra insallah her Alllahin gunu yuz ustu uyucam cok özledim
Yaaa bu da mı doktordan doktora değişiyor acaba bana soylenen de sirt ustu yatmanin son aylarda pek iyi olmadığı ama kimse sabaha kadar solda kapamıyordur mutlaka bi süre sonra sırt üstü yatıyordur çoğu kişi o kadardan bisey olmazdır sağol canim

İşte benim de sürekli değil ama olduğu zaman da durdurulamıyor genelde

Miden de kazınıyo mu uyanınca benim bazen oluyor bir de çok susuyorum terlediğim zaman bu ara terlemeye başladım uykumda

Suanda doktor bir sorun yok dedi. hatta iki defadir progesteronu kes diyo ben kesmiyorum. Onceki gebeligim erken dogumla sonuclandi. Yasamadilar 24+3 te dogdular
Onalar şefaatçi olsunlar inşallah size canim obur dunyada bu yavrunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun sana ve cumlemize bencefe kesme. Bi zarari yok hatta olaso durumda faydası var

Vala bende aşırı terliyorum siril siklam kalkıyorum yastık yorgan beenim usttum sanki su dokmus gibi bide defistirmmessem öksürüğe çeviriyor yanina yedek alip degisstir gece cnm
ben hasta olmuyorum ama tekrar uyumakta zorluk cekiyorum daha 11 hafta var bundan sonra boyle mi gecicek ( peki ya dogumdan sonrada bu terleme devam edicek mi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…