- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.141
Ben gece yesem bile son 2 haftadır aylardır bir lokma yememiş gibi uyanıyorum midem kazinarakMiden de kazınıyo mu uyanınca benim bazen oluyor bir de çok susuyorum terlediğim zaman bu ara terlemeye başladım uykumda
Tatlim ilacini icmeyi ihmal etme biliyorum cok zor ama azcik dayan :)))Ben gece yesem bile son 2 haftadır aylardır bir lokma yememiş gibi uyanıyorum midem kazinarakama ac karnına troid ilacı alip yarim saat beklemem gerekiyor ;(
Benimde en çok korktuğum o dün gece ufak çaplı bi yalancı sancı yaşadım sanırım ömrümden ömür gitti takip ederken bi yandan daha çok erken diyorum bi yandan sürekli pozisyon değiştirip kalkıp yürüyorum panik olmamak için elimden geleni yaptım son çare acile gidecektim ki hafifleyerek geçti Allah'tanO hepimizdevvar tatlim yaa benimki zaten sezeryan olcak ama sancim gelip erken dogum olursa diye korkuyorum
Bende hissediyorum çok tatlı :)Kızlar bebişin hıçkırığını hissediyor musunuz ben duyduğum gibi sola yatıyorum dinliyorum öyle
Bende dün gece oldu dediğiniz gibi bir haftadır hafif oluyodu rahimde ağrı baskı hissetmiyorum ama sertleşme toplanma oluyo aşırı ağrı oldu belime vuran göbeğim sertleşince dokunamıyorum bile acıyoYa benimde acıyorda İnanki onu bile unuttum rahim boyunda kısalma olmus acil ciger geliştirici vuruldum dun yattim bı gün hastanede cok baski var rahimde sende oluyormu karninda toplanma sertleşme felan cnm
Çok acıkıyorum yesem de artık 3 4 saat sonra midem bir şeyler istiyor. Ben de sabaha karşı demir ilacı içiyorum aç karnına sonra 2 saat beklemem gerekiyor diye uyuyorum kalkınca yiyorum öbür türlü ilacın kokusu mahvediyo beni. Sabah midem bulandı istifra ettim o ilacın tadı geldi o tat geldikçe daha çok mahvoldum boğazım tahriş oldu öğürmektenBen gece yesem bile son 2 haftadır aylardır bir lokma yememiş gibi uyanıyorum midem kazinarakama ac karnına troid ilacı alip yarim saat beklemem gerekiyor ;(
3 4 defa hissettim şiddetli ritmik bir kalp atışı gibi dokunmadan da hissediliyorKızlar bebişin hıçkırığını hissediyor musunuz ben duyduğum gibi sola yatıyorum dinliyorum öyle
Su 32 gelsede biraz rahat nefes alsakBenimde en çok korktuğum o dün gece ufak çaplı bi yalancı sancı yaşadım sanırım ömrümden ömür gitti takip ederken bi yandan daha çok erken diyorum bi yandan sürekli pozisyon değiştirip kalkıp yürüyorum panik olmamak için elimden geleni yaptım son çare acile gidecektim ki hafifleyerek geçti Allah'tan
Çok stres yaptım bende bugün ayakta biraz dursam ağrım oluyo karnımda acı oluyo tekrarlarsa hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz daha çok erken tek korkum o 2. Kızımı 4 gün küvezde beklemiştim 4 gün 4 yıl gibi gelmişti sezeryan olduğum halde gözlerim karara karara gidip görüyodum çok zor gerçekten Rabbim kimselere yaşatmasınSu 32 gelsede biraz rahat nefes alsaken azindan cigerleri bayaa gelisti 2yada 3 hafta kuvozde kalir aliriz kucagimiza deriz ((
Canım bi git acile acı oluyorsa. Ama bende yaşıyorum bayağıdır bir gün yattım hatta hastanede sancı çıktı ama 2 hafta geçti daha iyiyim ama arada oluyor tabi perinatoloji doktorum direk normal dedi. Bakarlar ntsye alırlar belki ilaç verirler.Çok stres yaptım bende bugün ayakta biraz dursam ağrım oluyo karnımda acı oluyo tekrarlarsa hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz daha çok erken tek korkum o 2. Kızımı 4 gün küvezde beklemiştim 4 gün 4 yıl gibi gelmişti sezeryan olduğum halde gözlerim karara karara gidip görüyodum çok zor gerçekten Rabbim kimselere yaşatmasın
Benimde sertleşme ve geçmeyen ağrım oldu gözümden yaş gelecek yatar. Dinlenmeyeler geçmedi doktor bebek hareketiyle o kadar şiddetli olmaz dedi. magnezyumu 2 ye çıkardı günde 2 progestan başlattı. 10 gün rapor verdi yürüme işe gitme dedi. Neredeyse 1 ay olacak daha olmadıArkadaşlar aranızda karın sertleşmesi ve kasılma yaşayan var mı dün gece 2 saat boyunca bu kasılmalarla cebelleştim karnım sertleşip acılı bi ağrı oluyodu belime vuruyodu sonra hafifliyodu tekrar oluyodu takip aralıklarını düzensizdi çok sık değildi biraz daha devam etseydi acile gidecektim bebekte çok hareketliydi ama her zamanki gibi tekme atmak dönmek yerine kendini toplayıp sağa sola itiyodu bu haftalarda normal mi acaba kızlarımda hiç böyle şeyler yaşamadım yalancı sancı vs bile başıma gelmemişti bi daha olursa direk acile gitsem mi acaba kontrolüme daha var çünkü 2 haftadan fazla var
Doğumdan sonra da göğüsler süt dolduğu için yüz üstü uyumak çok acı veriyorBenide eşim uyandırıyor sırt üstü yatıyorsun diye zaten bölük pörçük uyuyorumdogumdan sonra insallah her Alllahin gunu yuz ustu uyucam cok özledim
En son geçen hafta gittim kontrole ultrasonla baktığında hersey yolunda demişti dün gündüz rahatsız hissediyordum çok hareket etmiyordum kalksam hafiften ağrım oluyodu gece çoğaldı tekrarlarsa gidicem kalktığımdan beri biraz ayakta dursam karnımda ağrı oluyo yine dünkü gibiCanım bi git acile acı oluyorsa. Ama bende yaşıyorum bayağıdır bir gün yattım hatta hastanede sancı çıktı ama 2 hafta geçti daha iyiyim ama arada oluyor tabi perinatoloji doktorum direk normal dedi. Bakarlar ntsye alırlar belki ilaç verirler.
Sorunlu bir hamileligim oldu benim basindan bu sebeple 2 haftada bir doktora gidiyorum aralik ayinin basindan beri. Bu sebeple de rahim boyum, tansiyonum ve idrarim 2 haftada bir olculuyor. 28 hafta oldum bugun. Gecen hafta 3.5 cm cikmisti rahim agzi uzunlugu. Karnimda kasilmalar ve ortada toplanmalar olmaya basladi. Ama duzenli bir periyotta ve zamanda degil. Doktoruma sordum, cok normal dedi. Uzan ve sakinles, masaj yap gecer dedi. Braxton hicks kasilmalari diye geciyormus. Rahim agzinin kisalmasina sebep de olmuyorlarmis.Ya benimde acıyorda İnanki onu bile unuttum rahim boyunda kısalma olmus acil ciger geliştirici vuruldum dun yattim bı gün hastanede cok baski var rahimde sende oluyormu karninda toplanma sertleşme felan cnm
Benimde öyleydi aynı gözümden yaşlar geldi aldığım nefes bile yetmiyodu bebek çok hareketliydi kendini sürekli topluyodu magnezyum vermedi doktorum hergün bir tane sade maden suyu içiyorum ağrım sızım olmazdı hiçBenimde sertleşme ve geçmeyen ağrım oldu gözümden yaş gelecek yatar. Dinlenmeyeler geçmedi doktor bebek hareketiyle o kadar şiddetli olmaz dedi. magnezyumu 2 ye çıkardı günde 2 progestan başlattı. 10 gün rapor verdi yürüme işe gitme dedi. Neredeyse 1 ay olacak daha olmadı
Yatmaya çalış. Su iç bide canım 2.5-3 litreEn son geçen hafta gittim kontrole ultrasonla baktığında hersey yolunda demişti dün gündüz rahatsız hissediyordum çok hareket etmiyordum kalksam hafiften ağrım oluyodu gece çoğaldı tekrarlarsa gidicem kalktığımdan beri biraz ayakta dursam karnımda ağrı oluyo yine dünkü gibi
Doğumdan sonra da göğüsler süt dolduğu için yüz üstü uyumak çok acı veriyoren fazla 10 dk uyuyabiliyor insan o şekilde. Yani yine sırt üstü ve ya sağa sola dönük şekilde uyumak gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?