- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.181
erken olması her gebelikte bir ihtimal küçük diye erken alınan bebek hiç duymadım, çok ciddi bir gelişim geriliği vardır vs anlarım ama 1-2 hafta geriden gelen çok insan varen başından beri hep biraz küçüktü zaten ama hiç böyle çok küçük gelişmesi erken doğumla alırız dememişti aklım takıldı benimde , bilinmezlik beni çok yoruyor :)
Evet ya zaten herşeye takılıyoruz bir de böyle konuşuyorlar sonra düşün dur , eşim de diyor iyi bak yine kendini sıkıp moralini bozacak birşeyler buldun yine hadi iyisin :)Hayir anlamiyorum hersey yolundaysa "bebegin zayif gelismiyo erken doguma alicaz" gibi soylemlerde bulunup neden anneleri geriyolar ki. Zaten hamilelik cok stresli bide bu soylemler dahada geriyo(
Benim sat 14 temmuz normalde ben satımı söylediğimde panik oluyo doktorlar en başından beri benim 3 hafta var ama geç döllenme bazı bebekler minyon olabiliyo arkadaşın dediği gibi faktörlerde olabiliyor doktor değiştirdim şuanki doktorum da geriden ölçüyo makineden makineye doktordan doktora bile fark ediyo sen içini ferah tut yediklerine dikkat et
Esinde fenaymis :))) benim doktorum gelisimde surekli bir makas varsa ve bu makasin arasinda cok fazla acilma yoksa sorun degil diyo senkide oyleyse endise etmeEvet ya zaten herşeye takılıyoruz bir de böyle konuşuyorlar sonra düşün dur , eşim de diyor iyi bak yine kendini sıkıp moralini bozacak birşeyler buldun yine hadi iyisin :)
Ben,aşırı terliyorum gece sebebini bilmiyorum yastık atlet su içinde oluyorasiri terlemeden uyunman var mi? Son bi kac gundur boyleyim su icinde uyaniyorum
Canım bende bayadir uyumakta Zorluk cekiyorum bunlar anneyi bebeisine gece kalkmaya hazirliyormus oglumdada oyle olmustim sonrasinda hic sikinti cekmedim gece emzirmelerine fellan iyi tarafindan bakben hasta olmuyorum ama tekrar uyumakta zorluk cekiyorum daha 11 hafta var bundan sonra boyle mi gecicek( peki ya dogumdan sonrada bu terleme devam edicek mi ((
Benim cimcimem oluyo :) sut kanallari aciliyo hararet yapiyo bi yerde yada doktordan duymustum tam hatirlamiyorumCanım bende bayadir uyumakta Zorluk cekiyorum bunlar anneyi bebeisine gece kalkmaya hazirliyormus oglumdada oyle olmustim sonrasinda hic sikinti cekmedim gece emzirmelerine fellan iyi tarafindan bakama terlemeyi bende cozemedim seninkinin cinsiyet neydi
Canim sertlesmen ve agri varsa ihmal etme doktora git ben de karnim büyüdüğü icin sandimda rahim boyunda kisalma varmış meger ondan olmus simdi yatis verdi yattim kalkmiyorum dikkat et sendeBende dün gece oldu dediğiniz gibi bir haftadır hafif oluyodu rahimde ağrı baskı hissetmiyorum ama sertleşme toplanma oluyo aşırı ağrı oldu belime vuran göbeğim sertleşince dokunamıyorum bile acıyo
YaaaaBenim cimcimem oluyo :) sut kanallari aciliyo hararet yapiyo bi yerde yada doktordan duymustum tam hatirlamiyorum
Bende karnım büyüdüğü için oluyo diye düşündüm o yüzden gitmedim kadın doğuma sıra mı alsam acaba kontrolüme 20 gün var neredeyseCanim sertlesmen ve agri varsa ihmal etme doktora git ben de karnim büyüdüğü icin sandimda rahim boyunda kisalma varmış meger ondan olmus simdi yatis verdi yattim kalkmiyorum dikkat et sende
Yanlis hatirlamiyosam ilk gebeligimdeki doktorum demisti anne sutu hararet yapiyo diyeBen,aşırı terliyorum gece sebebini bilmiyorum yastık atlet su içinde oluyor
icin rahat etmicekse erken gitBende karnım büyüdüğü için oluyo diye düşündüm o yüzden gitmedim kadın doğuma sıra mı alsam acaba kontrolüme 20 gün var neredeyse
Süt iyi gelir ozaman öyle miYanlis hatirlamiyosam ilk gebeligimdeki doktorum demisti anne sutu hararet yapiyo diye
Benimde böyle bir durum vardı ilk gittiğimde satıma göre 10 haftalıktı doktor 8 haftalık olarak ekledi ve ilerleyen zamanlarda bana demez mi büyük çıkıyor diye bende hemen atladım hocam benim satıma göre tam oluyor öyle diyince sata göre güncelleyelim o zaman dedideğiştir artık adet tarihini diyesim geliyor :)
Karın sertleşmesi düzensiz ve şiddetli ağrı eşlik etmiyorsa yalancı Doğuma hazırlık sancısı diye geçiyor benim 30 haftadan beri çar normal sancı düzenli ben şiddetli ağrıyla da kendini belli eder ve en belirgin özelliği geçmez eğer dinlenince geçiyor ve günde 6-7 ti geçmiyorsa korkulacak bir şey yok diyor doktorlarBende karnım büyüdüğü için oluyo diye düşündüm o yüzden gitmedim kadın doğuma sıra mı alsam acaba kontrolüme 20 gün var neredeyse
Dün oldu ilk defa düzensizdi birden çoğaldı 2 saate anca geçti takip ettim aralıklarını sıklaşsaydı acile gidecektim artıkKarın sertleşmesi düzensiz ve şiddetli ağrı eşlik etmiyorsa yalancı Doğuma hazırlık sancısı diye geçiyor benim 30 haftadan beri çar normal sancı düzenli ben şiddetli ağrıyla da kendini belli eder ve en belirgin özelliği geçmez eğer dinlenince geçiyor ve günde 6-7 ti geçmiyorsa korkulacak bir şey yok diyor doktorlar
Benim de şu an durumum tam olarak bu ama ısrarla tarihi de normale çekmiyor bi de boşu boşuna şeker yüklemesi yaptırdı bugün bebek önden gidiyo diyeBenimde böyle bir durum vardı ilk gittiğimde satıma göre 10 haftalıktı doktor 8 haftalık olarak ekledi ve ilerleyen zamanlarda bana demez mi büyük çıkıyor diye bende hemen atladım hocam benim satıma göre tam oluyor öyle diyince sata göre güncelleyelim o zaman dedi
Karnımızın alt kısmında bildiğim kadarıyla böbrekler var canim ee kafasını bacağını dayiyorsa ağrı yapar yan taraflara böbrekler olabilir bendede ağrı oluyor çünkü ara ara ama surekli ve alt taraftaysa bilemiyorum canimKizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?
Sagol bitanem dinlenince gecti ertesi gune biseyim kalmadi karnim genisliyodu herhalde ondan agri yapmis olabilirKarnımızın alt kısmında bildiğim kadarıyla böbrekler var canim ee kafasını bacağını dayiyorsa ağrı yapar yan taraflara böbrekler olabilir bendede ağrı oluyor çünkü ara ara ama surekli ve alt taraftaysa bilemiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?