2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
en başından beri hep biraz küçüktü zaten ama hiç böyle çok küçük gelişmesi erken doğumla alırız dememişti aklım takıldı benimde , bilinmezlik beni çok yoruyor :)
erken olması her gebelikte bir ihtimal küçük diye erken alınan bebek hiç duymadım, çok ciddi bir gelişim geriliği vardır vs anlarım ama 1-2 hafta geriden gelen çok insan var

Hayir anlamiyorum hersey yolundaysa "bebegin zayif gelismiyo erken doguma alicaz" gibi soylemlerde bulunup neden anneleri geriyolar ki. Zaten hamilelik cok stresli bide bu soylemler dahada geriyo (
Evet ya zaten herşeye takılıyoruz bir de böyle konuşuyorlar sonra düşün dur , eşim de diyor iyi bak yine kendini sıkıp moralini bozacak birşeyler buldun yine hadi iyisin :)

Evet ya zaten herşeye takılıyoruz bir de böyle konuşuyorlar sonra düşün dur , eşim de diyor iyi bak yine kendini sıkıp moralini bozacak birşeyler buldun yine hadi iyisin :)
Esinde fenaymis :))) benim doktorum gelisimde surekli bir makas varsa ve bu makasin arasinda cok fazla acilma yoksa sorun degil diyo senkide oyleyse endise etme

ben hasta olmuyorum ama tekrar uyumakta zorluk cekiyorum daha 11 hafta var bundan sonra boyle mi gecicek ( peki ya dogumdan sonrada bu terleme devam edicek mi ((
Canım bende bayadir uyumakta Zorluk cekiyorum bunlar anneyi bebeisine gece kalkmaya hazirliyormus oglumdada oyle olmustim sonrasinda hic sikinti cekmedim gece emzirmelerine fellan iyi tarafindan bak ama terlemeyi bende cozemedim seninkinin cinsiyet neydi

Benim cimcimem oluyo :) sut kanallari aciliyo hararet yapiyo bi yerde yada doktordan duymustum tam hatirlamiyorum

Bende dün gece oldu dediğiniz gibi bir haftadır hafif oluyodu rahimde ağrı baskı hissetmiyorum ama sertleşme toplanma oluyo aşırı ağrı oldu belime vuran göbeğim sertleşince dokunamıyorum bile acıyo
Canim sertlesmen ve agri varsa ihmal etme doktora git ben de karnim büyüdüğü icin sandimda rahim boyunda kisalma varmış meger ondan olmus simdi yatis verdi yattim kalkmiyorum dikkat et sende

Kızlar kandiliniz kutlu olsun, bugün ne dua edersen oluyormuş dua ettiğim konu başlıkları öncelikle hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavusalım, daha sonra eşlerimiz bizi hep sevsin , en son olarak da kötü kaynanasi olanlarin kaynanasina allah bir iş güç meşguliyet versin de lohusaligimiz rahat gecsin aminn :)))

Canim sertlesmen ve agri varsa ihmal etme doktora git ben de karnim büyüdüğü icin sandimda rahim boyunda kisalma varmış meger ondan olmus simdi yatis verdi yattim kalkmiyorum dikkat et sende
Bende karnım büyüdüğü için oluyo diye düşündüm o yüzden gitmedim kadın doğuma sıra mı alsam acaba kontrolüme 20 gün var neredeyse

değiştir artık adet tarihini diyesim geliyor :)
Benimde böyle bir durum vardı ilk gittiğimde satıma göre 10 haftalıktı doktor 8 haftalık olarak ekledi ve ilerleyen zamanlarda bana demez mi büyük çıkıyor diye bende hemen atladım hocam benim satıma göre tam oluyor öyle diyince sata göre güncelleyelim o zaman dedi

Bende karnım büyüdüğü için oluyo diye düşündüm o yüzden gitmedim kadın doğuma sıra mı alsam acaba kontrolüme 20 gün var neredeyse
Karın sertleşmesi düzensiz ve şiddetli ağrı eşlik etmiyorsa yalancı Doğuma hazırlık sancısı diye geçiyor benim 30 haftadan beri çar normal sancı düzenli ben şiddetli ağrıyla da kendini belli eder ve en belirgin özelliği geçmez eğer dinlenince geçiyor ve günde 6-7 ti geçmiyorsa korkulacak bir şey yok diyor doktorlar

Dün oldu ilk defa düzensizdi birden çoğaldı 2 saate anca geçti takip ettim aralıklarını sıklaşsaydı acile gidecektim artık

Benim de şu an durumum tam olarak bu ama ısrarla tarihi de normale çekmiyor bi de boşu boşuna şeker yüklemesi yaptırdı bugün bebek önden gidiyo diye

Kizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?
Karnımızın alt kısmında bildiğim kadarıyla böbrekler var canim ee kafasını bacağını dayiyorsa ağrı yapar yan taraflara böbrekler olabilir bendede ağrı oluyor çünkü ara ara ama surekli ve alt taraftaysa bilemiyorum canim

Sagol bitanem dinlenince gecti ertesi gune biseyim kalmadi karnim genisliyodu herhalde ondan agri yapmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…