2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım bende de var aynısı hatta şimdi evimin karşısında manav var oraya gideyim dedim. Başım döndü hemen eve geldim. Neme lazım düşerim araba çarpar falan

Oxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla

Oxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Ben kullanıyorum oksapar göbek mor ve yakıyor aşırı

Yani gördüğüm kadarıyla sol tarafıma tuttu ama neden oldu anlamadım ayağa kalktığım zaman okuyor. Eğer ki geçmezse doktoru ararım ya

Progestan igneyi transferden hemen sonra kalcadan yapmıştı hemşire, 3 gün ağrıdı kalcam benim doğal siklusu takip etti doktorum o yüzden ilaç almadım öncesinde de sonrasında da, sadece progestan fitil kullanıyorum. İğneler yoruyor ama evet..

Ben kullanıyorum ama doktorum bacaktan yada koldan yap dedi. Ben bacaktan yapıyorum. O yüzden çok fazla yakmıyor. Sadece küçük küçük morcuklar oluşuyor

Aa iğne kullanmıyor musun
Oxapar Kan sulandırıcı iğne ve pregestoron iğne verdi.
Banada transferden sonra hemen iğne yaptı hala acıyor kalçam

Ben kullanıyorum ama doktorum bacaktan yada koldan yap dedi. Ben bacaktan yapıyorum. O yüzden çok fazla yakmıyor. Sadece küçük küçük morcuklar oluşuyor
Banada göbekten yada koldan dedi bende kolumdan yapayım bari böyle göbeğime yaparken sıkıyorum çok korkuyorum birşey olucak diye

Bende kullanıyorum oksapar gerçekten can yakıyo göbekten yapıyorum bende

Canım aynı şeyleri yaşadım İnan. Lekelenmeli görünce Allah affetsin Rabbime sitem bile ettim. Sonra şükürler olsun testin sonucu pozitif çıktı. İnşallah sağlıklı ilerler ve kucağımıza alırız. Bence senin ki de yerleşme kanamasıydı. Üzülme sakın.

Aa iğne kullanmıyor musun
Oxapar Kan sulandırıcı iğne ve pregestoron iğne verdi.
Banada transferden sonra hemen iğne yaptı hala acıyor kalçam
Hayır sadece sabah akşam fitil. Ben de transferden önce burada bakmıştım dedim eyvah iğnelere geri dönüyoruz ama herkesin tedavi süreci farklıymış, bana iğne vermedi doktorum mesela kiminde transfer öncesi ilaçla hazırlıyorlar rahmi, benim onda da doğal süreci beklemiştik iğne ilaç yoktu yine

Doğrudur ya ben daha yeni başladım kullanmaya
Yenisin ondan bir kaç güne mosmor olucak..yer zor buluyorum vurmaya..bu neki..zoladeks iğnesi var transfer öncesi kendim hemşire olsam bile onu yapamadım çuvaldız iğnesi gibiydi youtubde baksan anlarsın göbekten durmadan kan aktı öldum o zaman ben

Progesteron yapıyor baş dönmesi canım hayali değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…