Canım bende de var aynısı hatta şimdi evimin karşısında manav var oraya gideyim dedim. Başım döndü hemen eve geldim. Neme lazım düşerim araba çarpar falanHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana
Pozitif sonuçlar alırız inşallahBenim var
Ben kullanıyorum oksapar göbek mor ve yakıyor aşırıOxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Yani gördüğüm kadarıyla sol tarafıma tuttu ama neden oldu anlamadım ayağa kalktığım zaman okuyor. Eğer ki geçmezse doktoru ararım yaBenim de sağ tarafımda olmuştu ama ben transfer aşamasında izledim biraz hemşire ultrasonu sürekli sağ tarafıma tutuyordu doktorun bebişi sağ tarafıma şutladığını düşünüyorum belki sende de öyle olduysa bebiş yapıyordur
Progestan igneyi transferden hemen sonra kalcadan yapmıştı hemşire, 3 gün ağrıdı kalcamOxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Ben kullanıyorum ama doktorum bacaktan yada koldan yap dedi. Ben bacaktan yapıyorum. O yüzden çok fazla yakmıyor. Sadece küçük küçük morcuklar oluşuyorOxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Çok yakıyor ve kızarttı benim göbeğimi valla zor yapıyorumBen kullanıyorum oksapar göbek mor ve yakıyor aşırı
İlk kızarıyor sonra bir kaç güne mavi morluklar oluyorÇok yakıyor ve kızarttı benim göbeğimi valla zor yapıyorum
Aa iğne kullanmıyor musunProgestan igneyi transferden hemen sonra kalcadan yapmıştı hemşire, 3 gün ağrıdı kalcambenim doğal siklusu takip etti doktorum o yüzden ilaç almadım öncesinde de sonrasında da, sadece progestan fitil kullanıyorum. İğneler yoruyor ama evet..
Banada göbekten yada koldan dedi bende kolumdan yapayım bari böyle göbeğime yaparken sıkıyorum çok korkuyorum birşey olucak diyeBen kullanıyorum ama doktorum bacaktan yada koldan yap dedi. Ben bacaktan yapıyorum. O yüzden çok fazla yakmıyor. Sadece küçük küçük morcuklar oluşuyor
Dikkat et sen kendine yine de inşallah geçer canımYani gördüğüm kadarıyla sol tarafıma tuttu ama neden oldu anlamadım ayağa kalktığım zaman okuyor. Eğer ki geçmezse doktoru ararım ya
Allah korusun dikkat etmek lazım insan bu süreçte daha bir hassas oluyorCanım bende de var aynısı hatta şimdi evimin karşısında manav var oraya gideyim dedim. Başım döndü hemen eve geldim. Neme lazım düşerim araba çarpar falan
Doğrudur ya ben daha yeni başladım kullanmayaİlk kızarıyor sonra bir kaç güne mavi morluklar oluyor
Bende kullanıyorum oksapar gerçekten can yakıyo göbekten yapıyorum bendeOxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Canım aynı şeyleri yaşadım İnan. Lekelenmeli görünce Allah affetsin Rabbime sitem bile ettim.Benim 8. Gün dün yani kahverengi Lekelenmem olmuştu alt karnım çok sızladı ağlama krizleri dün ara ara damar şeklinde Lekelenme oldu tekrar kesildi bugünde belim ağrıyor bacaklarıma bileklerime kadar sızı var yarın kan testi günüm sizce pozitifi görürmuyum üzülmekten çok korkuyorum hep pozitif düşünüyorum hayırlı haber almaya o kadar ihtiyacım var ki mutluluktan ağlamak istiyorum diliyorum ki Rabbimden hepimizi mutluluktan aglatsin❤
Hayır sadece sabah akşam fitil. Ben de transferden önce burada bakmıştım dedim eyvah iğnelere geri dönüyoruzAa iğne kullanmıyor musun
Oxapar Kan sulandırıcı iğne ve pregestoron iğne verdi.
Banada transferden sonra hemen iğne yaptı hala acıyor kalçam
Yenisin ondan bir kaç güne mosmor olucak..yer zor buluyorum vurmaya..bu neki..zoladeks iğnesi var transfer öncesi kendim hemşire olsam bile onu yapamadım çuvaldız iğnesi gibiydi youtubde baksan anlarsın göbekten durmadan kan aktı öldum o zaman benDoğrudur ya ben daha yeni başladım kullanmaya
Progesteron yapıyor baş dönmesi canım hayali değilHayali baş dönmeleri mi yaşıyorum gerçekten başım mı dönüyor anlamıyorum kızlar ya sizde var mı böyle bir durum? İlaçların etkisi buda belki bilmiyorum ama test günü yaklaştıkça daha zor geliyor beklemek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?