Bir kaç güne eşininde fikri değişir belkiBen istemiyorum ama eşim inat ya yok diyo başka bişe demiyor evden kaçıp test verecem en sonunda
Amiinnn inşallahhKorku heyecan herşey Bi arada.. Çok şükür sonu güzel hala şaka gibi geliyo.. Eşim diyo bana sarılmadın Sen sarıl dedim. Uğraşan cebelleşen benim Allah hepinize tattırsın amin
Ayy hadi inşallahAy inşallah yaaaaaa doğum anılarımızı da paylaşalım
Progesteron yapıyor baş dönmesi canım hayali değil
Ay hiç sanmıyorum ya bu erkekler kadar gamsız başka varlık var mı bu dünya daBir kaç güne eşininde fikri değişir belkibeklemek gerçekten çok zor ya
İnşallah bhcg yuksekliğindendir kuzummAy kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti
Benimde seninle aynı şuan canım bende çok şaşırmıştımHayır sadece sabah akşam fitil. Ben de transferden önce burada bakmıştım dedim eyvah iğnelere geri dönüyoruzama herkesin tedavi süreci farklıymış, bana iğne vermedi doktorum mesela kiminde transfer öncesi ilaçla hazırlıyorlar rahmi, benim onda da doğal süreci beklemiştik iğne ilaç yoktu yine
Al benden de o kadar ya valla ateş basmaları sancıları ağrısı sızısı ayrı dert bunca eziyete inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürKızlar bu progestan fitil ve iğne mahvediyor beni bir an önce sonucu öğrenseydim vallahi ona göre dozunu azaltır belki içten yanıyorum bildiğiniz ellerim ayaklarım uyuşuyor basım dönüyor yapmadığı kalmadı bana.
Ay amin amin amiiiinnnnnİnşallah bhcg yuksekliğindendir kuzumm
Dozunu azaltmaz canım artırabilir ama azaltmak.. yeter ki sağlıklı olsun kuzum o hisler bir süre sonra geçecekKızlar bu progestan fitil ve iğne mahvediyor beni bir an önce sonucu öğrenseydim vallahi ona göre dozunu azaltır belki içten yanıyorum bildiğiniz ellerim ayaklarım uyuşuyor basım dönüyor yapmadığı kalmadı bana.
Ya gerçekten mi en azından şu prednolu bırakayım yeter pozitif görünce bırakacağım.Dozunu azaltmaz canım artırabilir ama azaltmak.. yeter ki sağlıklı olsun kuzum o hisler bir süre sonra geçecek
Ayyy böyle deme bak gene nasıl heveslendim ben yaaaaPozitif olduğunu öğrendiğimiz gün şöyle güzel bir kutlama yapalım kızlar. Ben eşimden habersiz yapacağım testi. Sürpriz yapmak için ilkinde yapamadık bari bunda bişeyler yapalımiçimde kalacak yoksa.
Prednolu içiyor musun hala ben 5gğn içtimYa gerçekten mi en azından şu prednolu bırakayım yeter pozitif görünce bırakacağım.
Kendime olumlama yapıyorum inşallah tam tersi sonuç almamAyyy böyle deme bak gene nasıl heveslendim ben yaaaa
Sordum özellikle arayıp test gününe kadar içeceksin dedi adam yaPrednolu içiyor musun hala ben 5gğn içtim
Hayırlısıyla sağlıklı çok çok embriyo gelişir inşallahSelam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.
Neyse güzel sağlıklı hayırlı embriyolarimiz olsun inşallah dua üstüne dua ekliyroum siz de edin
O ne bePrednolu içiyor musun hala ben 5gğn içtim
Ben yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyorPozitif olduğunu öğrendiğimiz gün şöyle güzel bir kutlama yapalım kızlar. Ben eşimden habersiz yapacağım testi. Sürpriz yapmak için ilkinde yapamadık bari bunda bişeyler yapalımiçimde kalacak yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?