İnşallah bebişin sımsıkı tutunmustur sana ve bir daha denemek zorunda kalmazsın canımAmin canım bende neqatif olursa Allah korusun sizdende uzak durucam..yedekte embriyom bile yok ve birde denemek şansımda yok malesef
Benım kese bayagı buyudu doktorum kurtaj dedı deım yok olmam başka yolu dedım ılaç verırım ama çok acılı olur dedı dedıgı gıbı evde resmen dogum yaptım kocaman et parçası düştü ama yatak eşımın üstü başı kan ıçınde kalmıştım allahım kımseye yaşatmasın çok acı ama ben donmuştum hıç aglamadım aglıyamadım artık buyuktu her gıttıgımde ultrasyonda kocamandı bı oatlama yaşadım oda eşım almış butun ultrasyon kagıtlarını atmış ben delırmıştım o zaman anladım yok gıttı dıye ınsanın pıskolojısı bozuluyor bızım gıbılerın tabı bazılarına bakıyorsun hıç umursamıyorlar hatta çocukları var ılgılenmez bakmazlar kırlı pıs bırakıyorlar ben delırıyorum ama dıyorum ya sabr vardır bı hayırAynen öyle bende dış gebelik geçirdim kanama olmuştu. Kese hiç oluşmadı iğneyle ve ameliyatla düştü
Bu yüzden içimde hep bir korku var. Bencede ilk önce negatif olması daha iyi sonra üzülüyor insan
Herşeyin hayırlısı
Bak küserim bebişlerimİnşallah bebişin sımsıkı tutunmustur sana ve bir daha denemek zorunda kalmazsın canım
Benim eşim şehir dışında pazartesi test yapacağım diye biliyor ama ben Pazar yapacağım ondan gizli bakalım olduğu kadarBen yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyorama cinsiyet party aklımda neler neler var..tedaviyi eşimin ailesi bilmiyor hemen videoyu atıcam geliyor diye
Kız ben doğum yapsam kapı süsüne kadar düşünüyorum daha ortada bışey yok zavallı bız neler hayal edıyoruz dımıBen yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyorama cinsiyet party aklımda neler neler var..tedaviyi eşimin ailesi bilmiyor hemen videoyu atıcam geliyor diye
Herkesin süreci farklıymış işteBenimde seninle aynı şuan canım bende çok şaşırmıştım
Canım aynen ınşallah hepımız pozıtıfı goruruz ya herkeste olmazmış o lekelenme herkesın farklıymışBende de hiç olmadı lekelenme olur demislerdi de olmayınca zaten içime şüphe düşmüştü tutmadı mı diye doğru söylüyorsunuz önce negatif duyduğumda üzüldüm ama tuttuktan sonra düşmüş olması daha çok üzerdi negatiften sonraki adetim çok ağır geçti ağrılar bulantı kusma acile gittim iğne yaptılar ondan sonra bende böyle beyaz dokulu kan parçaları düştü acaba öyle mi attım diye düşündüm
Canım inşallahh gerek kalmayacak Allah büyük ❤Kuzum yedek embriyom olsa tamamda devam ederim ama yedekte yok sıfırdan başlamakta çok para..bizde yol parasıda çok çıkıyor dün sordum eşime ne kadar etdi toplam 60 diyor ve çalışan tek eşim..ben yabancı olduğum için çalışamıyorum vatandaşlık almama 4 sene var
Bende sadece opu öncesi iğne kullandım transfer önce ve sonrası yani şuan iğne kullanmıyorum sadece günde 3 defa progeston fitil coraspin ve folbiol o kadarAa iğne kullanmıyor musun
Oxapar Kan sulandırıcı iğne ve pregestoron iğne verdi.
Banada transferden sonra hemen iğne yaptı hala acıyor kalçam
Mevlüdünde ne dağıtsam alsam mı ben mi yapsam diye düşünüyorumKız ben doğum yapsam kapı süsüne kadar düşünüyorum daha ortada bışey yok zavallı bız neler hayal edıyoruz dımıınşallah en guzelını yapmak nasıp olur bıze
Allah korusun kız hepimiz pozitifi görelim ayy bebişlerimiz gelsin bize inşallahKendime olumlama yapıyorum inşallah tam tersi sonuç almam
Bana coraspin de vermediBende sadece opu öncesi iğne kullandım transfer önce ve sonrası yani şuan iğne kullanmıyorum sadece günde 3 defa progeston fitil coraspin ve folbiol o kadar
Ayy süs evet ya neler neler aklımda Allah nasip eder canım..Ben hamile olarken eşim mutluluktan ilk haftalardı mobilyaya götürdü beni alak çocuk için..ama anne hiss eder boşuna dememişler hep dedim dur çok erken..öylede oldu..Şimdi diyoruz en son aylarda alıcazKız ben doğum yapsam kapı süsüne kadar düşünüyorum daha ortada bışey yok zavallı bız neler hayal edıyoruz dımıınşallah en guzelını yapmak nasıp olur bıze
Hap şeklinde ilaç canım sana da belki muadili başka bişe vermiştirO ne bebana öyle bişi vermedi dr
Hadı hayırlısı 10gundemı yap dedı sızın doktor bıze 12dedı 6gün bızım daha geçen çarşamba olmuştuk transferı evde yapayım barı dedım eşım ızın vermıyor yemın ettırdı dayanamıyorum ama pazartesıne kadar ne yapacam dıyorumInşallah dün 8. Günümdü bugün 9. Günüm yarın test günüm
Vardır bir bildiği kuzu ya boş suyla iç bari tadı gelmesinSordum özellikle arayıp test gününe kadar içeceksin dedi adam ya
Kader ortağım benim de eşim izin vermiyor gel beraber bekleyelim pazartesiyiHadı hayırlısı 10gundemı yap dedı sızın doktor bıze 12dedı 6gün bızım daha geçen çarşamba olmuştuk transferı evde yapayım barı dedım eşım ızın vermıyor yemın ettırdı dayanamıyorum ama pazartesıne kadar ne yapacam dıyorumınşallah sız yarın şoyle guzel sonucu yazarsınız
Ay canım benım onuda duşundum tabı ama kımsem yok benım kaynana desen mardınde anam yurt dışında burda bı eltı var oda gelsın ıstemem olmayan çocuguma nazar eder dıyorumMevlüdünde ne dağıtsam alsam mı ben mi yapsam diye düşünüyoruminşallah, çok bekledik bebisleri
Ayni şehirde olsak gorusurduk tabii guzel olurduAy canım benım onuda duşundum tabı ama kımsem yok benım kaynana desen mardınde anam yurt dışında burda bı eltı var oda gelsın ıstemem olmayan çocuguma nazar eder dıyorumkomşu teyze var o gelır kız sızler gelırsenız olur sırayla yaparız ıstanbuldaysanız tabı
Ben İstanbul'dayımAy canım benım onuda duşundum tabı ama kımsem yok benım kaynana desen mardınde anam yurt dışında burda bı eltı var oda gelsın ıstemem olmayan çocuguma nazar eder dıyorumkomşu teyze var o gelır kız sızler gelırsenız olur sırayla yaparız ıstanbuldaysanız tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?