2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benım kese bayagı buyudu doktorum kurtaj dedı deım yok olmam başka yolu dedım ılaç verırım ama çok acılı olur dedı dedıgı gıbı evde resmen dogum yaptım kocaman et parçası düştü ama yatak eşımın üstü başı kan ıçınde kalmıştım allahım kımseye yaşatmasın çok acı ama ben donmuştum hıç aglamadım aglıyamadım artık buyuktu her gıttıgımde ultrasyonda kocamandı bı oatlama yaşadım oda eşım almış butun ultrasyon kagıtlarını atmış ben delırmıştım o zaman anladım yok gıttı dıye ınsanın pıskolojısı bozuluyor bızım gıbılerın tabı bazılarına bakıyorsun hıç umursamıyorlar hatta çocukları var ılgılenmez bakmazlar kırlı pıs bırakıyorlar ben delırıyorum ama dıyorum ya sabr vardır bı hayır

Ben yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyorama cinsiyet party aklımda neler neler var..tedaviyi eşimin ailesi bilmiyor hemen videoyu atıcam geliyor diye
Benim eşim şehir dışında pazartesi test yapacağım diye biliyor ama ben Pazar yapacağım ondan gizli bakalım olduğu kadar

Ben yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyorama cinsiyet party aklımda neler neler var..tedaviyi eşimin ailesi bilmiyor hemen videoyu atıcam geliyor diye
Kız ben doğum yapsam kapı süsüne kadar düşünüyorum daha ortada bışey yok zavallı bız neler hayal edıyoruz dımıınşallah en guzelını yapmak nasıp olur bıze

Canım aynen ınşallah hepımız pozıtıfı goruruz ya herkeste olmazmış o lekelenme herkesın farklıymış

Canım inşallahh gerek kalmayacak Allah büyük ❤

Aa iğne kullanmıyor musun
Oxapar Kan sulandırıcı iğne ve pregestoron iğne verdi.
Banada transferden sonra hemen iğne yaptı hala acıyor kalçam
Bende sadece opu öncesi iğne kullandım transfer önce ve sonrası yani şuan iğne kullanmıyorum sadece günde 3 defa progeston fitil coraspin ve folbiol o kadar

Kız ben doğum yapsam kapı süsüne kadar düşünüyorum daha ortada bışey yok zavallı bız neler hayal edıyoruz dımıınşallah en guzelını yapmak nasıp olur bıze
Ayy süs evet ya neler neler aklımda Allah nasip eder canım..Ben hamile olarken eşim mutluluktan ilk haftalardı mobilyaya götürdü beni alak çocuk için..ama anne hiss eder boşuna dememişler hep dedim dur çok erken..öylede oldu..Şimdi diyoruz en son aylarda alıcaz

Inşallah dün 8. Günümdü bugün 9. Günüm yarın test günüm
Hadı hayırlısı 10gundemı yap dedı sızın doktor bıze 12dedı 6gün bızım daha geçen çarşamba olmuştuk transferı evde yapayım barı dedım eşım ızın vermıyor yemın ettırdı dayanamıyorum ama pazartesıne kadar ne yapacam dıyorumınşallah sız yarın şoyle guzel sonucu yazarsınız

Kader ortağım benim de eşim izin vermiyor gel beraber bekleyelim pazartesiyi

Mevlüdünde ne dağıtsam alsam mı ben mi yapsam diye düşünüyorum inşallah, çok bekledik bebisleri
Ay canım benım onuda duşundum tabı ama kımsem yok benım kaynana desen mardınde anam yurt dışında burda bı eltı var oda gelsın ıstemem olmayan çocuguma nazar eder dıyorumkomşu teyze var o gelır kız sızler gelırsenız olur sırayla yaparız ıstanbuldaysanız tabı

Ayni şehirde olsak gorusurduk tabii guzel olurdu Bursadayim canım ben de

Ben İstanbul'dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…