Benim de opudan sonra kasık ağrım olmuştu normal canım, ama dayanamayacak gibiysen doktoruna sor ya da hastaneye git. Yapabilecekleri ağrı kesici vardır belki onlarınKızlar ben bugün opu oldum ya çok şiddetli kasık ağrılarım var iki taraftan da afedersiniz WC yaparken kivraniyorum parol da içtim geçmedi, prednol,progestan fitil, ve diğer iki ilacı da aralıklarla içtim su an bayılacak gibi ter basiyo, yürürken otururken yatarken hiç rahat değilim normal mi bu ne zman gecer
AyyyyyyyKizlar göğüslerinizde bir farklılık var mı benim ilk bebeğimde ki gibi böyle damarları belirginleşti ve morlasti.
Ben 27 eşim 29Ben temmuzda 42 olucam eşim de şimdiden 47biz nene ve dede yaşında olduk
Hıçbırını yazmıyor dıye bılıyorum bu tek enox yazılıyor bıde estrofem dedı eczanedekı bey dün aldım 460tl şutınus heryerdede yok oburlerıde nekadardı onlarda 500-600cıvarıydı ama bazılarında çok az ıçınde yanı 7tane var ayda 4kutu bıle yetmıyorEn pahalı olanı da o sanırım diğerleri uygunmuş kötü oldu bu
Benimkiler ağrıyor sadeceKizlar göğüslerinizde bir farklılık var mı benim ilk bebeğimde ki gibi böyle damarları belirginleşti ve morlasti.
Evet canım yakıyor maalesef bi de morartıyorOxapar iğne kullanan var mı ya ne kadar yakıyor öyle, transferden önce kullandığım iğneler böyle acıtmadı ama Oxapar ve pregestoron iğne çok acıttı. Göbeğime zor batırdım iğneyi valla
Devam da edecek..hemde nasıl etkiliyorAhh bu ilaçlar çok etkiliyor bizi çok ister istemez neler oluyo böyle diye kafada karıştırıyor bugün özellikle sık sık yaşıyorum o yüzden sordum sizlere de
Ben İstanbul'da diğilim ama kardeşim ordan ev aldıKız ben İstanbul'dayım işte
Ne ağri nede şiş varKizlar göğüslerinizde bir farklılık var mı benim ilk bebeğimde ki gibi böyle damarları belirginleşti ve morlasti.
AvcılarAA nerden
Tabii ki bebişlerinBak küserim bebişlerimİn şa Allah canım.Seninkide tutsun canım
En çok param onlara gidiyorKızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Ben de yemedim ama nası canım yaş pasta istiyor ayyyyAy bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
Malesef yakın olan yok uzaktan olsa bile nasip olursaYakın sayılır gelirsen haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?