- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Malesef bu kaynanalar ne ıstıyor anlamıyorum ya oglunu mutlu eden bızler sana ne ya sen 1gun dayanamazsın belkı bız bakıyoruz bunlara beslıyoruz mıs gıbı adam etmışız ev sahıbı yapsak mıs gıbı gıydırsek daha ne anlamadım bıde bırı yetmez bıkaç tane bundan olsun dıye bu ıgnelerle ılaçlarla kendımızı öldürdükBen tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Olsun canım ınşallah bursada yakın ıstanbula gelırsınız bellı olmaz belkıde bız gelırızAyni şehirde olsak gorusurduk tabii guzel olurduBursadayim canım ben de
Amin canım inşallah bebeğin seninledir ve pozitifi görürsünBenim 8. Gün dün yani kahverengi Lekelenmem olmuştu alt karnım çok sızladı ağlama krizleri dün ara ara damar şeklinde Lekelenme oldu tekrar kesildi bugünde belim ağrıyor bacaklarıma bileklerime kadar sızı var yarın kan testi günüm sizce pozitifi görürmuyum üzülmekten çok korkuyorum hep pozitif düşünüyorum hayırlı haber almaya o kadar ihtiyacım var ki mutluluktan ağlamak istiyorum diliyorum ki Rabbimden hepimizi mutluluktan aglatsin❤
Amiinn inşallah..rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımıza kavuştursun biziaynen öyle nasibimizde varsa olur diye düşünüyorum hep. benim 19 yumurtam toplanmıştı çok diye sevindim, 5. güne 5 tane embriyo kalmıştı, dondurulmaya 2 tane :) sonucu ne olur Allah bilir tabi ki ama kaç embriyo kalitesi ne vs bi yerden sonra önemi kalmıyorhayırlısıyla tutsun bebişlerimiz inşallah :)
Kaç yumurta toplandı canım çok toplananlar da oluyormuş sanırım eğer duramayacam kadarda bi doktoru ara ya da bi acile git yaKızlar ben bugün opu oldum ya çok şiddetli kasık ağrılarım var iki taraftan da afedersiniz WC yaparken kivraniyorum parol da içtim geçmedi, prednol,progestan fitil, ve diğer iki ilacı da aralıklarla içtim su an bayılacak gibi ter basiyo, yürürken otururken yatarken hiç rahat değilim normal mi bu ne zman gecer
Anadolu da değilsindir inşallahAha bıtane mevlüt arkadaşı bulundu
Bendede var baş dönmesı mıdem bulandı bıde dün çok fenaydımBenim başım dönüyor arada ilaçların etkisi olabilir mi ya da psikolojikokulda özellikle ayakta iken
Hayırlı olsun, sımsıkı tutunsun bebişin inşallahkızlar merhaba bir şey sormak istiyorum dün transfer oldum ama dün ve bugün sağ tarafımda batmalar var benim rahmin biraz sağ tarafta sizdede ilk günler bu tarz batmalar oldu mu ilaçların etkisi olabilir dicem ama rahimi hazırlamak için zaten kullanıyordum ektra bir kan sulandırcı iğne başladım kullanmaya o yapar mı?
Yok cnm bahçelıevlerdeyımAnadolu da değilsindir inşallah
Ben temmuzda 42 olucam eşim de şimdiden 47Ay ben temmuz da 32olcam resmen yahu eşimde 32 yaşında şimdiden cortladık
Oh oh iyi iyi bu taradflardasın mevlüt yapınca gider gelirizYok cnm bahçelıevlerdeyım
Ben temmuzda 42 olucam eşim de şimdiden 47biz nene ve dede yaşında olduk
Doğum ayın kutlu olsun o zamanBen 35 bu ay oldum..eşimde 36
İşe gidince hissedilen 60, dinlenmiş hal fena değilNo no no insan hissettiği yaştadır
İş deme yaa valla fenalık geliyor banaİşe gidince hissedilen 60, dinlenmiş hal fena değil
Hayırlısıyla sımsıkı tutunur bebişin inşallahTransferden değil de toplamadan önce vurduruyorlar çatlatmayı. Ben de pazar çatlattım Salı toplantı. Bu cumartesi ya da pazar transferim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?