2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Malesef bu kaynanalar ne ıstıyor anlamıyorum ya oglunu mutlu eden bızler sana ne ya sen 1gun dayanamazsın belkı bız bakıyoruz bunlara beslıyoruz mıs gıbı adam etmışız ev sahıbı yapsak mıs gıbı gıydırsek daha ne anlamadım bıde bırı yetmez bıkaç tane bundan olsun dıye bu ıgnelerle ılaçlarla kendımızı öldürdük

Amin canım inşallah bebeğin seninledir ve pozitifi görürsün

Amiinn inşallah..rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımıza kavuştursun bizi

Kızlar ben bugün opu oldum ya çok şiddetli kasık ağrılarım var iki taraftan da afedersiniz WC yaparken kivraniyorum parol da içtim geçmedi, prednol,progestan fitil, ve diğer iki ilacı da aralıklarla içtim su an bayılacak gibi ter basiyo, yürürken otururken yatarken hiç rahat değilim normal mi bu ne zman gecer

Kaç yumurta toplandı canım çok toplananlar da oluyormuş sanırım eğer duramayacam kadarda bi doktoru ara ya da bi acile git ya

Hayırlı olsun, sımsıkı tutunsun bebişin inşallah batmalar, kasık ve bel ağrısı, bacak ağrısı, şişkinlik gibi şeyler oluyor canım normal bunlar, hormon ilacları yapıyor

İşe gidince hissedilen 60, dinlenmiş hal fena değil
İş deme yaa valla fenalık geliyor bana bir haftadır işe gitmiyorum işi düşününce çok az bi zaman gibi geliyor ama testi düşünüyorum ömür gibi matematiğim bile durumu kurtarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…