2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
Ben hiç sevmem tatlı, aklıma bile gelmezdi, çikolata yemem ama hormon kullanmaya başlayınca şeker küfesinde yatsam yok demem bugün yemekten önce tatlı yedim kendime inanamıyorum

Kızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Ben kullanıyorum progestanı alırken ezcazi özellikle hatırlattı ekstra dikkat etmek gerekiyor lekelenmeyi arttırıyor güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin dedi güneşe karşı zaten hassas cildim nemlendirici ve güneş kremimi ihmal etmiyorum ama diğer kullandığım bakım ürünlerimi şimdilik bekletiyorum

Evet canım bende ilk gün dönemiyordum bile yerimde ama sonraki gün geçti çok şükür

Ben hiç sevmem tatlı, aklıma bile gelmezdi, çikolata yemem ama hormon kullanmaya başlayınca şeker küfesinde yatsam yok demem bugün yemekten önce tatlı yedim kendime inanamıyorum
Oofff ben çok seviyorum ama yemedim çokta canım istiyor tatlı krizim tuttu resmen kuru üzüm çilek falan yiyorum ama yok kesmiyor

Herkesin süreci farklıymış işte mesela opu sürecinde gonal f herkese farklı dozda verilmiş, doktorun bana verdiği dozu standart ölçü sanmıştım ben oysaki senin test günün ne zaman canım
Evet canım herkesin farklı çünkü herkesin sorunu farklı o bu güzel bir şey standsrt bir tedavi değil kişiye özel benim 29 Mayısta senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…