Ben hiç sevmem tatlı, aklıma bile gelmezdi, çikolata yemem ama hormon kullanmaya başlayınca şeker küfesinde yatsam yok dememAy bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
1 tane küçük bile olmadı çok sinirliyim ondanAy bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
Ben de tranzondayımAyni şehirde olsak gorusurduk tabii guzel olurduBursadayim canım ben de
Ben yiyorumAy bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
Yok ya duramam ben..eşim dalğa geçiyor benimle hep tühh diyor kremini unutdunAy benim de dolap dolusu ama elleyemedim korkudan yaaa öylece duruyorlar
Yüz değil de saç kullanıyorum, yüze sıra gelmediKızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Yaa ne güzel hngi doktora gidiyosunuz sizYok cnm bahçelıevlerdeyım
Ahaha biraz önce güneş kremi aldımKızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Ben kullanıyorum progestanı alırken ezcazi özellikle hatırlattı ekstra dikkat etmek gerekiyor lekelenmeyi arttırıyor güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin dedi güneşe karşı zaten hassas cildim nemlendirici ve güneş kremimi ihmal etmiyorum ama diğer kullandığım bakım ürünlerimi şimdilik bekletiyorumKızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Avcılardayım ben sen nerede oturuyosunİstanbul ve ya Marmara bölgesinde kalan yokmu?
Evet canım bende ilk gün dönemiyordum bile yerimde ama sonraki gün geçti çok şükürKızlar ben bugün opu oldum ya çok şiddetli kasık ağrılarım var iki taraftan da afedersiniz WC yaparken kivraniyorum parol da içtim geçmedi, prednol,progestan fitil, ve diğer iki ilacı da aralıklarla içtim su an bayılacak gibi ter basiyo, yürürken otururken yatarken hiç rahat değilim normal mi bu ne zman gecer
Ay ben yapmadım valla dur bi belli olsun da ondan sonra yavaş yavaşYok ya duramam ben..eşim dalğa geçiyor benimle hep tühh diyor kremini unutdun
Oofff ben çok seviyorum ama yemedim çokta canım istiyor tatlı krizim tuttu resmen kuru üzüm çilek falan yiyorum ama yok kesmiyorBen hiç sevmem tatlı, aklıma bile gelmezdi, çikolata yemem ama hormon kullanmaya başlayınca şeker küfesinde yatsam yok demembugün yemekten önce tatlı yedim kendime inanamıyorum
Saça da bakım yağı sürdüm sadeceYüz değil de saç kullanıyorum, yüze sıra gelmedimakyaj yaptım ama
Evet canım herkesin farklı çünkü herkesin sorunu farklı o bu güzel bir şey standsrt bir tedavi değil kişiye özelHerkesin süreci farklıymış iştemesela opu sürecinde gonal f herkese farklı dozda verilmiş, doktorun bana verdiği dozu standart ölçü sanmıştım ben oysaki senin test günün ne zaman canım
BenimdeeBen de yemedim ama nası canım yaş pasta istiyor ayyyy
Güle güle kullan inşallah bebişinleAhaha biraz önce güneş kremi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?