İnşallah canım allah izin verirseGüle güle kullan inşallah bebişinle
Kız ne alakaAy ben yapmadım valla dur bi belli olsun da ondan sonra yavaş yavaş
Ben daha bir sefer dışarı çıktım ya güneş kremi sürmelik bi durum yok şükür dahaBen kullanıyorum progestanı alırken ezcazi özellikle hatırlattı ekstra dikkat etmek gerekiyor lekelenmeyi arttırıyor güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin dedi güneşe karşı zaten hassas cildim nemlendirici ve güneş kremimi ihmal etmiyorum ama diğer kullandığım bakım ürünlerimi şimdilik bekletiyorum
Bence normal canım benimde günlerce sızım sızım sızladı aşırı derecede kanama vs bişey yoksa merak etmeKızlar ben bugün opu oldum ya çok şiddetli kasık ağrılarım var iki taraftan da afedersiniz WC yaparken kivraniyorum parol da içtim geçmedi, prednol,progestan fitil, ve diğer iki ilacı da aralıklarla içtim su an bayılacak gibi ter basiyo, yürürken otururken yatarken hiç rahat değilim normal mi bu ne zman gecer
Ne güzel ilaçsız bende kendim bıraktım 3.günden beri ilaçlarımıBana coraspin de vermedifitil ve folik asitle devam
Kuzum ben diğil kız kardeşim ordan ev aldı..İstanbul üniversitesi var o taraflardanAvcılardayım ben sen nerede oturuyosun
Bende İstanbulBen İstanbul'dayım
Aslında bu dönemde çok önermiyor embriyologlar..tutunduktan sonra serbestKızçeler yüz bakım ürünleri kullanıyor musunuz ya ben krem bile sürmedim
Yaaaa bebişimin arkadaşları çoğalıyorrr sen hangi yakadasınBende İstanbul
Karadeniz'den ikimiz varız bildiğim kadarıyla ne güzel böyle ortamlar heryerden bambaşka hayatlara sahip bir sürü insan ortak duyguları heyecanları paylaşmaya çalışıyorBen de tranzondayım
Ay tutunsun da ben dokuz ay yapmam razıyım yahuuuAslında bu dönemde çok önermiyor embriyologlar..tutunduktan sonra serbest
Ben yedimAy bu süreçte hiç tatlı pasta falan yiyen oldu mu aranızda kızlar ben hiç yemedim tatlıyı da çok severimm aşırı zorluyor beni
Aynen öyle devam ederizMalesef yakın olan yok uzaktan olsa bile nasip olursadevam ederiz
No no no ameliyatlı hasta gibi yatıcam ben pazartesi gününe kadar bunu eşim istedi görür oKız ne alakayap gitsin zaten kaç gün oldu gebelikte dikkat ederiz artık
Bende yıkama jeli ve nemlendirici sürdüm her sabahta ise giderken cc krem suruyorym zararı olur mu acaba surmezsem çok soluk duruyorum beyaz tenliyimYüz değil de saç kullanıyorum, yüze sıra gelmedimakyaj yaptım ama
ÇekmeköyYaaaa bebişimin arkadaşları çoğalıyorrr sen hangi yakadasın
Bende yiyorum ve çikolata maalesef çok seviyorumBen yedimdün çikolata yedim önceki günlerde pasta yedim ya bence bı taneden ya da bir dilimden bir şey olmaz çok canın istiyorsa ye mutlu olursun hem maksat bence aşırıya kacmamak bugün yersen 2 gün yemezsin mesela nolcak böyle dusunuyorum ben
Ama canım senin yaptığın çok yanlış hem testin ne güzel pozitif çıktı kafana göre ilaç bırakılır miiiiNe güzel ilaçsız bende kendim bıraktım 3.günden beri ilaçlarımıhiç söz dinlemiyorum sadece yarın progesteron başlıcam vitamin ve coraspin içiyorum şuan
Senin yazinı okuyunca hemen uzandımNo no no ameliyatlı hasta gibi yatıcam ben pazartesi gününe kadar bunu eşim istedi görür o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?