Ayy inşallah tutsun da ben de ne sürüyorum ne de makyaj yapıyorumAy tutunsun da ben dokuz ay yapmam razıyım yahuuu
Kız yaaaat yat bidaha ne zaman yatıcazSenin yazinı okuyunca hemen uzandımben artık normal hayata döndüm unutuyorum bazen çocuklar var diye..saçma sapan oturuyorum
Ben daha bir sefer dışarı çıktım ya güneş kremi sürmelik bi durum yok şükür daha
Hele doğsunlar estetik bilenem yaparızAyy inşallah tutsun da ben de ne sürüyorum ne de makyaj yapıyorum
Benim yarınEvet canım herkesin farklı çünkü herkesin sorunu farklı o bu güzel bir şey standsrt bir tedavi değil kişiye özelbenim 29 Mayısta senin ?
Ayyy ben de her gün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumBen her gün yürüyüşe çıkıyorum evde çok bunaliyorum ya
Tüp bebek yapmadan önce evi çicek gibi etdim ama şimdi yine sanki pislik olmuş..zor duruyorumKız yaaaat yat bidaha ne zaman yatıcaz
Aa Çekmeköy neredindesiniz bende oraya taşınacagim 2 hafta sonraÇekmeköy
Ben çok kötü bir örneğimAma canım senin yaptığın çok yanlış hem testin ne güzel pozitif çıktı kafana göre ilaç bırakılır miiii
AA neden bıraktın o kadar eziyet çektin maddi manevi neden ilaçlarını bıraktınNe güzel ilaçsız bende kendim bıraktım 3.günden beri ilaçlarımıhiç söz dinlemiyorum sadece yarın progesteron başlıcam vitamin ve coraspin içiyorum şuan
Ben her akşam diyorum çıkıcam sonra diyorum yok aman bir şey olur çıkmayakAyyy ben de her gün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumama o kadar sonra uzanıp TV izliyorum
Aaaaaa ben mimarsinan annem merkez mah. Siz nereyeAa Çekmeköy neredindesiniz bende oraya taşınacagim 2 hafta sonra
Canım progestanı ihmal etme o bebisin tutunmasini destekliyor. Hatta hiçbir ilacı bırakmasaydın yaNe güzel ilaçsız bende kendim bıraktım 3.günden beri ilaçlarımıhiç söz dinlemiyorum sadece yarın progesteron başlıcam vitamin ve coraspin içiyorum şuan
Ay elleme elleme ben de öyle yaptım. Son gün camlara kadar sildim. Ama şimdi mecbur dokunuyorum tabi ortalık topla bulaşık çamaşır falan ama gene de fazla elleyemiyorumTüp bebek yapmadan önce evi çicek gibi etdim ama şimdi yine sanki pislik olmuş..zor duruyorum
Evet aynen öyle..ortak sorunlar ortak amaçlar..paylaşım arttıkça insanlar böyle yakınlaşıyorKaradeniz'den ikimiz varız bildiğim kadarıyla ne güzel böyle ortamlar heryerden bambaşka hayatlara sahip bir sürü insan ortak duyguları heyecanları paylaşmaya çalışıyor
Alemdağ mahallesi pek bilmiyorum aslında oralarıAaaaaa ben mimarsinan annem merkez mah. Siz nereye
Ayyy etme ya kullan hepsini valla ben diyorum 9 ay bile kullanirım yeterki hamiş olayımBen çok kötü bir örneğimilaçlar benden daha kötü ama
Tatlı yemek yasak mı ya ben kaçırdım orayıBen yedimdün çikolata yedim önceki günlerde pasta yedim ya bence bı taneden ya da bir dilimden bir şey olmaz çok canın istiyorsa ye mutlu olursun hem maksat bence aşırıya kacmamak bugün yersen 2 gün yemezsin mesela nolcak böyle dusunuyorum ben
Bulaşık işine eyilmiyorum eşim Hall ediyor..zaten o kadar konuşuyorumki öyle etme yalnış etdin bıkmış bendenAy elleme elleme ben de öyle yaptım. Son gün camlara kadar sildim. Ama şimdi mecbur dokunuyorum tabi ortalık topla bulaşık çamaşır falan ama gene de fazla elleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?