2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

AA neden bıraktın o kadar eziyet çektin maddi manevi neden ilaçlarını bıraktın
Yarın Progestan kalçadan olacağım en son 6 gün önce vuruldum bir tek onu düzenli kullanıcam normalde 3 günde 1. Estrofem çok midemi bulandırıyor bundan önce ki transferde de pozitif görünce bırakmıştım çok şükür bişey olmadı tabi bu sefer progestanı da boşladım ama başlıcam tekrar.vitamin içiyorum tabi ki

Ben çok kötü bir örneğim ilaçlar benden daha kötü ama
Kuzum o ilaçları bebek 3 ay olana kadar kullanman gerekecek çünkü normal gebeliklerde progesteron salgılayan corpus luteum kisti tüp bebek gebelerinde yok..dolayısıyla biz o hormonu dışardan almak zorundayız..12.gebelik haftasında plasenta dediğimiz bebeğin eşi tarafından salgılanacak progesteron..o zaman bırakıcaz ilaçları..bebeğin ona ihtiyacı var

Progestana başlıcam

bir de transfer önce ve sonrası doğal olanlar var ya hiç ilaç kullanmıyorlar demek ki oluyormuş diye düşündüm
Ama onların ki doğal vücûd bu hormonları kendiliğinden üretiyor. Fakat bizimki biraz zorlama oluyor o yüzden ilk dönem dışardan almamız gerekiyor bu hormonları ne zaman ki vücûd bu hamileliği kabullenecek ve hormonları kendi üretmeye başlayacak o zaman bırakacağız

Kuzum vitamine ihtiyacın yok progesterona ihtiyacın var

Güneşe çıkmayan bızler valla hıç ne krem ne oje duş jelı bıle kullanmıyorum delı gıbı bebışlere zarar dıye kendımce

Ay benim herifin öyle özellikleri yok ya boş paket olarak aldım ben kocamı sonradan da o özellikler yüklenmedi
Aslında daha iyiydi ben gelerken gördümki mutfaka giriyor yani her ev işine karışıyor..bende şok oldum..çünkü Azeri erkekleri kesinlikle yardım etmezler ne babam nede enişte çay bile dökmezler kendilerine..dedim aman karışma o kadar dedim şimdi hiçbir şeye yardım etmiyor normalde..hasta olunca ediyor kaynanam arıyor diyorki sen çok onu boş bıraktın sana yardım etsin ev işinde

Kızlar sizin yine adamlar yanınızda benim oda yok şehir dışında iş için olsun en azından karşı koltukta oturuyor
Ama istersen kendi kendşne test yapabilirsin en azından ona karışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…