Yarın Progestan kalçadan olacağım en son 6 gün önce vuruldum bir tek onu düzenli kullanıcam normalde 3 günde 1. Estrofem çok midemi bulandırıyor bundan önce ki transferde de pozitif görünce bırakmıştım çok şükür bişey olmadı tabi bu sefer progestanı da boşladım ama başlıcam tekrar.vitamin içiyorum tabi kiAA neden bıraktın o kadar eziyet çektin maddi manevi neden ilaçlarını bıraktın
Bezmıalem pınar özcana gıdıyorum canımYaa ne güzel hngi doktora gidiyosunuz siz
bir de transfer önce ve sonrası doğal olanlar var ya hiç ilaç kullanmıyorlar demek ki oluyormuş diye düşündümAA neden bıraktın o kadar eziyet çektin maddi manevi neden ilaçlarını bıraktın
Kız dur daha ondan once bı suru partımız olacakOh oh iyi iyi bu taradflardasın mevlüt yapınca gider geliriz
Ay benim herifin öyle özellikleri yok ya boş paket olarak aldım ben kocamı sonradan da o özellikler yüklenmediBulaşık işine eyilmiyorum eşim Hall ediyor..zaten o kadar konuşuyorumki öyle etme yalnış etdin bıkmış benden
Kuzum o ilaçları bebek 3 ay olana kadar kullanman gerekecek çünkü normal gebeliklerde progesteron salgılayan corpus luteum kisti tüp bebek gebelerinde yok..dolayısıyla biz o hormonu dışardan almak zorundayız..12.gebelik haftasında plasenta dediğimiz bebeğin eşi tarafından salgılanacak progesteron..o zaman bırakıcaz ilaçları..bebeğin ona ihtiyacı varBen çok kötü bir örneğimilaçlar benden daha kötü ama
Ben varım ıstanbuldaİstanbul ve ya Marmara bölgesinde kalan yokmu?
AhahahaKız dur daha ondan once bı suru partımız olacakshover mover herşeyı yapalım
Ayy benimkine de yüklenmediAy benim herifin öyle özellikleri yok ya boş paket olarak aldım ben kocamı sonradan da o özellikler yüklenmedi
Bazıları cam bile siliyor yemek bile yapıyor full+full paket hatta gizli özellikleri bile açıkAyy benimkine de yüklenmedi
Teşekür ederim canım amin inşallahsizin adınıza çoooook sevindim. İnşallah darısı hepimize
Progestana başlıcamKuzum o ilaçları bebek 3 ay olana kadar kullanman gerekecek çünkü normal gebeliklerde progesteron salgılayan corpus luteum kisti tüp bebek gebelerinde yok..dolayısıyla biz o hormonu dışardan almak zorundayız..12.gebelik haftasında plasenta dediğimiz bebeğin eşi tarafından salgılanacak progesteron..o zaman bırakıcaz ilaçları..bebeğin ona ihtiyacı var
Ama onların ki doğal vücûd bu hormonları kendiliğinden üretiyor. Fakat bizimki biraz zorlama oluyor o yüzden ilk dönem dışardan almamız gerekiyor bu hormonları ne zaman ki vücûd bu hamileliği kabullenecek ve hormonları kendi üretmeye başlayacak o zaman bırakacağızbir de transfer önce ve sonrası doğal olanlar var ya hiç ilaç kullanmıyorlar demek ki oluyormuş diye düşündüm
Amiinnn inşallahhyahu bu adamlar sarılmayı da karşıdan bekliyor, sanki kendileri taşıyor bebeği
Kuzum vitamine ihtiyacın yok progesterona ihtiyacın varYarın Progestan kalçadan olacağım en son 6 gün önce vuruldum bir tek onu düzenli kullanıcam normalde 3 günde 1. Estrofem çok midemi bulandırıyor bundan önce ki transferde de pozitif görünce bırakmıştım çok şükür bişey olmadı tabi bu sefer progestanı da boşladım ama başlıcam tekrar.vitamin içiyorum tabi ki
Güneşe çıkmayan bızler valla hıç ne krem ne oje duş jelı bıle kullanmıyorum delı gıbı bebışlere zarar dıye kendımceBen kullanıyorum progestanı alırken ezcazi özellikle hatırlattı ekstra dikkat etmek gerekiyor lekelenmeyi arttırıyor güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin dedi güneşe karşı zaten hassas cildim nemlendirici ve güneş kremimi ihmal etmiyorum ama diğer kullandığım bakım ürünlerimi şimdilik bekletiyorum
Kızlar sizin yine adamlar yanınızda benim oda yokAyy benimkine de yüklenmedi
Ay ne güzel benim daha varBenim yarın
Ay benim herifin öyle özellikleri yok ya boş paket olarak aldım ben kocamı sonradan da o özellikler yüklenmedi
Ama istersen kendi kendşne test yapabilirsin en azından ona karışmıyorKızlar sizin yine adamlar yanınızda benim oda yokşehir dışında iş için olsun en azından karşı koltukta oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?