2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

bir de transfer önce ve sonrası doğal olanlar var ya hiç ilaç kullanmıyorlar demek ki oluyormuş diye düşündüm
Doğal siklus transferinin amacı corpus luteum kistini kullanmak, onu elde edince zaten progesteron salgılıyor..tüp bebekte o yok herşey dışardan taa 12 haftaya kadar

Al işte bu da sonradan özellikleri bozulan adam sen Türk usulü vur sağına soluna çalışır o

Bazıları cam bile siliyor yemek bile yapıyor full+full paket hatta gizli özellikleri bile açık
Cam silmeye bana izin vermiyor ilk gelince anlamadım sebeb neden izin vermiyorsun?ya dedi düşersin ya dedi sana bakıyorlar..amaaan dedim boş ver silsin

Doğal siklus transferinin amacı corpus luteum kistini kullanmak, onu elde edince zaten progesteron salgılıyor..tüp bebekte o yok herşey dışardan taa 12 haftaya kadar
Bu ilacın hapını içmiştim ben progestanin 12. Haftaya kadar hapi daha iyi ya en azından sadece uyutuyordu beni

Aaa oyle mi böyle yorumu olduğunu bilmiyordum . Ben bir kez ilaçlı tomografiye girmiştim bu tüp bebek kararı verilmeden önce orada raporda corpus letium kisti yazıyordu demek ki oluşmuştu inşallah bu ay da oluşmuştur da bebisime faydası olmuştur

Naturel transferde de progesteron ve vitamin kullanıyorlar sanırım sadece bir estrofemi bırakmış olacağım diyebiliriz

İnşallah canım inşallah

Merhaba arkadaşlar! 41yasindayim.7denemem 2positiv ama kalp atisi olmadan dusukle sonuclandi. 5donmus embriyonum var. Son bir gucle tekrar denemek icin esimi zorladim, hazir embriyonum varken. Cuma gunu transferim olacak ins. Embriiyolar 7yildir bekliyor o yuzden cozuldukten sonra kaci sag kalir yada kalir mi bilemiyorum. Bu yuzden sizden dua istiyorum. Alah hepimizin ozlemini hayirlisiyla vuslata kavustursun. Amin

Oooff afiyet olsunGerçekten çok mutlu olcam yersem ondan hiç şüphem yok ama ne kadar sabredebilirsem yemezsem o kadar iyi dedim bugün özellikle çok bastırdı tatlı isteğim

Rabbim muradınızı tez zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…