Doğal siklus transferinin amacı corpus luteum kistini kullanmak, onu elde edince zaten progesteron salgılıyor..tüp bebekte o yok herşey dışardan taa 12 haftaya kadarbir de transfer önce ve sonrası doğal olanlar var ya hiç ilaç kullanmıyorlar demek ki oluyormuş diye düşündüm
Evet o konuda rahatım Allah'tanAma istersen kendi kendşne test yapabilirsin en azından ona karışmıyor
Yani Banada kimse bisey demedi yedim bendeTatlı yemek yasak mı ya ben kaçırdım orayı
Al işte bu da sonradan özellikleri bozulan adamAslında daha iyiydi ben gelerken gördümki mutfaka giriyor yani her ev işine karışıyor..bende şok oldum..çünkü Azeri erkekleri kesinlikle yardım etmezler ne babam nede enişte çay bile dökmezler kendilerine..dedim aman karışma o kadar dedim şimdi hiçbir şeye yardım etmiyor normalde..hasta olunca ediyor kaynanam arıyor diyorki sen çok onu boş bıraktın sana yardım etsin ev işinde
Cam silmeye bana izin vermiyor ilk gelince anlamadım sebeb neden izin vermiyorsun?ya dedi düşersin ya dedi sana bakıyorlar..amaaan dedim boş ver silsinBazıları cam bile siliyor yemek bile yapıyor full+full paket hatta gizli özellikleri bile açık
Bu ilacın hapını içmiştim ben progestanin 12. Haftaya kadar hapi daha iyi ya en azından sadece uyutuyordu beniDoğal siklus transferinin amacı corpus luteum kistini kullanmak, onu elde edince zaten progesteron salgılıyor..tüp bebekte o yok herşey dışardan taa 12 haftaya kadar
Ay bende onu dıyorum eşıme heryerımı yaptırcam çocuklarım anamız çırkın demesın dıyorum
Aaa oyle mi böyle yorumu olduğunu bilmiyordum . Ben bir kez ilaçlı tomografiye girmiştim bu tüp bebek kararı verilmeden önce orada raporda corpus letium kisti yazıyordu demek ki oluşmuştu inşallah bu ay da oluşmuştur da bebisime faydası olmuşturDoğal siklus transferinin amacı corpus luteum kistini kullanmak, onu elde edince zaten progesteron salgılıyor..tüp bebekte o yok herşey dışardan taa 12 haftaya kadar
Nasıl bir paket o, bizim bu taraflara gelmiyor öylesiBazıları cam bile siliyor yemek bile yapıyor full+full paket hatta gizli özellikleri bile açık
Geçti artık valla kendim etdimAl işte bu da sonradan özellikleri bozulan adamsen Türk usulü vur sağına soluna çalışır o
Naturel transferde de progesteron ve vitamin kullanıyorlar sanırım sadece bir estrofemi bırakmış olacağım diyebilirizAma onların ki doğal vücûd bu hormonları kendiliğinden üretiyor. Fakat bizimki biraz zorlama oluyor o yüzden ilk dönem dışardan almamız gerekiyor bu hormonları ne zaman ki vücûd bu hamileliği kabullenecek ve hormonları kendi üretmeye başlayacak o zaman bırakacağız
Kendi silsin o zaman kirli camla mı çoçuk doğracan çok ayıpCam silmeye bana izin vermiyor ilk gelince anlamadım sebeb neden izin vermiyorsun?ya dedi düşersin ya dedi sana bakıyorlar..amaaan dedim boş ver silsin
İnşallah canım inşallahAaa oyle mi böyle yorumu olduğunu bilmiyordum . Ben bir kez ilaçlı tomografiye girmiştim bu tüp bebek kararı verilmeden önce orada raporda corpus letium kisti yazıyordu demek ki oluşmuştu inşallah bu ay da oluşmuştur da bebisime faydası olmuştur
Ben de eşten dostan duydum yaNasıl bir paket o, bizim bu taraflara gelmiyor öylesi
Yaaa kader ortağım benimde eşim yanımda yok iş sebebiyle şehir dışında annemlerleyim gel sarılalımEvet o konuda rahatım Allah'tan
Oooff afiyet olsunBen yedimdün çikolata yedim önceki günlerde pasta yedim ya bence bı taneden ya da bir dilimden bir şey olmaz çok canın istiyorsa ye mutlu olursun hem maksat bence aşırıya kacmamak bugün yersen 2 gün yemezsin mesela nolcak böyle dusunuyorum ben
Rabbim muradınızı tez zamanda versin inşallahMerhaba arkadaşlar! 41yasindayim.7denemem 2positiv ama kalp atisi olmadan dusukle sonuclandi. 5donmus embriyonum var. Son bir gucle tekrar denemek icin esimi zorladim, hazir embriyonum varken. Cuma gunu transferim olacak ins. Embriiyolar 7yildir bekliyor o yuzden cozuldukten sonra kaci sag kalir yada kalir mi bilemiyorum. Bu yuzden sizden dua istiyorum. Alah hepimizin ozlemini hayirlisiyla vuslata kavustursun. Amin
Aynen ya çocuklar temiz eve gelsinlerKendi silsin o zaman kirli camla mı çoçuk doğracan çok ayıp
Yarın sabah hemen gidiyorum iğneye ve kan tahliline sağol canımmmm bilgilendirdiğin için azıcık da korkuttun beni rahat rahat takılıyordum böyle,gerçi yarın gidecektim de ertelemicem kesinKuzum vitamine ihtiyacın yok progesterona ihtiyacın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?