- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Eşım nefret edıyor bende ona oyle ya gereksız bışey bence ya toplanır kutlama olur aılecek ne bılım ben bıde dıyorum doğurana kadar kımseye demem nazar ederler 17sene dogurmuş dıyeAhahahaben yapmıycam ya gülerim ben çok dalga geçiyordum öyle şeylerle
Allah bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba arkadaşlar! 41yasindayim.7denemem 2positiv ama kalp atisi olmadan dusukle sonuclandi. 5donmus embriyonum var. Son bir gucle tekrar denemek icin esimi zorladim, hazir embriyonum varken. Cuma gunu transferim olacak ins. Embriiyolar 7yildir bekliyor o yuzden cozuldukten sonra kaci sag kalir yada kalir mi bilemiyorum. Bu yuzden sizden dua istiyorum. Alah hepimizin ozlemini hayirlisiyla vuslata kavustursun. Amin
Valla şu nazar zaten hepimizin korkulu rüyası ya Allah'ım esirgesin ağız tadıyla hayallerimizi yaşayalım inşallah yaEşım nefret edıyor bende ona oyle ya gereksız bışey bence ya toplanır kutlama olur aılecek ne bılım ben bıde dıyorum doğurana kadar kımseye demem nazar ederler 17sene dogurmuş dıye
Belkide öyle vücudunu strese sokuyosun azcik ye rahatlaOooff afiyet olsunGerçekten çok mutlu olcam yersem ondan hiç şüphem yok ama ne kadar sabredebilirsem yemezsem o kadar iyi dedim bugün özellikle çok bastırdı tatlı isteğim
Sen kendi topuğuna sıkmışsın ne güzel yapıyordu, daha çok motivasyon edecektinAslında daha iyiydi ben gelerken gördümki mutfaka giriyor yani her ev işine karışıyor..bende şok oldum..çünkü Azeri erkekleri kesinlikle yardım etmezler ne babam nede enişte çay bile dökmezler kendilerine..dedim aman karışma o kadar dedim şimdi hiçbir şeye yardım etmiyor normalde..hasta olunca ediyor kaynanam arıyor diyorki sen çok onu boş bıraktın sana yardım etsin ev işinde
Yaaa iş yerimiz orda ve 1 sene oturdum ama şuan oturduğum yere yürüme mesafesi değil nereden taşınıyorsun?Alemdağ mahallesi pek bilmiyorum aslında oraları
Her halükarda normal gebeliklerde bile 12 haftaya kadar takviye gerekebiliyor..benim 2 kızkardeşim de kullandılarBu ilacın hapını içmiştim ben progestanin 12. Haftaya kadar hapi daha iyi ya en azından sadece uyutuyordu beni
Bak estrofem mağduru arkadaş geldiHer halükarda normal gebeliklerde bile 12 haftaya kadar takviye gerekebiliyor..benim 2 kızkardeşim de kullandılar
Canım yalnız değilsin üzülme hepimizin hormonlar alt üst erkekler empati yapamıyorlar malesefKizlar en son 2017de denemistim ve dusukle sonuclaninca vazgecmistim. Simdi de cok korkuyorum. Esim beni hic anlamiyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diyerekten size yazmaya karar verdim. Desteginize cok ihtiyacim var. Esteofem benim dengemi alt ust ediyor surekli ya kizginim yada uzgun , ki normalde cok neseli ve enerjik bir insanim
Aynen öyle berbat bir ilaç kendileriKizlar en son 2017de denemistim ve dusukle sonuclaninca vazgecmistim. Simdi de cok korkuyorum. Esim beni hic anlamiyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diyerekten size yazmaya karar verdim. Desteginize cok ihtiyacim var. Esteofem benim dengemi alt ust ediyor surekli ya kizginim yada uzgun , ki normalde cok neseli ve enerjik bir insanim
Kaderdaş gel bacım sarılalım tek tabancalar çocuğu tek başıma yaptımYaaa kader ortağım benimde eşim yanımda yok iş sebebiyle şehir dışında annemlerleyim gel sarılalım
Aynen öyle ya dedim ya ben ne edicem bu her işime karışıyor..şimdi desem git çayını dök işim var..bana şaşırarak bakıyor kendi kardeşiyle dalğa geciyorki sen evde iş yapıyorsunSen kendi topuğuna sıkmışsın ne güzel yapıyordu, daha çok motivasyon edecektin
Ankara'dan canim alisirm umarım severimYaaa iş yerimiz orda ve 1 sene oturdum ama şuan oturduğum yere yürüme mesafesi değil nereden taşınıyorsun?
Evet benim yigenimde kullandı düşük tehlikesi vardı.Her halükarda normal gebeliklerde bile 12 haftaya kadar takviye gerekebiliyor..benim 2 kızkardeşim de kullandılar
Cnm odem de var ama cogunlukla kalici kilo oluyor cunku psikolojin bozuk oldugu icin yiyorsun. O yuzden yemege dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Omega 3da kullanmani tavsiye ederim . Hadi hayirlisi insarkadaşlar benim 5.güne 9 tanesi ulaştı ve donduruldu, embriyolog kaliteleri çok iyi çok umutluyum dedi ama öyle aa ab falan gibi bir bilgi vermedi, 3 nisanda ilk adetimi oldum, ikinci büyük ihtimalle nisan sonu mayıs başı olacak ve bir aksilik olmazsa transferim mayıs ayında, ben de folik asit dışında takviye kullanmıyorum her istediğimi yiyorum ama toplama öncesi kullandığım iğneler bana kilo aldırdı ya da ödem bilmiyorum(( size de yaptı mı
Ahahahaha ya bunu tek düşünen ben değilmişim mutlu oldum şuanKaderdaş gel bacım sarılalım tek tabancalar çocuğu tek başıma yaptım
Hayırlı olsun aynı yaştayız☺canım dondurulmuş embriyoda yıl farketmiyor yani ha dün donduruldu ha 30 yıl önce..7 yıl önceki embriyo daha iyidir yaşın daha gençti, şansın artar..hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallahMerhaba arkadaşlar! 41yasindayim.7denemem 2positiv ama kalp atisi olmadan dusukle sonuclandi. 5donmus embriyonum var. Son bir gucle tekrar denemek icin esimi zorladim, hazir embriyonum varken. Cuma gunu transferim olacak ins. Embriiyolar 7yildir bekliyor o yuzden cozuldukten sonra kaci sag kalir yada kalir mi bilemiyorum. Bu yuzden sizden dua istiyorum. Alah hepimizin ozlemini hayirlisiyla vuslata kavustursun. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?