2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ahahaha ben yapmıycam ya gülerim ben çok dalga geçiyordum öyle şeylerle
Eşım nefret edıyor bende ona oyle ya gereksız bışey bence ya toplanır kutlama olur aılecek ne bılım ben bıde dıyorum doğurana kadar kımseye demem nazar ederler 17sene dogurmuş dıye

Allah bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Eşım nefret edıyor bende ona oyle ya gereksız bışey bence ya toplanır kutlama olur aılecek ne bılım ben bıde dıyorum doğurana kadar kımseye demem nazar ederler 17sene dogurmuş dıye
Valla şu nazar zaten hepimizin korkulu rüyası ya Allah'ım esirgesin ağız tadıyla hayallerimizi yaşayalım inşallah ya

Sen kendi topuğuna sıkmışsın ne güzel yapıyordu, daha çok motivasyon edecektin

Kizlar en son 2017de denemistim ve dusukle sonuclaninca vazgecmistim. Simdi de cok korkuyorum. Esim beni hic anlamiyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diyerekten size yazmaya karar verdim. Desteginize cok ihtiyacim var. Esteofem benim dengemi alt ust ediyor surekli ya kizginim yada uzgun , ki normalde cok neseli ve enerjik bir insanim

Canım yalnız değilsin üzülme hepimizin hormonlar alt üst erkekler empati yapamıyorlar malesef bu günlerde geçecek inşallah

Aynen öyle berbat bir ilaç kendileri

Sen kendi topuğuna sıkmışsın ne güzel yapıyordu, daha çok motivasyon edecektin
Aynen öyle ya dedim ya ben ne edicem bu her işime karışıyor..şimdi desem git çayını dök işim var..bana şaşırarak bakıyor kendi kardeşiyle dalğa geciyorki sen evde iş yapıyorsun

Cnm odem de var ama cogunlukla kalici kilo oluyor cunku psikolojin bozuk oldugu icin yiyorsun. O yuzden yemege dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Omega 3da kullanmani tavsiye ederim . Hadi hayirlisi ins

Hayırlı olsun aynı yaştayız☺canım dondurulmuş embriyoda yıl farketmiyor yani ha dün donduruldu ha 30 yıl önce..7 yıl önceki embriyo daha iyidir yaşın daha gençti, şansın artar..hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallah benim de 30 mayısta transferim..rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…