Kanama olunca her hamileye progesteron takviyesi yapıyorlar farkındayımEvet benim yigenimde kullandı düşük tehlikesi vardı.
5 yıl dondurma hakkımız varmış bana son seneniz dediler embriyolar için o yüzden başladım tekrar tedaviyeHayırlı olsun aynı yaştayız☺canım dondurulmuş embriyoda yıl farketmiyor yani ha dün donduruldu ha 30 yıl önce..7 yıl önceki embriyo daha iyidir yaşın daha gençti, şansın artar..hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar inşallahbenim de 30 mayısta transferim..rabbim hepimize nasip etsin
Ayy benimki de gitseydi de transfer zamanı gıcıklıklar üretip beni strese sokup moralimi bozmasaydıYaaa kader ortağım benimde eşim yanımda yok iş sebebiyle şehir dışında annemlerleyim gel sarılalım
Canım yalnız değilsin üzülme hepimizin hormonlar alt üst erkekler empati yapamıyorlar malesefbu günlerde geçecek inşallah
Yarın kan verecekmisinKanama olunca her hamileye progesteron takviyesi yapıyorlar farkındayım
Yaaa bebişini sağlıkla kollarına aldığın zaman bugpnlerin sıkıntısı kuş olup uçacakKizlar en son 2017de denemistim ve dusukle sonuclaninca vazgecmistim. Simdi de cok korkuyorum. Esim beni hic anlamiyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diyerekten size yazmaya karar verdim. Desteginize cok ihtiyacim var. Esteofem benim dengemi alt ust ediyor surekli ya kizginim yada uzgun , ki normalde cok neseli ve enerjik bir insanim
Sakın erteleme canım, ne güzel pozitif oldu progesteronsuz olmaz kuzum sabah erkenden git hemenYarın sabah hemen gidiyorum iğneye ve kan tahliline sağol canımmmm bilgilendirdiğin için azıcık da korkuttun beni rahat rahat takılıyordum böyle,gerçi yarın gidecektim de ertelemicem kesin
Canım hepimiz aynı yoldayız ve çoğumuzun eşi de öyle maalesefKizlar en son 2017de denemistim ve dusukle sonuclaninca vazgecmistim. Simdi de cok korkuyorum. Esim beni hic anlamiyor. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diyerekten size yazmaya karar verdim. Desteginize cok ihtiyacim var. Esteofem benim dengemi alt ust ediyor surekli ya kizginim yada uzgun , ki normalde cok neseli ve enerjik bir insanim
Uzaktan ta yetiyolar canım merak etmeAyy benimki de gitseydi de transfer zamanı gıcıklıklar üretip beni strese sokup moralimi bozmasaydı
Allah yardımcınız olsun sonu güzellik olsun inşallahMerhaba arkadaşlar! 41yasindayim.7denemem 2positiv ama kalp atisi olmadan dusukle sonuclandi. 5donmus embriyonum var. Son bir gucle tekrar denemek icin esimi zorladim, hazir embriyonum varken. Cuma gunu transferim olacak ins. Embriiyolar 7yildir bekliyor o yuzden cozuldukten sonra kaci sag kalir yada kalir mi bilemiyorum. Bu yuzden sizden dua istiyorum. Alah hepimizin ozlemini hayirlisiyla vuslata kavustursun. Amin
Evet 10. Günümde transfer günü ile beraber 11 günümHadı hayırlısı 10gundemı yap dedı sızın doktor bıze 12dedı 6gün bızım daha geçen çarşamba olmuştuk transferı evde yapayım barı dedım eşım ızın vermıyor yemın ettırdı dayanamıyorum ama pazartesıne kadar ne yapacam dıyorumınşallah sız yarın şoyle guzel sonucu yazarsınız
Aminnn inşallah hepimizin ki tutunsun inşallah evet bir sürü ilaç içiyorum vitminler vs yapıyo olabilir hayırlısıyla yerleşsin miniklerHayırlı olsun, sımsıkı tutunsun bebişin inşallahbatmalar, kasık ve bel ağrısı, bacak ağrısı, şişkinlik gibi şeyler oluyor canım normal bunlar, hormon ilacları yapıyor
Öncesinde avucudunda biraz ısıt iğneyi birde o şekilde vurmayı dene yağlı olduğu için yakıyorEvet canım yakıyor maalesef bi de morartıyor
Pazartesi kan vericem canım ben o gün öğrenicem
Benim son 3 embriyo kalmıstı ilkinde normal siklus denendi o tutmadı, 2. de çatlatma oldum maalesef kimyasal oldu simdi son embriyo yine çatlatma iğnesi oldum bakalım tam bilmiyorum bende ama önce normal siklus deniyorlar galiba olmazsa çatlatma iğnesiyle tam çatlama zamanı biliniyor ve ona göre transfer yapılıyor sanırımÇatlatmayı neden yaptı acaba ben çatlatma vurulmamıştım transferden önce
Taze transferde öyle oluyor galiba evet ama dondurulmuşta embriyo transferinden önce de çatlatma iğnesi yapılıyor. Ya da kisiye göre belirleniyor bilmiyorum. Benim de pazar aynı gün transferimiz olur belkiTransferden değil de toplamadan önce vurduruyorlar çatlatmayı. Ben de pazar çatlattım Salı toplantı. Bu cumartesi ya da pazar transferim olacak inşallah
Hımm hayırlısı olsun inşallah ya sağlıkla kavuşmayı nasip etsin RabbimBenim son 3 embriyo kalmıstı ilkinde normal siklus denendi o tutmadı, 2. de çatlatma oldum maalesef kimyasal oldu simdi son embriyo yine çatlatma iğnesi oldum bakalım tam bilmiyorum bende ama önce normal siklus deniyorlar galiba olmazsa çatlatma iğnesiyle tam çatlama zamanı biliniyor ve ona göre transfer yapılıyor sanırım
Ay maşallah ya maşallahKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?