Aynı günde olmuşuz MaşAllah hamişsin canım tebrik ederimKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Bak bak test yapıyor her kesAy maşallah ya maşallahkan değerim 100falandır heralde baya net çıkmış ya ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah
İlaçların etkisi canım bir sürü ilaç kullanıyoruz hepsinin ayrı ayrı etkileri varSelam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Söyle kızBu cümleyi olduğu gibi yan koltukta uzanan eşime iletiyorum
Benimki diyorki bak neqatif görürsen erkenden oturup ağlamaHiç umursamadı
Niqu var mı bir belirti ? ben kaç gündür şiddetli bel ağrısı çektim hâlâ da sağ bacağım belim ağrıyor sağ omzuma kadar çıkan bir ağrı. Tabi belirti mi yoksa sürekli yatmaktan dolayı mı bilmiyorum.Aynı günde olmuşuz MaşAllah hamişsin canım tebrik ederim
Aa oyle mi hiç bilmiyordum. Ben yurt dısında yasıyorum evlenip buraya geldim bana hiç progesteron vermediler hatta hiçbir ilaç vermediler. cok sukur bir cocugum oldu 3 yasına girecek. Simdi dondurulmusları deniyoruz son 1 tane kaldı pazar günü transfer yapılacak nasipse. Ama yine hiç bir ilaç vermediler sadece 1 hafta öncesinden çatlatma iğnesi oldum. Kendim vitamin takviyeleri alıyorum folik asit b12 c vit d vit magnezyumKuzum o ilaçları bebek 3 ay olana kadar kullanman gerekecek çünkü normal gebeliklerde progesteron salgılayan corpus luteum kisti tüp bebek gebelerinde yok..dolayısıyla biz o hormonu dışardan almak zorundayız..12.gebelik haftasında plasenta dediğimiz bebeğin eşi tarafından salgılanacak progesteron..o zaman bırakıcaz ilaçları..bebeğin ona ihtiyacı var
Ay valla ben de korkumdan yapamıyorumya arkadaşım istersen test getiriyim dedi de negatif diye çok korkuyorumBenimki diyorki bak neqatif görürsen erkenden oturup ağlamaona göre yapma en iyisi
Şiddetli bel ağrısı yok sadece rahatsızlik var zaten o da pek o kadarda diğil ve eminim yatmaktan öyle olmuş.Sen ne kadar yatdın?Niqu var mı bir belirti ? ben kaç gündür şiddetli bel ağrısı çektim hâlâ da sağ bacağım belim ağrıyor sağ omzuma kadar çıkan bir ağrı. Tabi belirti mi yoksa sürekli yatmaktan dolayı mı bilmiyorum.
Yaaa evet insan korkuyor ne yalan deyimAy valla ben de korkumdan yapamıyorumya arkadaşım istersen test getiriyim dedi de negatif diye çok korkuyorum
Sağ kasığım ağrımaya başladı ya lekelenme falan yok sadece ara sıra kasık ağrısı valla hiç tutmuş gibi hissetmiyorum ben Allah büyükYaaa evet insan korkuyor ne yalan deyim
Ben transfer gününden beri yatıyorumŞiddetli bel ağrısı yok sadece rahatsızlik var zaten o da pek o kadarda diğil ve eminim yatmaktan öyle olmuş.Sen ne kadar yatdın?
Ben genelde şiddetli ağrı olursa ona ağrı diyerim mesela aşılamada sonucu beklerken çok ağrım oldu arkadaşlar dedi çocuk tutunuyor ama resmen adet sancısı çektim ve 1 gün sonra adet oldum.Ondan ağrı hiç istemiyorum ama kasık bende dolu gibi..başkada belirti yokSağ kasığım ağrımaya başladı ya lekelenme falan yok sadece ara sıra kasık ağrısı valla hiç tutmuş gibi hissetmiyorum ben Allah büyük
Yaaa evet öyle malesef..bizim yaptığımızı kimse bilmiyor biz demedik çünkü dediklerini biliyorumBen transfer gününden beri yatıyorumyıllık izne çıktım transfer öncesi. İlk devlette yaptırdığım transferde yatmadım. Bizim insanımız biliyorsunuz doktorun ne dediğine bakmaz ille de yat yat der durur. İlkinde genetik tarama yapılmamıştı eşimde genetik sorun var. O yüzden tutmadı ama sor millete yatmamışım o yüzden milletin çenesi açılmasın diye bende yatıyorum.
Ay bugün de böyle bitti yarın nolcak acaba belirti falan olcak mı kimler test yapcak biz gene ciğere bakar gibi bakıcazBen genelde şiddetli ağrı olursa ona ağrı diyerim mesela aşılamada sonucu beklerken çok ağrım oldu arkadaşlar dedi çocuk tutunuyor ama resmen adet sancısı çektim ve 1 gün sonra adet oldum.Ondan ağrı hiç istemiyorum ama kasık bende dolu gibi..başkada belirti yok
Tabi bende kalkıp geziyorum evde, sadece bir gün dışarı çıktım babamın bağ evine gittim. Arabada da bağ evinde de yattım arada kalkıp dolaştım. Ama işte evdeyken genel olarak yataktayım normalde de hep ayakta çalışan insanım alışkanlıktan dolayı yatmak zor geldi sanırım.Yaaa evet öyle malesef..bizim yaptığımızı kimse bilmiyor biz demedik çünkü dediklerini biliyorumama ben çok yatmadım arada gezdim evde kan akışımı olsun hemşire öyle dedi bana
Bebişlerimizin 8 günü oluyor az kaldıAy bugün de böyle bitti yarın nolcak acaba belirti falan olcak mı kimler test yapcak biz gene ciğere bakar gibi bakıcazağrısız sızısız hamiş olurz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?