Ben korkumdan dışarıya bile çıkmadım ya hep evde oldum..biliyorum yalnış ama ne edeyim sonra kendimi suçlamayım diye hepsi.Artık yatmıyorum bile ben valla çok zor hep yat benim icinTabi bende kalkıp geziyorum evde, sadece bir gün dışarı çıktım babamın bağ evine gittim. Arabada da bağ evinde de yattım arada kalkıp dolaştım. Ama işte evdeyken genel olarak yataktayım normalde de hep ayakta çalışan insanım alışkanlıktan dolayı yatmak zor geldi sanırım.
Tabi kiiiYarın kan verecekmisin
Hayırlı olsunKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Yaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Kan testi için 30una gün verdiler sizce bekliyim mi yoksa yapayım mı bir iki gün içindeHayırlı olsunBenimde pgt li embriyo, 7.gün sabahın köründe yapmıştım aşağı yukarı böyle çıkmıstı idrarda,kanda 90 geldi
Benim merkez 9.gün istiyor Kan testini, ben dayanamayıp 2 gün önce vermiştim ama dayanabilirseniz bekleyin, sürekli kan vermek yıpratıcı oluyorYaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Kan testi için 30una gün verdiler sizce bekliyim mi yoksa yapayım mı bir iki gün içinde
Ben hemşireme idrar sonuçlarımı gönderdim bi yorum yapsın diye daha msjı görmediBenim merkez 9.gün istiyor Kan testini, ben dayanamayıp 2 gün önce vermiştim ama dayanabilirseniz bekleyin, sürekli kan vermek yıpratıcı oluyor
Benim oksaparı sadece özel sağlık sigortasına ödettim geriye kalanları hep cebimden aldım. 4.000 ₺ tuttuHıçbırını yazmıyor dıye bılıyorum bu tek enox yazılıyor bıde estrofem dedı eczanedekı bey dün aldım 460tl şutınus heryerdede yok oburlerıde nekadardı onlarda 500-600cıvarıydı ama bazılarında çok az ıçınde yanı 7tane var ayda 4kutu bıle yetmıyoraylık 6-7bın tl heralde ılaçlara verıce
Merhaba transfer sonrası benimde karın kramplarim halsizligim olmuştu ilaçlar bünyeyi etkiliyor tabi dışardan hormon takviyesi aldığımız için etkiliyor sizin ilk denemeniz miSelam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Ay maşallah sızın tek embrıomu benımde genetık taramalı 2tane 17mayıs bızımde transfer gunumuz ya sız yapmışsınız benımde canım çektı ama eşım ızın vermıyorNiqu var mı bir belirti ? ben kaç gündür şiddetli bel ağrısı çektim hâlâ da sağ bacağım belim ağrıyor sağ omzuma kadar çıkan bir ağrı. Tabi belirti mi yoksa sürekli yatmaktan dolayı mı bilmiyorum.
Ya bpşver canım mılletı en sınır oldugum kaynanaa lafı ya ılk gebelıgımde ıkız bebek dedıler düşük olmuştu kaynanam yanımda kardeşıne bı çocugu tutamadı düşürdü dedı hıç unutmuyorumBen transfer gününden beri yatıyorumyıllık izne çıktım transfer öncesi. İlk devlette yaptırdığım transferde yatmadım. Bizim insanımız biliyorsunuz doktorun ne dediğine bakmaz ille de yat yat der durur. İlkinde genetik tarama yapılmamıştı eşimde genetik sorun var. O yüzden tutmadı ama sor millete yatmamışım o yüzden milletin çenesi açılmasın diye bende yatıyorum.
Ya benım ılaçlar çok fazla bıraz geçen seneden kalma ılaçlarım vardı onlarıda kullandıgım ıçın ben 2980tl verdım bıde oksapar yazdırdık ama 29unda testımız var hayırlısıyla guzel sonuç alsak daha ılaçlarıda alıcaz ınşallah sonuçlar guzel olsunda alırız ılaçlarımızıdaBenim oksaparı sadece özel sağlık sigortasına ödettim geriye kalanları hep cebimden aldım. 4.000 ₺ tuttebet
Benim iki tane embriyom genetiğe gitti ama biri sağlıklı biri sağlıksız geldi. O yüzden bir tane tek transfer oldu. Çok teşekkür ediyorum umarım kanda da pozitifi görürüm. Size de rabbim hayırlı sonuç nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşaallahAy maşallah sızın tek embrıomu benımde genetık taramalı 2tane 17mayıs bızımde transfer gunumuz ya sız yapmışsınız benımde canım çektı ama eşım ızın vermıyorhayıslı olsun bebışınız ınşallah kandada guzel sonuçlar çıkar kat kat katlansın
Bitti çok şükür bugünAy bugün de böyle bitti yarın nolcak acaba belirti falan olcak mı kimler test yapcak biz gene ciğere bakar gibi bakıcazağrısız sızısız hamiş olurz inşallah
İnşallah sağ Salim atlatırız o tüm süreci hepimiz:) rabbim isim koyma kararsızlığını yaşayacağımız günleri nasip etsinTaze transferde öyle oluyor galiba evet ama dondurulmuşta embriyo transferinden önce de çatlatma iğnesi yapılıyor. Ya da kisiye göre belirleniyor bilmiyorum. Benim de pazar aynı gün transferimiz olur belki
Lütfen hayırlı sonucunu bizimle paylaşBitti çok şükür bugünartık yarın demiyorum birkaç saat sonra test yapılacak çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuçları alırız beraber bebelerimizin doğumuna gün sayarız
Inşallah canım çok sağol ben havuz tedavısı yaptım doktorum tavsıye ettı 12tane bu sene gonderdık genetıge 7sı downlu dedıler ımha ettıler 5tane saglıklı olan 2transfer 3tane daha var ama çok korkuyorum dıyorum ya ömrüm yetmezse onlarıda doğurmaya dıye ınşallah hakkımızda hayırlısı sızın yaş kaç ben 39oldum bugunBenim iki tane embriyom genetiğe gitti ama biri sağlıklı biri sağlıksız geldi. O yüzden bir tane tek transfer oldu. Çok teşekkür ediyorum umarım kanda da pozitifi görürüm. Size de rabbim hayırlı sonuç nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşaallah
Nice mutlu senelerInşallah canım çok sağol ben havuz tedavısı yaptım doktorum tavsıye ettı 12tane bu sene gonderdık genetıge 7sı downlu dedıler ımha ettıler 5tane saglıklı olan 2transfer 3tane daha var ama çok korkuyorum dıyorum ya ömrüm yetmezse onlarıda doğurmaya dıye ınşallah hakkımızda hayırlısı sızın yaş kaç ben 39oldum bugun
Çok sagol ınşallah canım dedım test yapsaydım bugun belkı hedıyemle daha mutlu olurdum eşım yok dıyorNice mutlu senelerumarım yeni yaşınızda evladınızla devam edersiniz. Ben 34 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?