2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben korkumdan dışarıya bile çıkmadım ya hep evde oldum..biliyorum yalnış ama ne edeyim sonra kendimi suçlamayım diye hepsi.Artık yatmıyorum bile ben valla çok zor hep yat benim icin

Hayırlı olsun Benimde pgt li embriyo, 7.gün sabahın köründe yapmıştım aşağı yukarı böyle çıkmıstı idrarda,kanda 90 geldi

Hayırlı olsun Benimde pgt li embriyo, 7.gün sabahın köründe yapmıştım aşağı yukarı böyle çıkmıstı idrarda,kanda 90 geldi
Yaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Kan testi için 30una gün verdiler sizce bekliyim mi yoksa yapayım mı bir iki gün içinde

Yaa hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah. Kan testi için 30una gün verdiler sizce bekliyim mi yoksa yapayım mı bir iki gün içinde
Benim merkez 9.gün istiyor Kan testini, ben dayanamayıp 2 gün önce vermiştim ama dayanabilirseniz bekleyin, sürekli kan vermek yıpratıcı oluyor

Benim oksaparı sadece özel sağlık sigortasına ödettim geriye kalanları hep cebimden aldım. 4.000 ₺ tuttu

Merhaba transfer sonrası benimde karın kramplarim halsizligim olmuştu ilaçlar bünyeyi etkiliyor tabi dışardan hormon takviyesi aldığımız için etkiliyor sizin ilk denemeniz mi

Ay maşallah sızın tek embrıomu benımde genetık taramalı 2tane 17mayıs bızımde transfer gunumuz ya sız yapmışsınız benımde canım çektı ama eşım ızın vermıyorhayıslı olsun bebışınız ınşallah kandada guzel sonuçlar çıkar kat kat katlansın

Ya bpşver canım mılletı en sınır oldugum kaynanaa lafı ya ılk gebelıgımde ıkız bebek dedıler düşük olmuştu kaynanam yanımda kardeşıne bı çocugu tutamadı düşürdü dedı hıç unutmuyorum

Benim oksaparı sadece özel sağlık sigortasına ödettim geriye kalanları hep cebimden aldım. 4.000 ₺ tuttebet
Ya benım ılaçlar çok fazla bıraz geçen seneden kalma ılaçlarım vardı onlarıda kullandıgım ıçın ben 2980tl verdım bıde oksapar yazdırdık ama 29unda testımız var hayırlısıyla guzel sonuç alsak daha ılaçlarıda alıcaz ınşallah sonuçlar guzel olsunda alırız ılaçlarımızıda

Benim iki tane embriyom genetiğe gitti ama biri sağlıklı biri sağlıksız geldi. O yüzden bir tane tek transfer oldu. Çok teşekkür ediyorum umarım kanda da pozitifi görürüm. Size de rabbim hayırlı sonuç nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşaallah

Ay bugün de böyle bitti yarın nolcak acaba belirti falan olcak mı kimler test yapcak biz gene ciğere bakar gibi bakıcaz ağrısız sızısız hamiş olurz inşallah
Bitti çok şükür bugün artık yarın demiyorum birkaç saat sonra test yapılacak çok heyecanlıyım inşallah hepimiz pozitif sonuçları alırız beraber bebelerimizin doğumuna gün sayarız

Taze transferde öyle oluyor galiba evet ama dondurulmuşta embriyo transferinden önce de çatlatma iğnesi yapılıyor. Ya da kisiye göre belirleniyor bilmiyorum. Benim de pazar aynı gün transferimiz olur belki
İnşallah sağ Salim atlatırız o tüm süreci hepimiz:) rabbim isim koyma kararsızlığını yaşayacağımız günleri nasip etsin

Inşallah canım çok sağol ben havuz tedavısı yaptım doktorum tavsıye ettı 12tane bu sene gonderdık genetıge 7sı downlu dedıler ımha ettıler 5tane saglıklı olan 2transfer 3tane daha var ama çok korkuyorum dıyorum ya ömrüm yetmezse onlarıda doğurmaya dıye ınşallah hakkımızda hayırlısı sızın yaş kaç ben 39oldum bugun

Nice mutlu seneler umarım yeni yaşınızda evladınızla devam edersiniz. Ben 34 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…