O da haklı şimdi idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar da oluyor üzülme boşuna azıcık daha sabırÇok sagol ınşallah canım dedım test yapsaydım bugun belkı hedıyemle daha mutlu olurdum eşım yok dıyor
Günaydın canım bende sular içinde kakltim terden üstüm ıslanmış bildiğin üstümü değiştirdim gün gectikte gece terlemelerim artıyor doktor ilaçlardan dedi sordum normalde asla sıfır terleyen bir insanım gündüz hiç bir problem yok gece çarşaf böle ıslanıyor resmen terden. Neymiş bu ilaç ya.8 günden günaydınlargerçi yeniden gidiyorum uyumaya sabah mide bulantımla kalktım ama umursamıyorum çünkü normalde bu gün adet günüm..adetden önce hep öyle oluyorum bu gün pozitif dolu haberler olsun İn şa Allah
İlaçlardan oluyor bendede aynı şeyler oldu gün geçtikce farklı şeyler çıkıyor ortaya.Selam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Canım hayirli olsun kanda bence güzel görürsün 7. Günden böyle belirginseKızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Sonuçlarınızı bekliyoruzTabi kiii
Coraspin ne amaçla veriliyor kiBana coraspin de vermedifitil ve folik asitle devam
Çok zor ya gerçekten yaşamayan bilemez. Tek korkum dış gebelikBenım kese bayagı buyudu doktorum kurtaj dedı deım yok olmam başka yolu dedım ılaç verırım ama çok acılı olur dedı dedıgı gıbı evde resmen dogum yaptım kocaman et parçası düştü ama yatak eşımın üstü başı kan ıçınde kalmıştım allahım kımseye yaşatmasın çok acı ama ben donmuştum hıç aglamadım aglıyamadım artık buyuktu her gıttıgımde ultrasyonda kocamandı bı oatlama yaşadım oda eşım almış butun ultrasyon kagıtlarını atmış ben delırmıştım o zaman anladım yok gıttı dıye ınsanın pıskolojısı bozuluyor bızım gıbılerın tabı bazılarına bakıyorsun hıç umursamıyorlar hatta çocukları var ılgılenmez bakmazlar kırlı pıs bırakıyorlar ben delırıyorum ama dıyorum ya sabr vardır bı hayır
Benimde sağ tarafım ağrıyor ara ara bazen ayakta kalınca da acıyorSağ kasığım ağrımaya başladı ya lekelenme falan yok sadece ara sıra kasık ağrısı valla hiç tutmuş gibi hissetmiyorum ben Allah büyük
Dün nasıldı canım yaptiysan karşılaştırmalı atsana bir ayni gün transfer olduk seninle bence var hayalet çizgi gibi değil net belli benceKızlar günaydın 18 mayıs transfer günü. 5. Gün embriyosuydu. Bugğn 7. Günüm idrar testi böyle cıkıyor fazlamı silik sizce dünden bugüne cok değişme yok gibi geldi de bana
Tv izlemekten de sıkıldımAyyy ben de her gün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorumama o kadar sonra uzanıp TV izliyorum
Koyulaşma var bence 5 le 6 arasında ciddi var zaten 6 ile 7 arasında da bir tık koyulaşma var kan verseniz bir bugün. Netlessin stres yapmayın.Eki Görüntüle 3252450
Bakın 5-6-7. Günler sırayla bu sabah birsz koyulaşır diye baktım ama bildiğin kalbim cıktı korkudan koyulaşmadınhiç diye
Hangi ilac ediyorki bende hiç terleme yok zaten terleyen birisi diğilimde şimdide hiç yokGünaydın canım bende sular içinde kakltim terden üstüm ıslanmış bildiğin üstümü değiştirdim gün gectikte gece terlemelerim artıyor doktor ilaçlardan dedi sordum normalde asla sıfır terleyen bir insanım gündüz hiç bir problem yok gece çarşaf böle ıslanıyor resmen terden. Neymiş bu ilaç ya.
Bir tık koyulaşma var canım tabi hiç stresme yapma tebrik ederimEki Görüntüle 3252450
Bakın 5-6-7. Günler sırayla bu sabah birsz koyulaşır diye baktım ama bildiğin kalbim cıktı korkudan koyulaşmadınhiç diye
Günaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim8 günden günaydınlargerçi yeniden gidiyorum uyumaya sabah mide bulantımla kalktım ama umursamıyorum çünkü normalde bu gün adet günüm..adetden önce hep öyle oluyorum bu gün pozitif dolu haberler olsun İn şa Allah
Ben de öyle valla evde tekim genel de hep burda vakit geçiriyorumTv izlemekten de sıkıldımdönüp dolanıyorum evde. Bazen unutuyorum çamaşırları yıkasam diyorum sonra aklıma geliyor
Çocukta okulda oluyor benim canım çok sıkılıyor. Bütün gün buraya giriyorum
Bariz koyulaşma var ilki ile sonuncu arasında bence önemli olanda odur canım gözün aydın olsun darısı bzşe inşallahEki Görüntüle 3252450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?