2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

8 günden günaydınlargerçi yeniden gidiyorum uyumayasabah mide bulantımla kalktım ama umursamıyorum çünkü normalde bu gün adet günüm..adetden önce hep öyle oluyorumbu gün pozitif dolu haberler olsun İn şa Allah

Günaydın canım bende sular içinde kakltim terden üstüm ıslanmış bildiğin üstümü değiştirdim gün gectikte gece terlemelerim artıyor doktor ilaçlardan dedi sordum normalde asla sıfır terleyen bir insanım gündüz hiç bir problem yok gece çarşaf böle ıslanıyor resmen terden. Neymiş bu ilaç ya.

İlaçlardan oluyor bendede aynı şeyler oldu gün geçtikce farklı şeyler çıkıyor ortaya.

Canım hayirli olsun kanda bence güzel görürsün 7. Günden böyle belirginse

Çok zor ya gerçekten yaşamayan bilemez. Tek korkum dış gebelik

Kızlar günaydın 18 mayıs transfer günü. 5. Gün embriyosuydu. Bugğn 7. Günüm idrar testi böyle cıkıyor fazlamı silik sizce dünden bugüne cok değişme yok gibi geldi de bana
Dün nasıldı canım yaptiysan karşılaştırmalı atsana bir ayni gün transfer olduk seninle bence var hayalet çizgi gibi değil net belli bence

Ayyy ben de her gün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum ama o kadar sonra uzanıp TV izliyorum
Tv izlemekten de sıkıldım dönüp dolanıyorum evde. Bazen unutuyorum çamaşırları yıkasam diyorum sonra aklıma geliyor
Çocukta okulda oluyor benim canım çok sıkılıyor. Bütün gün buraya giriyorum

Hangi ilac ediyorki bende hiç terleme yok zaten terleyen birisi diğilimde şimdide hiç yok

Günaydın canım ay ben bugün o kadar çok negatif düşünceyle uyandım ki anlatamam sanki olmamış gibi hissettim

Ben de öyle valla evde tekim genel de hep burda vakit geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…