2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlarBekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0004.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
Ayyyyyy canım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür

Allaaahhhh tutacaklar yapisacaklar sana annesi merak etme tamamına erdirsin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin

Hissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?

Kız bı biz kaldık bak test yapmayan
Yaaaa valla öyle oldu ben öyle korkuyorum ki yapmaya bugün zaten aşırı negatif uyandım tutmadı gibi belirtim de yok ben yapamıycam ya çok korkuyorum

Ayyyyyy canım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür
Amin Allah AminAllah sanada ve bütün bekleyenlere nasip etsin canım.Devami gelsin

Ay ne güzel yaaa vallahi nasıl sevindim pozitiflerle Allah'ım sen ne büyüksün

Hissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?
Benim bu gün adet günüm sabah namaza kalkarken midem çok az bulandı..ama bu bende adet öncesi oluyor..meyve yedim geçti çok az..bide midem rahatsız gibi..ama dediğim gibi transfer önce ishal oldum ve şiddetli mide ağrısı yaşadım..bende dedim demek yine tam geçmemiş ilaçlardan öyleyim..kasıklar dolu gibi.Başka hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…