Allah razı olsun aşırı merak ediyorum kan sonucunu ama daha 5 gün var kan tahlili yapmaya. Bugün de bi idrar yapsam mı acabaCanım hayirli olsun kanda bence güzel görürsün 7. Günden böyle belirginse
AyyyyyyAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
AllaaahhhhAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Kız bı biz kaldık bak test yapmayanAyyyyyycanım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür
Kan tahlilini nasil bekeleycem o da ayrı zaten pazartesiye dünya gün varAllah razı olsun aşırı merak ediyorum kan sonucunu ama daha 5 gün var kan tahlili yapmaya. Bugün de bi idrar yapsam mı acaba
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsinAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Hissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Yaaaa valla öyle oldu ben öyle korkuyorum ki yapmayaKız bı biz kaldık bak test yapmayan
Amin Allah AminAyyyyyycanım yaaaaa Allah'a çok şükür vallahi ne ksdar sevindim ya Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin ne güzel ya çok şükür
İnşallah ya nolur çok dua et miniklerinin hatrına bu mübarek günde Allah bize de nasip etsinAmin Allah AminAllah sanada ve bütün bekleyenlere nasip etsin canım.Devami gelsin
Kürtajdan sonra çok korkum varAllaaahhhhtutacaklar yapisacaklar sana annesi merak etme tamamına erdirsin
Hep ediyorum canım hep diyorum Allah bu zor yolda gidenlerini sevindir.Her kes anne olsunİnşallah ya nolur çok dua et miniklerinin hatrına bu mübarek günde Allah bize de nasip etsin
Amin Allah canım.Allah olmayanlara nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
Hiç test yapacam da demedğn seni seniiiiiiiHep ediyorum canım hep diyorum Allah bu zor yolda gidenlerini sevindir.Her kes anne olsun
Benim bu gün adet günüm sabah namaza kalkarken midem çok az bulandı..ama bu bende adet öncesi oluyor..meyve yedim geçti çok az..bide midem rahatsız gibi..ama dediğim gibi transfer önce ishal oldum ve şiddetli mide ağrısı yaşadım..bende dedim demek yine tam geçmemiş ilaçlardan öyleyim..kasıklar dolu gibi.Başka hiç bir şey yokHissetmişmiydin canım yani kendinde farklı olan bişey varmıydi?
Ayy ben dedim sabr edemem..arkadaşım bana dedi sen manyakmısın 6 günün embriyosu çoktan teste görünür..bende dün eşime dedim Allah yazmışsa yazmiş yapıcamHiç test yapacam da demedğn seni seniiiiiii
Korkunun ecele faydası yok dedinAyy ben dedim sabr edemem..arkadaşım bana dedi sen manyakmısın 6 günün embriyosu çoktan teste görünür..bende dün eşime dedim Allah yazmışsa yazmiş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?