2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tan kız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem
Ağrın ne tarafta
Benimde var sağ tarafımda kasık ve göbek bölgemde doğru bir ağrı giriyor sonra geçiyor. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır

Kuzuuuuuuuuu ben kaçırdım konusmalariiiiiii ayyyy o kadar mutlu oldum ki Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kız çok duygulandım ya kıyamam sana
Gel gel nerde kaşdın sen ortalık yıkıldı yarında A Annelig yıkacak ortalığı

Kız anaaa deme öyle ben eşimin üzülmesine dayanamam gözümün içine bakıyor bana bişey olacak diye ay ben bugün çok duygusalım
Kuzum etme bak dün her keske gülüb konuşsam bile hiç iyi diğildim dedimki kendime Allah yazmış bu kadar dualarla olmucaksa Allah bir bildiği var bu kadar basit

Ne düşüneceğimi şaşırdım valla sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruminşallah yerleşme kanaması görmeden pozitif haberleri alırız
Kanamayı görsem ben test yaptım sayacam o derece

Ay ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Lütfen öyle yapma bak ben sabah sabah kendi kendimi çökerttim sonra kasığıma ağrı saplandı

Al sana güzel bir haber daha gözün aydın olsun kacinci gün embriyosuydu? Kese görünümü
çok tsk ederim dün test günümdü. korkumdan son güne kadar bekledim kan vermek için.
haziranin 13unde ultrasona girecegim inşallah o gün kese görünür.
Artik her doktor randevusunda ayri bir stres beni bekliyor...

Ağrın ne tarafta
Benimde var sağ tarafımda kasık ve göbek bölgemde doğru bir ağrı giriyor sonra geçiyor. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır
Bugün sol taraftaydı da şimdi genele dağıldı gibi ay bi tuhaf

Kuzum etme bak dün her keske gülüb konuşsam bile hiç iyi diğildim dedimki kendime Allah yazmış bu kadar dualarla olmucaksa Allah bir bildiği var bu kadar basit
Aynen ya Allah verecek sonuçta en iyisini o bilir

Merhaba transfer sonrası benimde karın kramplarim halsizligim olmuştu ilaçlar bünyeyi etkiliyor tabi dışardan hormon takviyesi aldığımız için etkiliyor sizin ilk denemeniz mi
Evet ilk denemem inşallah hayırlısı olur yumurta kalitesi iyi dediler, 1haziran test günüm bakalım bir hafta nasıl geçecek haklısınız ilaçlar oldukça etkiliyor iki gündür oldukça çok uyudum bugün sanırım daha iyiyim..

Ayy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaa
Ben hiç 5. Gün embriyosu koydurmadim ne kadar doğru bilmem ama heryerde 48 saat içinde olup bitiyor zaten sonrada kana karışmaya başlıyor diyor doğrumu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…