- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
Ağrın ne taraftaAy bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tankız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem
Kuzum etme bak dün her keske gülüb konuşsam bile hiç iyi diğildim dedimki kendime Allah yazmış bu kadar dualarla olmucaksa Allah bir bildiği var bu kadar basitKız anaaa deme öyle ben eşimin üzülmesine dayanamam gözümün içine bakıyor bana bişey olacak diyeay ben bugün çok duygusalım
Kanamayı görsem ben test yaptım sayacam o dereceNe düşüneceğimi şaşırdım valla sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyoruminşallah yerleşme kanaması görmeden pozitif haberleri alırız
Lütfen öyle yapma bak ben sabah sabah kendi kendimi çökerttim sonra kasığıma ağrı saplandıAy ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Aksine kanama görsem biterim ben o günleri hiç unutmam..her keste olmuyor çıkarin aklinızdanKanamayı görsem ben test yaptım sayacam o derece
Evet kendimede kızıyorum bunu görmek bile hayaldi galiba bu hormon ilaçları ruh halimi bozduTadını çıkar bence hamilesin ve mutlu ol hiç kötü düşünme lütfensadece bebeğini düşün dua et bol bol
İnsallah zaman su gibi geçer de kanda da güzelce yüksek çıkar içim rahat ederLütfen öyle yapma bak ben sabah sabah kendi kendimi çökerttim sonra kasığıma ağrı saplandı
Valla bendede durum aynı tuvalete gitmeye bile korkuyorum..12 haftaya gelsin rahatlicam yoksa korkuyorumİnsallah zaman su gibi geçer de kanda da güzelce yüksek çıkar içim rahat eder
Aynen. Ya kesemiz sağlıklı oluşsun kalp atışını duyalım saglikli devam etsin ilk 3 ay kalbimiz hop hopValla bendede durum aynı tuvalete gitmeye bile korkuyorum..12 haftaya gelsin rahatlicam yoksa korkuyorum
Maşallah maşallah darısı bize inşallah yaSelam kizlar 9 mayista donmuş embriyo transferi olmuştum, dün hamile oldugumu ögrendim hala inanamiyorum
çok tsk ederimAl sana güzel bir haber daha gözün aydın olsunkacinci gün embriyosuydu? Kese görünümü
Bugün sol taraftaydı da şimdi genele dağıldı gibi ay bi tuhafAğrın ne tarafta
Benimde var sağ tarafımda kasık ve göbek bölgemde doğru bir ağrı giriyor sonra geçiyor. Olanda da olmayanda da vardır bir hayır
2. gün embriyosuydu bu yuzden pek ümitli degildim açıkcasıAl sana güzel bir haber daha gözün aydın olsunkacinci gün embriyosuydu? Kese görünümü
Aynen ya Allah verecek sonuçta en iyisini o bilirKuzum etme bak dün her keske gülüb konuşsam bile hiç iyi diğildim dedimki kendime Allah yazmış bu kadar dualarla olmucaksa Allah bir bildiği var bu kadar basit
İşte kurban olduğum Rabbim nasip edecekse oluyor2. gün embriyosuydu bu yuzden pek ümitli degildim açıkcası
Evet ilk denemem inşallah hayırlısı olur yumurta kalitesi iyi dediler, 1haziran test günüm bakalım bir hafta nasıl geçecekMerhaba transfer sonrası benimde karın kramplarim halsizligim olmuştu ilaçlar bünyeyi etkiliyor tabi dışardan hormon takviyesi aldığımız için etkiliyor sizin ilk denemeniz mi
Aneee o zaman sessiz sakin test günümü bekliyorum benAksine kanama görsem biterim ben o günleri hiç unutmam..her keste olmuyor çıkarin aklinızdan
Aminnnnn arkadaşım darısı sana ve bekleyen herkeseMaşallah maşallah darısı bize inşallah ya
Ben hiç 5. Gün embriyosu koydurmadim ne kadar doğru bilmem ama heryerde 48 saat içinde olup bitiyor zaten sonrada kana karışmaya başlıyor diyor doğrumu kiAyy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?